gurufarmi Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 bo ludzie posprzedawali ! :biggrin: no bo komu moto na zime potzrebne :clap: teraz wszyscy żałują :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 szaleństwo :)i ja dziś 'powitałem sezon'. nowe aku zainstalowane, kości przewietrzone i lewą nawet machnąłem kilka razy :buttrock: oby tak jak najdłużej! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 A ja cholerka w niedzielę odpaliłem moto wyjechałem na chwilunię bo już nie mogłem wytrzymać i...chyba rzeczywiście podczas zimy mocy przybywa w tych naszych maszynach bo jaaak mi dupencja nie odjechała...trochę się strachu najadłem bo moto jeszcze świeże a tu mogło być takie guupie kuku...tak czy siak było zaje...fajnie ;) jessoooo żeby tak jak najdłużej ciepło było (może nawet ociupinkę cieplej) :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Kurczę, nie ma to jak śmiganie w styczniu w jeansach i skórzanej kurtce. :icon_mrgreen: ;) Kurcze jak po krótkiej przerwie w motocyklu przybywa koni mechanicznych :evil: . Po przesiadce z samochodu miałem wrażenie, że Suzi rwie do przodu jak szalona! Ja tak zawsze mam po przesiadce ze skutera na Bandita (po dłuższej przerwie). :icon_mrgreen: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 bo ludzie posprzedawali ! :icon_question: no bo komu moto na zime potzrebne :crossy: teraz wszyscy żałują :icon_question: No ja nie żałuje, niech pogoda sie utrzyma to jak uda mi sie załatwić nową maszyne to przyprowadze ją na dwóch kółkach do domu a nie na lawecie :icon_question: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Narazie smigam sobie tylko blisko chaty, tak dla odstresowania. Oby tylko zima nie przyszla bo snieg w maju jeszcze bedzie lezal :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 dzisiaj 8:30 wyjazd w stronę Leśniczówki, kawałek nowo-wyremontowaną drogą potem troche off-road WYPAS Sezon 2007 rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja sezozn rozpocząłem wczoraj, czyli 10-tego, fajna traska i w ogóle ( :icon_mrgreen: ). Idealny dzień do jazdy, nawinięte chyba ze 100 km. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefron Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Czekamy na otwarcie treningów na torze poznań! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 A ja dziś nie było za ciepło u mnie w mieśćie ale nie wiadomo dlaczego wsiadłem na moto i przeleciałem ok. 30km łącznie :icon_mrgreen: heheh Pzdr.;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachar24 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 sprawiłem sobie psa (waimara) i codziennie po pracy śmigam moim IKSTEKIEM po polach i lasach. a nieraz brzydko i zimno(tak jak dzisiaj). 10 kilosów dziennie. mam stare trapery HAIX i ostatnio kupiłem sobie super spodnie HI MOUNTAIN za 350 zł.. na błotko wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Witam!Wczoraj 13' C :wink: więc nie mogłem się oprzeć :flesje: coś koło 40 km po okolicy :) ...mam pytanie - sezon się jeszcze nie skończył, czy zaczął się już nowy :icon_mrgreen: :banghead: Edytowane 11 Stycznia 2007 przez M4NIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dzis latalem troche po lotnisku, (moto jeszcze nie zarejestrowane). Nawet nie wiem kiedy zrobilem 20km?Fajnie bylo , w sumie pierwsza jazda od kupma po wymianie plynow i malych regulacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dzisiaj drugi dzień dżidowania :bigrazz: Odebrałem moto po zmainie opon i zamiast z serwisu do garażu przeturlać się 500 metrów to pojechałem do okoła i wyszło tak z 10 razy dłużej :icon_biggrin: Oby do wiosny :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Dzisiaj drugi dzień dżidowania :) Odebrałem moto po zmainie opon i zamiast z serwisu do garażu przeturlać się 500 metrów to pojechałem do okoła i wyszło tak z 10 razy dłużej :biggrin: Oby do wiosny :lalag:Skąd ja to znam? Jeździć do celu najjjj...dłuższą drogą. Wszystko po to żeby jeszcze tylko trochę...troszeczkę przedłużyć przejażdżkę naszy moto :banghead: Czyż nie jesteśmy wiecznymi dzieciakami? :icon_biggrin: Pozdro :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi