Buber Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Każdy wie o szlifowaniu podnóżków, etc. Ale spójrzcie na to! Jak dla mnie to to jest STUNT! http://videos.streetfire.net/hottestvideos...E14ADDCA774.htm Pozdrawiam! P.S. A jaka dróżka śliiiiiczna.... u nas ciężko takie równe znaleźć..... ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Wow :icon_twisted: Robi wrażenie. Strasznie szybko się składa, jak na takie bydle - jeśli to rzeczywiście Goldas...A droga -szkoda gadać. Ja już mam opony kwadratowo zużyte dojazdem do pracy w mieście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 super filmik! u nas za to mozna spotkac ubranych jak na wojne na litrowych śmigaczach, ktorych sie objezdza dookola. za to na prostej "wojownicy" ida do odciecia. pozdrawiam Krzysztofa (Mz majstra) z Koszalina, ktory na goldasiu rowniez schodzi do podlog - mialem prawdziwa przyjemnosc z nim jechac (pare klockow, niewiele), i sie nie nudzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No koleś wymiata :icon_twisted:Jak widac prawie na każdym sprzecie mozna zejsc na kolanko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Po obejrzeniu takiego filmiku dopiero do czlowieka dociera jak malo jeszcze potrafi, chociaz jak mialbym taka droge niedaleko mojego miejsca zamieszkania to smigalbym tam dzien w dzien az do pustki w baku ;) . Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Goldas: http://mywebpages.comcast.net/indywinger/W...ie/wheelie.html ;) Elektrownia:http://www.metacafe.com/watch/188088/harley_wheelie/ :icon_twisted: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 aleeeeeeeeeeeeepełne uznanie dla kierowcy ;) kładł goldasia jak mała sportowa 500tke i to na takiej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Fotomontaż ;) !!! Jechalem za Goldasem w Bieszczadach i wygladalo to zupelnie inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 buahaha ale na kolo poszedl ;) tyk Harleyem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 buahaha ale na kolo poszedl :icon_twisted: tyk Harleyem :icon_arrow: ale stoppie nie zrobil, czyli jednak leszcz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No koleś wymiata :icon_arrow:Jak widac prawie na każdym sprzecie mozna zejsc na kolanko :icon_twisted:Dokładnie :icon_arrow:Tak samo kolegi ojciec BMW K1200LT ma poprzycierane podnóżki, aż się zdziwiłem, a moto waży ok. 450kg i ma budowe podobną do Hondy GoldWing ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 No koleś wymiata :icon_arrow:Jak widac prawie na każdym sprzecie mozna zejsc na kolanko :icon_arrow: Na kolano to w większości sprzetów nie da się zejść. Nie da sie również zamknąć opony (bo wcześniej zamyka się podnóżek, wydech i inne wystające nisko zamontowane elementy- a potem przy sprzedaży kupujący nie wierzy, ze to nie gleba tylko szybka jazda po winklach). To jak koleś pochyla tego kloca nie robi wrażenia ale to jak szybko składa się w zakręty to dla mnie ;) . P.S.A może to tylko tak wygląda na filmie robionym z tyłu? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 A ja myśle,że to nie Goldas tylko PC800 (co nie zmienia faktu,że i tak spore ;) ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.kowalski74 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ech szkoda, że u nas nie ma takich dróg... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Goldas, Goldas. Moj kumpel jeszcze jak mial Goldasa-to cuda robil na zakretach w bieszczadach...sa po prostu ludzie ktorzy umieja dobrze jezdzic a nie...pzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi