Rez Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Tak jak w temacie ma być to mój pierwszy motor i mój wybór padł na Kawasaki GPZ 500S :buttrock: i tu mam pytanie na co zwracać uwagę przy kupne motoru o co pytać właściciela czemu sie przyjrzeć co sprawdzić. Prosze o wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vfts Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Tak jak w temacie ma być to mój pierwszy motor i mój wybór padł na Kawasaki GPZ 500S :buttrock: i tu mam pytanie na co zwracać uwagę przy kupne motoru o co pytać właściciela czemu sie przyjrzeć co sprawdzić. Prosze o wypowiedzi wiesz co to wyszukiwarka? takich postow jak twój były już dziesiątki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 wiem moze i tak ale mi konkretnie chodzi o Kawasaki GPZ 500 s i prosił bym użytkowników tego motoru o wypowiedzi na co zwracać uwage przy kupnie i znalazłem dwa motory zamieszczam linki napiszcie co o nich sadzicie http://moto.allegro.pl/item135157465_kawas..._remoncie_.html http://moto.allegro.pl/item135098400_kawasaki_gpz_500.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 zobacz na temat o GPZ'cie - http://forum.motocyklistow.pl/Kawasaki-GPZ-500S-t57640.html, tam może coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Jak, to nie wiesz na co? Na markę HONDA ma być, nic innego tylko HONDA, nawet jak będzie kupą złomu, to kupuj, bo to HONDA. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Ja miałem namiar na piękną Kawę GPZ500S za 3900 podajrze 1992 rocznik. NIezła sztuka... Rozeszła się pewnie jak ciepłe bułeczki. Edytowane 20 Października 2006 przez Prog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja bym sobie na twoim miejscu darowal te kawki i rozejrzal sie za czyms innym, ale jak juz masz wybierac miedzy tymi dwoma to lepiej ten drugi bo pierwszy po dzwonie najprawdopodobiej (malowany, brak lusterek i kierunkow przednich) Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar27 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Właściwie to musisz sprawdzić wszystko od legalności sprzęcika po stan techniczny jak i stan wizualny!czasem za małą kaskę naprawdę można kupić coś ciekawego -pamiętaj jednak że najgorszy tu jest pośpiech!Jesli masz znajomego mechanika(motocyklowego) to dobrze by było aby pojechał z tobą i zobaczył dany sprzęcik.Czasem też jest dobrze oddać motor do warsztatu który za niewielką kaskę sprzawdzi ci go i wyda opinie niezależnie.Nigdy jednak nie jedz sam bo możesz wtopićUDANYCH ZAKUPÓW!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirCo Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 odpusc sobie kawy i Yamy po primo HONDA seconda SUZUKI jesli szukasz starszych moto.Poza tym podstawa.Dowiec sie jakiej gr. powinny byc tarcze i czy nie maja luzow,bo to droga sprawa do wymiany a jesli ma luz to ktos ujezdrzal na przednim kole lub palil gume.Lancuch i takie tam.Zapewne sa inni forumowicze ktorzy dadza tobie lepsze radu.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 po a) OPCJA SZUKAJpo b) DZIAł "CO GDZIE I JAK KUPIC", A W NIM NA SAMEJ GóRZE PRZYKLEJONE TEMATY po c) http://www.clarity.net/~adam/buying-bike.html - tu znajdziesz niemal wszystko co Cię interesuje na temat zakupu używanego motocykla, świetna strona, niestety po angielsku.GPZ to bardzo fajny motocykl, a Kawasaki to świetna marka. Conajmniej tak niezawodna jak pozostałe z wielkiej czwórki. Miałem okazję przejechać się kiedyś GPZtą. Niestety nie była to długa przejażdżka, więc szczegółowej relacji Ci nie zdam, ale co mnie w nim bardzo pozytywnie zaskoczyło to pewność, z jaką prowadził się w zakrętach. Naprawdę bardzo stabilny i przewidywalny motocykl na łuku drogi. Osiągi też zadowalające. Z tych dwóch chyba bardziej bym się skłaniał do tego drugiego. Mam jakoś małe zaufanie do motocykli (i ogólnie pojazdów) po remoncie. Z moich doświadczeń wynika, że zawsze jak coś się zacznie remontować to już potem remontów nie ma końca. Lepiej wziąć sprzęt dbany na bieżąco niż reanimowany remontem. Mogę się mylić; takie jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 odpusc sobie kawy i Yamy po primo HONDA seconda SUZUKI jesli szukasz starszych moto JAKIEŚ KONKRETNE UZASADNIENIE? :bigrazz: Bo ja twierdze - żadnej japonii, tylko ruskie boksery! I co ty na to? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Witam po ugadywaniu sie ze sprzedawca kupiłem Kawasaki GPZ 500S ta druga z Gorzowa dopiero wróciłem silniczek super pracuje szkoda ze koles nie wspomial o malej glebie jaka miał ten motor ale jest ok dobrze sie trzyma drogi ładnie przyspiesza jestem zadowolony :) wkoncu mam swoje 2 kółka :D :icon_razz: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 odpusc sobie kawy i Yamy po primo HONDA seconda SUZUKI jesli szukasz starszych moto...... Strzała... Strasznie wku... mnie takie komentarzeAle jak już kupiłeś to nie co Ci doradzać. Pozostaje tylko pogratulować.I jeszcze jedno, dobrze ją oblej, bo będzie się....(odpukać) Pozdrawiam Seba Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi