Rocker Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Geni, ja wcale długo nie szukałem ale znalazłem sztukę w Cleveland, gdzie Polkom ma partnera więc mogli go obejrzeć. Teraz na craigslist jest ładna sztuka, biało-czerwony tourer, z 8 tyś mil przebiegu. Gałas1, rune fajna ale jako lokata do salonu. Na trasę tego nie widzę, sakwy czy kufry pasują jak świni siodło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A ja swoją jeżdżę 11lat , przejechałem 83 tyś km i nie mam rozterek na co zmieniać i do czego wracać bo po co? wszystkie moto są super i faje,a niektóre złe i do du... ale najlepsze są te niezawodne i te z którymi człowiek się zżył ... ja tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekdrill777 Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 też tak mam z moją, że się zżyłem, ale niestety psuć się psuła, być może przez to, że to moja pierwsza w życiu i jeżdże póki co 4 lata :P Cytuj http://www.hondacentrum.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocker Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 A co się psuło? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocker Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 No i na zawsze pozostanie tajemnicą co się psuje we Valcu ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Pewnie powietrze w kołach. Reszta się w Valcu powoli zużywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gałas1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 (edytowane) Mi padł alternator.Dwa razy.W dwóch różnych motocyklach.Przestał ładować i tyle.Kranik przepuszczał paliwo i.... reszta to eksploatacja i zużycie poprostu. Edytowane 27 Kwietnia 2018 przez Gałas1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Joinery .. jesteś tam? Jak się miewa Twój wspaniały walec? W życiu tak pięknej F6C nie widziałem! Pozdrawiam serdecznie 🙂 Edytowane 10 Maja 2020 przez forrest2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker78 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 (edytowane) Cześć, jako nowy użytkownik Forum i Valkyrii którą posiadam od około mc chciałem się przywitać 🙂 Dodatkowo mam do Was 2 pytania. Czemu nas tu tak mało ? 😉 A drugie to czy miał ktoś z Was problem z kierunkowskazami? Gdy włączam kierunkowskaz często zdarza się że "mignie" 3 razy i się wyłącza, ale nie jest to reguła. Co może być przyczyną ? Przychylam się również do pytania forrest2000, Joinery jak spisuje się walec i jaki aktualnie ma przebieg? 🙂 Na zakończenie zdjęcie mojej Valk. Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez biker78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Witam kolegę,co do problemów z kierunkowskazami to ja osobiście przez wszystkie lata użytkowania nie miałem żadnych problemów, u mnie do dziś działają bez zarzutu...podpowiadam abyś zaczął od włącznika przy kierownicy ,przeczyść styki i dalej sprawdź kostki przy przerywaczu użyj środka czyszczącego typu "kontakt" lub coś podobnego kupisz w sklepie z elektroniką.... stawiam jednak na włącznik przy kierownicy i zaśniedziałe styki. co do przebiegu na zegarze mam przejechane 152 542 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker78 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Joinery, dzięki za odpowiedź! Kierunki chyba się przestraszyły i zaczęły działać więc na razie się powstrzymam od "grzebania" przynajmniej do zimniejszych dni 🙂 A na razie cieszę się z jazdy Walcem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekP Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Żyje tutaj jeszcze ktoś z Valcowników? Coś cisza bardzo. Ja swoją sprzedałem 8 lat temu ale teraz kupiłem ponownie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Po grupach na fejsie pewnie siedzą, albo po klubach... a tutaj niewiele.. No cóż to dość specyficzny motocykl i ciekawy, ale nie każdy może na nim jeździć 😉Gratulacje... Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi