Skocz do zawartości

Policja oficjalnie poinformowała, że

Januszm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No fakt mamy paru "ziomali" lanserow co tu nam troche obory robia jezdzac od dyskoteki do dyskoteki.

Ale ktos tu bardzo madrze napisal: wszystko po to zeby wybielic jednego policjanta"...

jakos przez ostatnie kilka lat nikomu to nie przeszkadzalo a teraz nagle sie obudzili.

a ja niedawno zainwestowalem w komin :devil:

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500

Weszłem do topicu i pierwsz żuciła mi się twoja wypowiedz po przeczytaniu z kszesła spadłem!!Jestem z wami!!!! :icon_mrgreen:

:) :P

pees. na lekcjach polskiego też chyba musiałeś często z krzesła spadać :icon_razz:

:) :P

pees. na lekcjach polskiego też chyba musiałeś często z krzesła spadać :icon_razz:

Żucał się z chukiem na podłogę ;) :crossy: :crossy:

Co do Policji to mnie już daaaaaawno nie zatrzymali. Ostatni raz jak jeszcze śmigałem na pożyczonym GSXF. Miałem go może ze 2 tygodnie, a zatrzymali mnie 3 razy i zarobiłem mandat :crossy: Zarówno na GS i FZS nie byłem nigdy sprawdzany. Muszę pamiętać, żeby nie pożyczać od kogoś motocykla bo zaraz mnie skoszą niebiescy :icon_mrgreen:

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Raz się żyje :) Ale Cagivą River to ja nie zawalczę raczej... Ale po przejęciu władzy państwowej przez forum.motocyklistów do koryta chętnie się dorwę :icon_razz:

heh jak sie dorwiesz do koryta to załatw jakieś dopłaty nie dla rolników nie dla studentów tylko dla motocyklistów =] ale tak swoją drogą to czemu likwidować motocyklistów może lepiej tych mieszkańców co tak non stop nękają policje =]

heh jak sie dorwiesz do koryta to załatw jakieś dopłaty nie dla rolników nie dla studentów tylko dla motocyklistów =] ale tak swoją drogą to czemu likwidować motocyklistów może lepiej tych mieszkańców co tak non stop nękają policje =]

Nie, no oczywiscie, ze likwidujemy mieszkancow. Wszystkich. Bo jeszcze zaczna narzekac ci, ktorzy do tej pory siedzieli cicho. To juz jest w nowym projekcie konstytucji. Kto mowil o likwidacji motocyklistow?

pozdr

"Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)

"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010)

Tiaaa ... tu piszą że będą łapć, gnębić, a ja mam ostatnio nieodparte wrażenie że jestem ignorowany przez policjantów. Jadę sobie i nie ważne czy przeginam czy jadę lajtowo, czy się męczę próbując jechać 50tką :P to nawet nie raczą podnięść łapy z radarem czy spojrzeć w moją stronę.

Czuję się tak jakbym był niewidzialny :) Nie to żebym tęsknił do rozmów z pieczarkami ale choćby jedno spojżenie ... podziwu oczywiście.

Tak jakby przenieść tę "niewidzialność" na brykę :icon_razz:

spoko- oni z jednej skrajności w drugą popadają...teraz nie zauwazają,a jak zauwazą to wyślą ołowianych kumpli zeby się przywitali z Twoimi plecami...[chodzi mi to po głowie ciągle... a jak nie będzie strzałów ostrzegawczych tak jak u niego? albo jak ich nie usłyszę ...na przelotowym w okolicy 10k jest to nader prawdopodobne(zwłaszcza jeśli sie jeździ w stoperach :icon_mrgreen: )].

ps. ja tez mam takie wrazenie,ale średnio mi to przeszkadza ;).

• Administrator

Mówiąc o fartuchach ochronnych koleś miał pewnie na myśli takie gumowe chlapacze na tylne koło, jak w weteranach są. Już widzę swoją Dukę z takim chlapaczem :) Albo KTMa :icon_razz:

pzdr