Ciho Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To ja sie tez dolacze do pytan, bo nie bylo mnie tam jeszcze ;)1. Czy z czesci sa tam tylko klamoty do weteranow, czy do wspolczesnych maszyn tez?2. W jakich godzinach to sie odbywa?3. Czy sa stoiska z sakwami, walkami, skorami.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 jest wszystko o co pytasz ;) w piątek handluje się do ok 19 - 20 a w sobotę od rana do 12 - 13 bo później zaczynają się wszyscy zawijać. Ja jestem na każdym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pracocholik Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dokładnie jak wyżej jest wszystko i do starych i do nowych ceny nie ulegają zmianie niestety :icon_razz:ale można potargować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniano wfm Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Na pewno bede musze sobie kupic pare rzeczy do swojego rumaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 jak zawsze na bajzlu bede :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ja tez się zapewne zjawie....i może rzeczywiscie się forumowo ustawić?.... Tak troche OT Ktoś ma z was PMRki?...tzn takie małe krótkofalówki na pasmo 446MHz?....jak tak to na bajzlu można sie skumać przez to...kto by wiedział i miał niech weźmnie i sie będzie nawoływać na 5 kanale :cool: (na przykład) co Wy na to? :cool: (mam jeszcze inny plan żeby sobie po takiej jednej na moto zamontować :P kazdy kto jedzie w grupie mógłby mieć coś takiego i nie było by problemu z komunikacją....chociaż zasięg skuteczny to jakieś 800m to jednak by wystarczyło :P....oczywiscie radyjko pod siodełkiem...na kierownicy przycisk PTT w kasku słuchawki z mikrofonem .... odpowiednio małe żeby nie przeszkadzały.... i mozna się porozumiewać :D....słuchawka i mic. podpięte kabelkiem gdzieś koło nogi pod siodłem np?:D chiałbym żeby wszyscy w grupie mieli takie radia...byłby cool kontakt:D a takie tanie duperelki można kupić już za 30-40zł....(co do umiejscowanienia to może na kierownicy żeby były inne przyciski jak włączenie, zmiana kanału głosność i przeszukiwanie...gdzieś koło zegarów...a że to małe to by sie znalazło miejsce :D............DOBRA NIEWAŻNE Z TYMI MOIMI GŁUPOTAMI....KONIEC :biggrin: (ok /OT) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 PMR dobra i sprawdzona sprawa. Będę na 5-tym kanałku, jak tylko zjawię się w okolicy. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 na mwb mam okołó 8 km więc napewno sie tam pokręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ja już będe tradycyjnie , mam tylko całą Łódź do przejechania Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 ja już będe tradycyjnie , mam tylko całą Łódź do przejechania Nie martw się, ja też :biggrin: Będę na motocyklu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Mam propozycje może ustalimy jakis znak czy coś w tym stylu żebyśmy sie poznali. Bo pomysł z krotkofalówkami jest dobry tylko nie każdy je ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 ja tez pewnie bede lecial.jezeli ktos chce, to moze bede mial miejsce w aucie (olsztyn-lodz) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Mam propozycje może ustalimy jakis znak czy coś w tym stylu żebyśmy sie poznali. Bo pomysł z krotkofalówkami jest dobry tylko nie każdy je ma. No to może miejsce...takie schody kolo miejsca gdzie jedzonko sprzedają....to blizej ulicy miejsce :biggrin: ojjej nie wiem jak to opisac :P.....jak się wchodzi i idzie sie po skosie w prawo jest zawsze gość z kurczakami i inym żarciem..tam zaraz za tym patrząc w prawo sa takie dość wysokie schody....może tam sie umówimy?...a co do PMR to wbrew pozorom to drogie nie jest....a przydatne :cool: .... kto ma PMR niech weźmie i nasłuchuje na 5 kanale..to nasz kanał na czas bazaru :cool:...kto nie ma niech obserwuje miejsce które wymieniłem wczesniej :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) WitamChętnie bym pojechał ale słabo znam łódź :biggrin: więc może ktoś by sie zemną spotkał i mnie doprowadził :cool:jak cosik to pisać na gg lub Pw Edytowane 3 Września 2006 przez Muma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Jackuzy gdzie ty znalazłeś PMRki za 4 dychy!?? Ja na 90% też wezme radyjko, także się jakoś stykniemy, tylko trzebaby nawoływać co jakieś 10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi