Yogi Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 ja jeszce nei koncze; wczoraj jezdzilismy; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Wczoraj - dla przyjemności, a dzisiaj - bo mam laczka w katamaranie i jest to dobry pretekst by wsiąść na moto :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Maruha lata i zanosi się , że i w grudniu polata. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Przyznam się bez bicia że wymiękłem i juz moto odstawiłem.Aż wstyd się przyznać.Usprawiedliwiam się tym że Suza wymaga już regulacji i oponki do przodu i dlatego nie śmigam. GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Dzisiaj było kiepsko. Dość duża mgła... Jeszcze mam nakeda to cała mgła zostawała na moich rękawicach, kasku, kolanach i kurtce, ale nie ma się czym przejmować. Trzeba jeździć dalej póki można ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fidos Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Dziś w drodze z pracy do domu widziałem jednego gs-a i parę skuterków.Pozdrawiam wszystkich twardzieli - pełen podziw!!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja jak na razie jeszcze "walczę", ale coś czuję, że za długo to już nie potrwa :( Tak jak wspominali wcześniej...mgła, coraz zimniej.Trza być twardym :icon_razz: :crossy: Pozdrawiam ! :crossy: :crossy: :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Wy się nie śmiejcie - taka pogoda na koniec listopada wróży ocieplenie klimatu, roztopienie Kilimandżaro i koniec świata. Poważnie mówię.Eeee tam. Przed zlodowaceniem było cieplej i jakoś mamuty i pra-ludzie nie narzekały :) A śnieg na Kilimandżaro już dawno się stopił. A tak w temacie, to w Łomiankach codziennie wyprzedza mnie żółta Kawa, wcześniej widuję gościa na MT01, no a na Prymasa 1000-lecia ciągle wyprzedza mnie chyba gixer z diodowym światełkiem. Pod biurem ciągle stoi jakaś terenowa Yamaha więc chyba jest dobrze. pozdr Edytowane 27 Listopada 2006 przez jurjuszi "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Dzis bylo super, posmigalo sie we mgle. Milo jechalo sie przez wisle jak przewalaly sie kleby mgly przez most. Mi sie dzis podobalo i cieplo bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Qcze, jestem nartwany i już mnie mocno nosiło ale całe szczęście, że jakoś się dzisiaj powstrzymałem...w mordę mgła taka, że konia zadusić może...brykanie zostawiam na kiedy indziej :crossy: Nie ma co kusić losu, jeszcze będą waruneczki :lalag:Ja się dziś kawałek przejechałem:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...96entry797196ale zastanawiam się, czy lepiej doskonalić technikę jazdy w trudnych warunkach, żeby potem nie dać się zaskoczyć, czy sobie odpuszczać, gdy aura jest mocno niesprzyjająca. :icon_evil: Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 kto nie da rady to niech jedzie na autostrady :crossy: ja cały czs latam lub leże na sprzecie :lalag: jest oki pogoda jak na listopat :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 dzisiaj nie miałem możliwości ale wczoraj zrobiłem rundkę wokół warszawy i jeszcze żonka się skusiła po raz pierwszy i twierdzi że na zmianę z córą będzie robiła za plecaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Dziś w drodze z pracy do domu widziałem jednego gs-a i parę skuterków.Pozdrawiam wszystkich twardzieli - pełen podziw!!! :( Jaki podziw, jacy twardziele? :flesje: Codziennie jeżdżę do pracy na swojej motorynce, co tu podziwiać? :crossy: Mijam mnóstwo 50-latków na skuterkach, nastolatków na Simsonach itd. :flesje: Wczoraj była pogoda obłędna - na ulicach widziałem cale kawalkady motocykli - chyba na pożegnanie sezonu wyjechali... :icon_evil: Ale dzisiaj wracając ok. 20 przebijałem się przez taką mgłę... doslownie widoczność 2 metry czasami :eek: Nawet na jedynce mi silnik szarpał - taka "prędkość" (przy mojej pojemności :lalag: ) Będę jeździł, aż temperatura ranem będzie bliska zeru - tak samo jeździłem w zeszłym roku :flesje: Wtedy dociągnąłem do 21 listopada - teraz już rekord pobity :clap: Pomyśleć, że mój sąsiad kiedyś oznajmił, że motocykl w Polsce to pojazd dobry na dwa letnie miesiące - w tym roku już jeżdze prawie 9 miesiecy, w zeszłym było tego ponad 8 :crossy: Ale i tak taka pogoda NIE JEST NORMALNA!!!!! Powinien być już śnieg!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Dzisiaj odpuściłem, mgła i jakieś naleciałości na drodze, coś mnie tkneło, więc ukradłem żonie samochód :icon_mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Jest mgła, asfalt mokty. Grochowska mokra, ale i tak zawsze jadąc do centrum, od Grenadierów zaczyna się robić sucho w podobną pogodę . Podoba mi się to :crossy: Maruha lata :) :biggrin: Edytowane 28 Listopada 2006 przez maruha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi