StaszekS Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Ja mam Thora 2007... thor i powiem każdemu, że warta jest tych pieniędzy (jak kupowałem była promocja :icon_biggrin: ). Pod spód bielizna oddychająca, na wierzch koszulka i :icon_biggrin: Był mały szli (ok. 30 km/h) - działa Egon jak cholera ;) Jeden dzień jeździłem w 661 i mi nie odpowiadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jane Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 chciałabym nabyć taką zbroję, słyszałam że marka dobra i produkty solidne. http://moto.allegro.pl/item220362601_buzer..._239_pln_l.html doradźcie. jane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm15 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witam , znajomy , który pracuje w salonie mówi że nie są złe , nawet całkiem przyzwoite jak na swoją cenę ,niejednokrotnie lepsze niż niektóre typowe "reklamówki" od 700 w górę. Też zastanawiałem się nad zakupem podobnej bo bubla by mi nie wcisnął.Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja mam, fajna sprawa. Ale ... dziewczynie moze troche uciskac w "cyckach" szczególnie jak masz je wiekszych rozmiarów :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Z tego co widze to ze tak powiem jednolita tkanina Pawel jak z poceniem sie w niej ? Edytowane 30 Lipca 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InsaneBolo Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 UTIKA za tą kase to dobry wybór, ja jeźdze w UFO Scorpionie i polecam go o wiele solidniej wykonany ale kosztuje 550 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Mam cos takiego. Co do pocenia ja duzej roznicy miedzy buzzerem a ta zbroja nie odczuwalem. A co do cyckow to jest regulowana wiec dasz rade :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Troszke się mozna spocic ale mniej niz w kurtce. Ogułem daje dobra ochrone i jest wmiare komfortowa. Choc wiadomo plecy zawsze mokre od żłówia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolick Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ja w niej jezdze i polecam. Przewiew duzo wiekszy, niz w kurtce, a ochraniacze swoje robia. Czasem urywaja sie paski pomiedzy ochraniaczem barku a klatki, ale to kosmetyka i mozna doszyc. Generalnie bardzo zadowolona jestem. A co do uciskania cyckow - nic mi nie uciska, a płaska nie jestem. No chyba, ze mowimy o Ewie Sonet, to nie polecilabym jej rozmiaru S z tego buzera;DDD :) Solidna robota, dobra jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam pytanie, jeżeli jest zbroja to trzeba nakładać coś jeszcze?? jak powinno sie ubierać jeżeli ma się zbroję?? Czy zbroja zmieści się pod skórzaną kurtką skórzaną??. Nie wiem co kupić czy zbroje+kurtkę skórzaną czy kurtka z protektorami?? Doradźcie Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez puchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Turystycznie da się w tym jeździć, czy tylko krótkie przeloty? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 raczej krótkie przeloty, przy wyższej prędkości zaczyna przewiewać przez tą siate i nie jest zbyt miło... ale jeżdżąc w upale + na zbroje koszulka = 100 km robie bez problemu i zmęczenia :icon_eek: ( fox launch ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja takze polecam taka zbroje. Jest jak najbardziej oki :icon_razz: Na upalne dni nie ma nic lepszego. A przy dluzszych traskach tez nie ma na co narzekac :buttrock: kwestia przyzwyczajenia :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja jezdze na enduro w takiej i polecam jak masz wiecej kasy to mozesz kupic UFO skorpiona , chociaz nie wiem czy jest sens , zakladam czasem na ta zbroje w bulze lub koszulke i smigam w cieple dni nie ma nic lepszego w chlodniejsze pasuje jaka kurteczke zalozc ja mam z Diversa.Tak czy siak zawsze ma cale plecy mokre :icon_twisted:. Jedyny mankment tej zbroji poza mokrymi plecami:) to odstajace ochraniacze klatki piersiowej w Ufo to fajnie rozwiazali, ale to nie przeszkadza wcale w jezdzie. Za te pieniazki to szczerze polecam .Gleby nie mialem w niej powaznej i ciekawi mnie opinia kogos kto polecial po asflacie w czyms takim. Natomiast Swiat Motocykli w ktoryms z numerow pisal ze ta zbroja pod kurtka zapienia bardzo wysoki poziom ochrony. A tu jakies linkihttp://www.jednoslad.pl/modules.php?name=C...showpage&pid=48 Pozdrawiam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ja w takiej śmigam i nie narzekam, dobrze trzyma się ciała, pełne regulacje :wink: Myśle że warta jest swojej ceny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi