mierzwa2 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 No własnie zastanawia mnie co by tu kupic na następny sezon do moto, a dokładnie klocki na przód...EBC? Ferodo? Kupować zwykle czy wzmocnione? Seba z allegro doradza jak na przod to wzmocnione..Ale jakie wy macie doswiadczenia? oczywiście klocki szukam do gsxra 750 wiec maszyna sportowa pozdrawiam i odp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 EBC nie kupuj. Mam takie i szału nie ma... Fakt też jet taki, że są tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 carbone lorainne SBK. jak mialem bandita to po zalozeniu heble staly sie jednopalcowe :D zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 No własnie zastanawia mnie co by tu kupic na następny sezon do moto, a dokładnie klocki na przód...EBC? Ferodo? Kupować zwykle czy wzmocnione? Seba z allegro doradza jak na przod to wzmocnione..Ale jakie wy macie doswiadczenia? oczywiście klocki szukam do gsxra 750 wiec maszyna sportowa pozdrawiam i odp! Nie oszczedzaj na bezpieczeństwu!!Klocki jak najlepsze , a kiedyś napewno ci się to przyda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 EBC nie kupuj. Mam takie i szału nie ma... Fakt też jet taki, że są tanie.Potwierdzam.Nissiny ktore byly oryginalnie zamontowane w moim moto byly o wiele lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 jak piszecie o klockach to warto podać model....bo klocek klockowi nie równy... pees. mi np. niebieskie nissiny nie leżą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Tylko zlote typu HH. EBC HH są dobre, "czarne" do dupy, masz jeszcze Gold Fren (hh, dobre i tanie !!!!), carbone lorainne SBK też ok, tak samo jak "złote" nissiny (ale nie niebieskie - to szmelc, tak jak Turek pisze). Ferodo - mam złe doświadczenia, mało skuteczne i piszczą. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Potwierdzam , z przodu mam ferodo i faktycznie są bardzo głośne piszczą niemożebnie.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Przepraszam za "ukradzenie" watku, ale jak sie Jedrzej w polskich warunkach jezdzi na takim staruszku Jak GSX 550 ?Jak dlugo go masz i w jakim jest stanie ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Przepraszam za "ukradzenie" watku, ale jak sie Jedrzej w polskich warunkach jezdzi na takim staruszku Jak GSX 550 ?Jak dlugo go masz i w jakim jest stanie ? Adam M./quote]Mam ten motocykl niecały rok,stan określiłbym jako dobry.Ma jeszcze orginalne malowanie,silnik pracuje naprawdę cicho (jak na suzuki),z tym ze niestetyżre około litra oleju na 1oookm.Pewnie bedę musiał wymienić uszczelniacze zaworowe.Powymieniałem mu łożyska główki ramy i wachacza.To jest bardzo zwrotny motocykl ,taki mały spryciula, do jazdy miejskiej idealny.Waży około 215kg,co przy mocy 64KM ogranicza trochę jego dynamikę(szczególnie w porównaniu z współczesnymi 600 tkami),ale w trasie bez problemów utrzymuję te złoty czterdzieści.Po tym jak zrobiłem mu trochę twardsze zawieszenie z przodu,to na winklach prowadzi się naprawde super(HE...HE niejeden się mocno zdziwił).Założyłem mu jeszcze crashe ztyłu i z przodu i woltomierzbo podobno te motocykle mają problemy z ładowaniem .czego u mnie narazie nie stwierdzam.Wsadziłem mu także całą nowa skrzynie biegów bo w starej dwójka wylatała :icon_razz: W sumie to poświęciłem tej mojej suzce sporo czasu i pieniędzy,a teraz ja sprzedaję bo przymierzam się do FJ 1200.Znowu będzie przy czym grzebać w długie zimowe wieczory :bigrazz: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ja kupiłem EBC HH. O wrażeniach opowiem niedługo. Na razie moto jest na serwisie w PolandPosition :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-z Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 a jakie polecacie klocki na enduro co by po przejechanieu pzez jakis strumyk ew inne bloto hamulce dalej istnialy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam. Odświeżę temat. Czy ktoś wie coś na temat klockówi Lucas MCB....SV http://moto.allegro.pl/item159474961_klock...0_fzr_1000.html Coś za tanie i nie wiem czy to nie jakieś g...., a może warto zakupić? Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Tylko zlote typu HH. EBC HH są dobre, "czarne" do dupy, masz jeszcze Gold Fren (hh, dobre i tanie !!!!), carbone lorainne SBK też ok, tak samo jak "złote" nissiny (ale nie niebieskie - to szmelc, tak jak Turek pisze). Ferodo - mam złe doświadczenia, mało skuteczne i piszczą. Pawel Czyli ktore sposrod wymienionych postawilbys na 1. miejscu? Mowimi caly czas o zastosowaniu do sporta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Lukas to badziewie, przynajmniej do ciężarówek robi kiepskie klocki i okładziny, to pewnie do motocykli też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi