m16 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Trzeba jednak przyznać, że sprzedający, niejaki bocian (ileśtamtysięcy) uczciwy - oba alarmy które klękły wymienił. Tak trzymać!Mozesz na niego dokladny namiar podac ? Bo wlasnie szukam kogos kto daje gwarancje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Mozesz na niego dokladny namiar podac ? Bo wlasnie szukam kogos kto daje gwarancje :mrgreen:nick na Allegro "bocian5000 " Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 nick na Allegro "bocian5000 " Użytkownik bocian5000 (1198) nie ma w tej chwili wystawionych przedmiotów.Buuuuuuu. Trzeba bedzie poczekac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Buuuuuuu. Trzeba bedzie poczekac pisz do niego na priv-a :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 A jak motocykl ma instalacje 6V to takie alarmy odpadają, czy nie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 A jak motocykl ma instalacje 6V to takie alarmy odpadają, czy nie :roll: Obawiam się, że niestety odpadają. Przy najbliższej okazji spróbuję się zorientować czy można taki alarm przerobic na 6V - jednak wiązałoby się to z utratą praw gwarancyjnych. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Hm.. tez od dluzszeg oczasu mysle o allarmie.. Co powiecie o alarmie do Junaka z instalcja 12 v?. Wlasnie koncze mojego czoperka, i mam obawy bo wlasnie konczy moj kolega robic mi aerografie na baku blotnikach i co idzie za tym to beda malunki bardzo wyzywajace w stylu czaszek IRON MAIDEN itd. Sakwy skorzane i przy nich bron typu shotgun.. i chcialbym aby dzieciaki do tego nie podchodzily i nie ruszaly. A jak by ruszyly to wlaczy sie alarm.. Jak sie ma odpalanie junaka na pilota.. mam nadzieje ze ta opcje mozna pominac.. z faktu ze Janka sie kopie :P z buta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Jak sie ma odpalanie junaka na pilota.. Nie podpinasz wcale albo podpinasz pod to cos innego i dzieki pilotowi mozesz naprzyklad... wlaczyc klakson :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 A tutaj alternatywa dla oszczednych :mrgreen: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52821184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 W sobotę widziałem alarm motocyklowy, niestety nie pamiętam nazwy ani producenta. Jeden kosztował 650 z montażem a drugi 350 zł z montażem.Dosyć tanio i stąd moje obawy czy to będzie działało i jak?Jaki alarm byście polecili - chodzi mi o coś niezbyt drogiego ale dobrego jak za swoją cenę.. Narazie mam zajebiście wielki i solidny łańcuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 mam u siebie alarm firmy Ampio. Sprzwuje się dobrze. Od kilku lat nie maiłem z nim problemów. mam 2 czujniki ruchu i zbliżeniowy. Alarm odcina jeden obwód. zakładałem sam więc jest nieco kłopotliwy w "obejściu". www.ampio.plPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A w którym momencie uruchamia się alarm? Jak moto jest uruchamiane czy już w chwili jak ktoś pakuje się z tylkiem na kanapę - przypadkowy turysta robiący sobie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 A w którym momencie uruchamia się alarm? Jak moto jest uruchamiane czy już w chwili jak ktoś pakuje się z tylkiem na kanapę - przypadkowy turysta robiący sobie zdjęcie.czujka zbliżeniowa ostrzega "siadaczy" zanim dotkną motocyklaczujka ruchu włącza alarm po postawieniu motocykla do pionu lub po usadzeniu dupska.obie działają niezależnie i dają sie wyłączać oddzielnie.mam ampio mini a nie ten motocyklowy.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrzej101 Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Yaco Witam kupilem niedawno alarm Steel mate i nie wiem jak podlaczyc zdalne odpalanie oraz odciecia.Na schemacie wszystko jest pokrecone.Mam prosbe jakbys mogl mi podeslac chemat bylbym wdzieczny,oraz opisac jak sie toto podlacz.Dzieki wielkie z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 OK , podniose watek i dodam nowe opcje dlatego ze topic jest juz stary i linki z allegro juz nie dzialaja :P Szukam naprawde dobego alarmu do R6. zastanawialem sie nad blokada mechaniczna ale narazie zainwestuje w alarm, moze pozniej blokade mech. co sadzicie o nast alarmachhttp://cgi.ebay.com/ebaymotors/Scorpio-SR-...1QQcmdZViewItem http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=63679126 jezeli znacie jakas Polska firma produkujaca moto-alarmy ktore sa dobre, wolalbym wspomoc finansowo rodzimy produkt jezeli jego jakosc jest dobra. Stawiam tylko i wylacznie na jakosc produktu, cena odgrywa role, ale w przypadku bezpieczenstwa nie bede zbytnio oszczedzal. Czekam na wasze opinie , ewentualnie inne propozycje pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi