bart_b Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No fakt mamy paru "ziomali" lanserow co tu nam troche obory robia jezdzac od dyskoteki do dyskoteki. Ale ktos tu bardzo madrze napisal: wszystko po to zeby wybielic jednego policjanta"... jakos przez ostatnie kilka lat nikomu to nie przeszkadzalo a teraz nagle sie obudzili. a ja niedawno zainwestowalem w komin :devil: Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Weszłem do topicu i pierwsz żuciła mi się twoja wypowiedz po przeczytaniu z kszesła spadłem!!Jestem z wami!!!! :icon_mrgreen: :) :P pees. na lekcjach polskiego też chyba musiałeś często z krzesła spadać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 :) :P pees. na lekcjach polskiego też chyba musiałeś często z krzesła spadać :icon_razz:Żucał się z chukiem na podłogę ;) :crossy: :crossy: Co do Policji to mnie już daaaaaawno nie zatrzymali. Ostatni raz jak jeszcze śmigałem na pożyczonym GSXF. Miałem go może ze 2 tygodnie, a zatrzymali mnie 3 razy i zarobiłem mandat :crossy: Zarówno na GS i FZS nie byłem nigdy sprawdzany. Muszę pamiętać, żeby nie pożyczać od kogoś motocykla bo zaraz mnie skoszą niebiescy :icon_mrgreen: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majara Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Turek Ty prześmiewco :icon_razz: :) :P :icon_mrgreen: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Raz się żyje :) Ale Cagivą River to ja nie zawalczę raczej... Ale po przejęciu władzy państwowej przez forum.motocyklistów do koryta chętnie się dorwę :icon_razz: heh jak sie dorwiesz do koryta to załatw jakieś dopłaty nie dla rolników nie dla studentów tylko dla motocyklistów =] ale tak swoją drogą to czemu likwidować motocyklistów może lepiej tych mieszkańców co tak non stop nękają policje =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A o co chodzi z tym fartuchem ochronnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 heh jak sie dorwiesz do koryta to załatw jakieś dopłaty nie dla rolników nie dla studentów tylko dla motocyklistów =] ale tak swoją drogą to czemu likwidować motocyklistów może lepiej tych mieszkańców co tak non stop nękają policje =]Nie, no oczywiscie, ze likwidujemy mieszkancow. Wszystkich. Bo jeszcze zaczna narzekac ci, ktorzy do tej pory siedzieli cicho. To juz jest w nowym projekcie konstytucji. Kto mowil o likwidacji motocyklistow? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ide do polityki moimi autorytetami są kaczki i giertych moje hasło wyborcze "miasta bez mieszkańców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A o co chodzi z tym fartuchem ochronnym? A Ty nie masz "fartucha ochronnego"???? Oj....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tiaaa ... tu piszą że będą łapć, gnębić, a ja mam ostatnio nieodparte wrażenie że jestem ignorowany przez policjantów. Jadę sobie i nie ważne czy przeginam czy jadę lajtowo, czy się męczę próbując jechać 50tką :P to nawet nie raczą podnięść łapy z radarem czy spojrzeć w moją stronę.Czuję się tak jakbym był niewidzialny :) Nie to żebym tęsknił do rozmów z pieczarkami ale choćby jedno spojżenie ... podziwu oczywiście.Tak jakby przenieść tę "niewidzialność" na brykę :icon_razz: spoko- oni z jednej skrajności w drugą popadają...teraz nie zauwazają,a jak zauwazą to wyślą ołowianych kumpli zeby się przywitali z Twoimi plecami...[chodzi mi to po głowie ciągle... a jak nie będzie strzałów ostrzegawczych tak jak u niego? albo jak ich nie usłyszę ...na przelotowym w okolicy 10k jest to nader prawdopodobne(zwłaszcza jeśli sie jeździ w stoperach :icon_mrgreen: )]. ps. ja tez mam takie wrazenie,ale średnio mi to przeszkadza ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 wyjasni ktos co to za fartuchy?? moze maja na mysli kucharzy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja też nie wiem o co im chodzi ale śmiem twierdzić że tak pieszczotliwie nazywają kombinezony motocyklowe :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Vitka Pany Szos Mam propozycje zamówmy koszulki z tarczą na plecach , zbieżmy ludka i do Częstochowy troche porozrabiamy :icon_razz: Jak będzie git to po wszystkich dużych miastach -- ja się pisze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Te naloty potrwają trochę i się skończą, jak zawsze, a narazie macie pecha, panowie troche przyjemnosci z jazdy Wam zabiorą niestety, ale zawsze można olać miasto i pośmigać gdzie indziej :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mówiąc o fartuchach ochronnych koleś miał pewnie na myśli takie gumowe chlapacze na tylne koło, jak w weteranach są. Już widzę swoją Dukę z takim chlapaczem :) Albo KTMa :icon_razz:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi