MarianKa Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Uff, już wróciłem. Do rzeczywistości. Gdzie ja byłem? Sądząc ze zdjęć, to niezła impreza? Kto to jest Prot(er), albo gerard? Znam takich? Więcej z Wami nie imprezuję. :icon_mrgreen: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Marianie.pełen szacun,dopiero teraz wróciłeś z Borek?.Ty to się potrafisz bawić :icon_mrgreen: Tak w ogóle to mamy dzisiaj wtorek .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Wielki błyszczący sprzęt Protra........ :icon_mrgreen: Na nastepnej imprezie Proter "wywala Rycha" :buttrock: Tylko nie zapomnijcie wazeliny Protrze coby był błyszczący :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 maro jak żona? zadowolona z wyjazdu? nie zdegustowana zbyt głosnymi śpiewami przy stole i innymi popisami hmm,,artystycznymi" na stole ? Ja tylko słyszałam , jak Maro stopował połówkę jak zaczynała fajnie spiewać i się rozkręcać.Nie wiem , czy dane jej było w pełni przeżyć wszyskie atrakcje wieczoru. Pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 tiaaaa ... no to jestem kolejnym tłukiem .... zapisuje mi jako pliki html i wyskakują robaki :icon_mrgreen: a te rary-srary mam .... Mi się udało mniej więcej tak - po ściągnięciu na pulpit klik prawą myszą -> Otwórz za pomocą -> WinRAR i dalej już normalnie czyli Rozpakuj do... i jest OK. Spróbuj tak.powodzenia i pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Nowy, moze i jestem skrytym kiełbasożercą ale nie cudzopiwożłopem. Krasnal tak smakowicie wywijał kiełbasą, ze nie mogłem sie oprzeć :icon_mrgreen: Sorry Krasnal, teraz beda przed nami chowac kiełbasy, bylo dobrze smiech smiech i raz jeszcze smiech atmosfera sobotnia byla swietna ,,,,,, Edytowane 3 Października 2006 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Wydaje mi sie ,ze dużo osób częstowało się tym co było na stole :clap: ja też... a bo po tej wódeczce i piweczku to już wszystko było wszystkich :) Chyba nikt się nie gniewa? POZDROWIONKA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Dobrze było - kupiłem dwa kawały kiełbasy zjadłlem jeden a drugi zostawiłem - jak by nikt go nie zjadł to by się zmarnował - i wszystko jasne Tylko piwa nie oddałem - wypiłem wszystko co miałem i było akuracik - 9 szt Pzdr Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_o_poranku Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 sorry że wcinam się w nurt wspominkowo-refleksyjny tematu z tak durnie-prozaicznym pytaniem: kto wam wydziergał takie zajefajne t-shirty forumowe ???? ( podglądnołem zdjęcia z Borek to zobaczyłem, a co , wolno chyba) Czy może robicie je we własnym zakresie czy zdolna prząśniczka spod Łodzi wyszywa je wieczorami. ?Chcialbym przyodziać swe ponętne smukłe ciało w taką koszulinę na rybol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 (edytowane) Dzięki wszystkim za wskazówki co do tego linku z fotami ... nie pomogły :) A Ty się Krasnal nie wymądrzaj, jak Michał Kaczmar powiedział Protrze to ma być Protrze, a nie tam jakieś Protr ... Co Wy mi tu Krasnal wymyślacie ???? Pilnujcie, Wy Krasnal lepiej czy jakaś kiełbasa w trawie nie leży !!! :clap: PS: a w ogóle to tak to jest jak sie lata po imprezie z kiełbasa na wierzchu, kusiliscie to macie (własciwie to nie macie) :biggrin: dodam tylko, ze kiełbasa była wyśmienita i bardzo jestem wdzieczny szlachetnemu anonimowemu ofiarodawcy Piszesz o tej kiełbasie co to ... hmmmm.... tańczyła na stole ???? :clap: Świru Ty zakoduj to sobie, bo jak ..." się lata z kielbasą na wierzchu i kusi...", to ktoś później powie, że ..."kiełbasa byla wyśmienita..." i ..." jest wdzieczny szlachetnemu anonimowemu ofiarodawcy" hehehehehehhehe .... ale mnie korci ... żeby zamieścić link .... ale obiecałem ... ech .... życie .... słowo droższe pieniędzy, a zasady jakieś się ma ... ale mnie kusi ... :) Edytowane 3 Października 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 sorry że wcinam się w nurt wspominkowo-refleksyjny tematu z tak durnie-prozaicznym pytaniem: kto wam wydziergał takie zajefajne t-shirty forumowe ???? ( podglądnołem zdjęcia z Borek to zobaczyłem, a co , wolno chyba) Czy może robicie je we własnym zakresie czy zdolna prząśniczka spod Łodzi wyszywa je wieczorami. ?Chcialbym przyodziać swe ponętne smukłe ciało w taką koszulinę na rybol Bylo kilka edycji forumowych koszulek, ostatnia jakos na poczatku tego sezonu bodajze, nastepna ponoc ma sie zajac Shrek, ale to juz raczej po sezonie pewnie, wiec na rybnik niestety bedziesz zmuszony sobie sam cos wykombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Nieeee ja tez chce koszulke :) Nie no dobra, nie ma problemu, ja sie moge wstrzymac, na nowy sezon sobie " szczele " taką koszulke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Marianka jestes ssakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 maro jak żona? zadowolona z wyjazdu? nie zdegustowana zbyt głosnymi śpiewami przy stole Wręcz przeciwnie, świetnie się bawiła i ja również. Wspominamy mile spędzony czas w super towarzystwie. Ja tylko słyszałam , jak Maro stopował połówkę jak zaczynała fajnie spiewać i się rozkręcać.Czujna jesteś niczym czekista. Po całkowitym rozkręceniu może być kłopot, że wieczór zakończymy w kawałkach a po ciemku to i śrubki mogą się pogubić. Nie wiem , czy dane jej było w pełni przeżyć wszyskie atrakcje wieczoru.Fakt kulminacyjnego występu na stole nie widzieliśmy ale urządziliśmy sobie indywidualne atrakcje... w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 to tylko zarty, kielbasa byla zdobyczna ale za zgoda autora :)HM.HM .NO.NO.Aszystko zostało zarejestrowane rachunek za kiełbaskę na spółę z kranalem-----196 zł.17 groszy. :) Poprawione:http://www.nierudzki.neostrada.pl/borki_1cz.rar - potem prawy i "zapisz jako..."O coś cienko ++??__ itd Jeszcze raz Prześlij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi