DANIO_86 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 :icon_eek: to moja mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 No to masz fajną mamusię :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Zajebisty motyw z drewnem w bagażniku, i głośnikiem. Trochę wioską zalatuje. To drewno napędza ten samochód :D Napęd hybrydowy, drewno-gaz :D A tak swoją drogą, to chyba masz jakąś zjebaną instalację, że aż tyle pali. A benzyny ile palił? Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO_86 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zajebisty motyw z drewnem w bagażniku, i głośnikiem. Trochę wioską zalatuje. Spoko nie jestem drechem w BMWu :) Drewno na ognicho wiozlem To drewno napędza ten samochód :D Napęd hybrydowy, drewno-gaz :D A tak swoją drogą, to chyba masz jakąś zjebaną instalację, że aż tyle pali. A benzyny ile palił? Heeheheh zanim kupilem to auto szukalem duzo na allegro i czesto ludzie pisza ze spalanie LPG 12-13 litrow w miescie. NIe dajcie sie na to nabrac w wiekszosci przypadkow 16-17 litrow a jesli traficie na korki i troszke mocniej przycisniecie spalanie w granicach 20 litrow to normalka instalacja dziala dobrze filtry wymieniane swiece tez. Wiem ze TICO na LPG pali malo ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 zgadzam sie z Yubym. Wszystko fajnie dopoki sie zdjecia z bagaznikiem nie otworzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Koleżka zakupił 635;) Co to jest wielka krowa:P Instalacje gazowa robił tam chyba monter kuchenek gazowych... az bałem sie cygara zajarac koło samochodu. Mikser wykonany jest uwaga! z przewierconej śruby M12... ale najlepsze jest zamocowanie reduktora tu też uwaga ! Leży sobie przywiozany do kolerktora dolotowego... no wymiekłem. Sam poprzedni własciciel wygladał jak ze "samych swoich" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Co to jest wielka krowa:P Instalacje gazowa robił tam chyba monter kuchenek gazowych... az bałem sie cygara zajarac koło samochodu. Mikser wykonany jest uwaga! z przewierconej śruby M12... ale najlepsze jest zamocowanie reduktora tu też uwaga ! Leży sobie przywiozany do kolerktora dolotowego... no wymiekłem. Sam poprzedni własciciel wygladał jak ze "samych swoich" :] i tacy ludzie jezdza 635 :icon_eek: powinni im z urzedu zabierac takie fury i wreczac nowe tico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 BMW to bardzo fajne samochody, do momentu, jak nie zgwałci ich jakiś pseudo maniak tuningu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 BMW fajne spoko ok, tylko ze moje E34 520i spalilo w swiatecznych korkach ok 23L LGP na 100km. http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/48174 Niestety wybrałeś jeden z najgorszych silników, ale rozumiem, że nie zawsze mamy dokładnie to co chcemy kupując stary samochód. Przy obecnych cenach benzyny proponuję wywalić ten gaz i steranego M20 i za 2500zł kupić M52 2500ccm 192 KM :D. Obecnie śmigam E-39 528 i jakoś zaczynam pomału rozglądać się za 4400, choć biorąc pod uwagę przewidywane wydatki na ten rok to chyba będę musiał 6 w totka trafić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 (edytowane) to sie pochwale ze dolaczylem do grona kierowcow bmw. od kilku dni zapoznaje sie z E46 330cd coupe '04. Jak narazie same plusy :) jak porownam moje poprzednie auto ibize z 2000r 1,9tdi to nawet nie ma co porownywac bo to calkiem inne bajki... pozdro Edytowane 5 Stycznia 2009 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jest promo http://moto.allegro.pl/item515902529_bmw_e...o_81tys_km.html YUBY dostajesz talon na balon za wyszukiwanie ciekawych e30 w cabrio ;] tylko tej chyba sie licznik przekręcił i zaczął od nowa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 e30 1,8 113KM daje rade? wytrzma to jazde bokiem od czasu do czasu? dobrze znosi zgazowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 hehe m40 trochę słaby, lepiej poszukać is-a, sam na takiego będę polował (m20b20 dawał radę do czasu aż rozbiłem go na drzewie na torze p-n) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 tylko znalezienie ladnego a nawet przyzwoitego iesa bez dachu jest niemozliwe. na torze p-n zrobilem pare tys kilometrow i jakos drzew tam nie widzialem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 amatorskie imprezy samochodowe na torze korzystają nie tylko z głównej nitki (a nawet raczej rzadko oprócz kartingu) http://www.agniess.kujawa.org.pl/galerie/S...n_DSCF7738.html http://www.agniess.kujawa.org.pl/galerie/B...n_DSCF5171.html Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi