Cerb Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja niby juz bike'a odstawilem ale jutro chyba jeszcze troche polatam, tym bardziej ze kupione niedawno i nawinalem na nim dopiero 20 km. Musze tylko zmiekczyc tylne zawieszenie bo malo zebow dzis nie stracilem na tych dziurach. http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 He, he, a ja dziś nawet nie założyłem kalesonów pod jeansy (trzeba się hartować). :icon_mrgreen: Jutro też latam ale od Piątku śnieg i +3 :buttrock:Jak +3, to spoko; gorzej, gdyby było -3 - wtedy co prawda też da się jeździć, ale nie jest już tak fajnie. Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 ja wstawilem bestie do piwnicy, ale chyba jutro ja wyciagne spowrotem, dzisiaj przyszedl nowy akumulator wiec tzreba by go przetestowac :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Ja wlasnie wrocilem z kontrolnego ponad jednogodzinnego smigania :) Pogoda zaskoczyla mnie na plus, naprawde nie bylo zimno. W sobote odstawiam sprzeta do garazu znajomego na zime i mam nadzieje, ze to bedzie ladny dzien :) Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 dzisiaj, ósmego listopada, pomknąłem do serwisu celem wymiany oleju itd,. jest relatywnie cieplo ale i tak w nogi zmarzłem bo buty mam tylko wojskowe;). Pozdrowienia dla wszystkich którzy zimie się nie dają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 No widzę , że coraz mniej nas się robi latających . Dziś jest spoko. Jutro ma popadać trochę. Puki co zimy nie ma jeszcze :banghead: :crossy: :D :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 je jeszcze jezdze i bede jezdził dopuki snieg nie spadnie.... trza być twardym a nie miętkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja dziś machnąłem 200 km w ramach docierania mojej Suzi :) Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) 8 listopada słońce, bez deszczu, 10stopni C,Czy potrzeba wiecej do szczescia ? :) Zrobiłem sobie wycieczke i wynik to : 240km ;) Edytowane 8 Listopada 2006 przez piechur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 no ja dzis zrobiłem 120kmpojechałem do serwisu i okazało sie ze padło mi uzwojenie alternatora :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 a ja dzis skormne 30km ale zawsze cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechoov Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 kurde dzis byla super pogoda do smigania.:evil: ja jezdzilem chyba ze die godzinki az mi benzyny barklo. trzeba sie wyszalec przed zima:) pozdrawiam wszystkich jezdzacych dzis motocyklistow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam Ja też jeszcze nie odpuszczam. Wyjechałem około 18 ( wcześniej nie mogłem ), pyknąłem parę km. Zimna nie czuć, adrenalina podgrzewa :clap: . Od jutra podobno już syf w pogodzie. Aby nie było ślisko- można jeżdzić tylko trzeba bardziej uważać ( przyczepność już nie ta ). Trzymajcie się ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 A jednak sie udalo! Koniki przegonione, pelen bak pod korek i przed chwila moto poszlo do plastikowego worka :icon_rolleyes: . Mam nadzieje, ze ten pokrowiec ma te wszystkie wlasciwosci, bo jakos dziwnie sie czulem zamykajac szczelnie Suzi w plastikowym worku. Sezon zakonczony.... Oby do wiosny :biggrin: . Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 pamiętajcie tylko, że "prawdziwego motocykliste" poznaje się po tym jak kończy sezon :biggrin: a nie jak zaczyna.... pees. lepiej zakończyć dzień, tydzień, miesiąc za wcześnie niż o jeden dzień za późno.....:icon_rolleyes: (to była część misyjna mojej wypowiedzi :biggrin: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi