viperPL Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 2 listopada 2006 był dla mnie zakończeniem sezonu.W tym sezonie miałem okazję pojezdzić CBR`ą w upale, deszczu i dzisiejszym sniegu :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 U mnie zima, a czeka mnie jeszcze przeprowadzenie moto z garazu letniego do zimowego, trzeba poczekac na jakis cieplejszy dzien. http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 ja sobie wstaje rano uchachany ze sobie pojade moto do szkoly:) ubieram sie mominiarka kask rekawiczki otwieram garaz a tu zonk sinieg (zaczolem myslec jak trego nie zauwarzylem przez okno) i zrezygnowalem mamusia musiala mnie zawiesc.A ja dziś ubrałem się do jazdy, założyłem kask i oczojebną kamizelkę, wypchnąłem skuter z mieszkania na korytarz i... mym oczom ukazał się deszcz ze śniegiem (czy raczej śnieg z deszczem). :D Z powrotem wprowadziłem skuter do mieszkania, zdjąłem kask i zadzwoniłem po taksówkę, która podwiozła mnie do metra.Ale na dniach zakładam zimówki do skutera i będę śmigał dalej (przynajmniej czasami, gdy aura nie będzie wyjątkowo niemiłosierna). :D Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Asfalt widać, nie jest ślisko , więc :banghead: :biggrin: :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 a my jutro testujemy sprzęt przed kupnem, wiec lepiej zeby bylo ok. moze byc mokro byle slisko nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon_r Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja spasowałem 31 października... ale dzisiaj jadąc do roboty zobaczyem przed rondem zesłańców twrdziela na DR800... i kurczę no nie mogę być gorszy.. od poniedziałku znowu wsiadam na moto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 ja sobie wczoraj polatałem..zrobiłem 50 parę km przy - 4 st odmarzły mi koniuszki palców, ochraniacze w kombi zamarzły na kamień a raczej na deskę tzn zrobiły się takie sztywne, że nie mogłem się wyprostować, uchwyt od suwaka w kombi przymarzł do samego suwaka, zatankowałem sobie na zimę Vpower racing 100 oktanów za 4.74 zł za litr , przeleciałem siekierkowski "za" 2 zł :biggrin: , ludzie patrzyli się na mnie jak na kosmitę ,dwóch puszkarzy pytało się na światłach czy nie jest mi zimno :buttrock: , przyczepność taka, że delikatne dotknięcie hamulca blokowało koło :) tym samym zakończyłem SEZON 2006 oficjalnie :cool: http://img171.imageshack.us/img171/2672/zima5cv9.jpghttp://img19.imageshack.us/img19/530/zima4ce2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Do Poniedziałku jeszcze sie powstrzymam (lecze angine) ale później śmiganie na całego, podobno pogoda ma sie poprawić, sezon jeszcze trwa :) :buttrock: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 http://img171.imageshack.us/img171/2672/zima5cv9.jpg :buttrock: Turek zawsze naświatłach stoisz razem z puchami :) :biggrin: :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Do Poniedziałku jeszcze sie powstrzymam (lecze angine) ale później śmiganie na całego, podobno pogoda ma sie poprawić, sezon jeszcze trwa :buttrock: :crossy: Klaudiusz :banghead:( i jemu podobni :icon_evil: ) czy Ty sobie zdajesz sprawę, że każda jazda po 2.11.06 jest już NIELEGALNA !!!!! oficjalnie sezon został zakończony :icon_evil: i radze się podporządkować :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Unas dzis posypało i nici z jazdy ale jak to białe badziewie sie ztopi to mam zamiar jeszcze posmigac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Wczoraj kupiłem kominiarkę i nie ma siły..... muszę trochę pojeździć :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 tu Turek; nie da sie zalatwic przepustki zeby jeszcze jutro móc przejechac trase wilanow-jozefow? :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol_marcino Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 ja już odpuściłem i chyba nie prędko w Olsztynie da się pojeździć (może iwestycja skuter śnieżny się opłaci)fotka z przed chwili :banghead:http://img155.imageshack.us/img155/8337/olsztynmq4.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 oo w mordę; tutaj to jesień za oknem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi