adi3124 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Siema Motorami interesuje sie od niedawna i niewiem za dużo o nich wieć prosze o opinie na temat tego motoru z allegro cena niezbyt duża . motor jaki potrzebuje nie musi nadawać sie do jazdy po ulicach w miescie jednak tylko pola , wieś moze czasem osiedle itp tutaj link do aukcji http://www.allegro.pl/item127630102_cross_...per_oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 (edytowane) Dla mnie tandeta, po:1. co to za silnik??2. mnostwo plasitkow3. lagi przednie to juz maxymalnie najciensze, amortyzatory zadne;p4. rzadnej oslony silnikaw sumie nie jezdze crossami ale dam sobie glowe uciac ze po pierwszej glebie pojdzie do naprawy wszystko, lagi sie pogna, o silniku nie mowiac. Ja na twoim miejscu poszukam bym czegos uzywanego o pojemnosci 80cm. JA bym zostawil sobie troszke kasy i dozbieral i kupil DT 80. Np taka: http://www.allegro.pl/item126773063_yamaha_dt_80_lc2_.html Edytowane 14 Września 2006 przez Wojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 ejjjj to sa krosy dla dzieciaków takich od 8 do 15 lat. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 CześćWidziałem coś takiego na zlocie i zastanawiałem się co to jest jeździł tym jakiś dzieciak , sory nie jeździł ale szalał dla dorosłych to on nie jest , ale dla dzieciaka kupa frajdy tylko ciekawe gdzie do tego części kupić jak się posypie :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 tylko ciekawe gdzie do tego części kupić jak się posypie :D pozdr nie no taki maly dzieciak chyba tak szybko fyurki nie zarżnie??Chyba pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 To jest jakis szmelc oczywiście z Chin i to w dodatku dla dzieci. Ty kup sobie 125 2t, bo za młody nie jesteś już :D , a moze nawet dr350, bo na takich sprzętach to sobie troche pojeżdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 jezu ile tego bylo na bazarze w lodzi... same dzieciaki tym jezdzily... generalnie fajne ale dla dzieci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) więc wszystko jasne mała cena mały sprzęt... ale nic się nie mart jak już kupiłeś to może twoje dziecko za parenaście lat pojeździ... :D POZDRO Edytowane 15 Września 2006 przez Czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Września 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 To są bardziej zabawki niż motocykle. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) bałbym sie na to wsiadać :Dgwarancja 3 miesiące :flesje: łaaaał u mnie jest salon skuterów... praktyycznie kazdy prosto z chin / ale uwaga na japońskiej licencji : o i jest też cross 200 ccm / niskoobrotowy - nawet wygląd ok - moc ma z 20 koni.. generalnie gorszy od mojego rx80 ;D a kosztował ;> nie pamiętam ;> ale chyba 7 tys czy cos takiego Edytowane 15 Września 2006 przez gurufarmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No tak, tylko w opisie:Moment obrotowy(???) 87 Nm - ;) toż to więcej niż ma mój VN - ... i to z silnika 110 ccm :biggrin: - chyba się skuszę, i jakie fajne koło z tyłu 12" - super cross... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Kołomnie jeżdżą na takim 14-15 letni chłopcy, powiem szczerze nieźle to zapier..... Niestety w teren to się nie nadaje, ewentualnie dla dzieciaków. Wygląda to ciekawie i ten potężny jak na takie moto hamulec tarczowy z przodu. Cena bardzo niska, rzeczywiście nadaje się na prezent. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 A ja bym tego nawet na prezent nie kupił (wstydziłbym się) ;) 3 miesiące gwarancji to śmiech na sali i świadczy o tym jakie zaufanie ma producent do swojego wyrobu - czyt. żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Obejrzałem coś takiego na giełdzie......Mimo niezbyt dużego doświadczenia od razu widziałem wszystko co się będzie tam sypać. przednie zawieszenie ma z 10cm skoku i pognie się jeśli nie połamie na pierwszym większym kamieniu lub w pierwszej głębszej dziurze.Cały wahacz ma strasznie wiotkie spawy i elementy łączące z ramą i amorkiem. Przy pierwszej glebie połamiesz plastiki z tyłu i dźwigienkę od biegów. Zabawka dla dzieciaka do 40kg :icon_twisted: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 To zwykła zabawka dla dzieciaków 10-13 lat Kup sobie coś w stylu yamaha dt 50Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi