Koki_90 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Spalanie to 5-9l na100km zależy od stylu jazdy... mój zablokowany ma 18kW czyli 25kucy po odblokowaniu podobno około 30KM jednym słowem żaden przeciętny samochód spod świateł nie ma szans... Gratuluje sprzeta; fajna maszynka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Natomist z dr na swiatlach nie mial bys :evil: szans :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratuluje fury;) Jak bedziesz sprzedawal to gadaj. Bede sie rozgladal za jakims KDX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratuluje KDX-a bardzo ładny sprzecik... :( Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Fajny Civic na tym 1 foto. :( Tak na serio to gratuluję KDX-a, fajna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Spalanie to 5-9l na100km zależy od stylu jazdy... mój zablokowany ma 18kW czyli 25kucy po odblokowaniu podobno około 30KM jednym słowem żaden przeciętny samochód spod świateł nie ma szans... prawie zaden :icon_razz: a poz tym to fajna furka :icon_mrgreen: jak kazda kawa :) :P tylko zmien te opony na pozadna kostke Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Marcin® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratuluje! Witam w gronie posiadaczy tych sprzętów :) Nooormalnie nie rozumiem tej ceny za jaką był na allegro :P Mój jest tylko dwa lata młodszy i dąłem za niego 3800, a nie był rejestrowany, a ten duuuużo mniej i jeszcze zarejestrowany :icon_razz: No, ale cóż :icon_mrgreen: Miłego użytkowania życze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli DR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Motorek przez kilka lat był zarejestrowany w Szczecinie, więc do Myślenic trochę daleko :PAle porównując zdjęcia stwierdzam po kilku szczegółach, że to jest mój moto...Internetowymi detektywami można was nazwać :icon_razz: może niedługo zaczniecie świadczyć swoje usługi odpłatnie- radze przemyśleć :icon_mrgreen:kolega sprzedal go do krakowa w 2004 wiec to kilka równa sie niecałe dwa lata ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratulacje. KDX to udany model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Gratulacje. A w ten przebieg chodzby nie wiem jak mnie bedziesz przekonywał to nie uwierze. Znam zycie :icon_razz: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Gratuluję sprzęta.A przebieg (chociaż mały) może być wiarygodny - mój sprzęt także więcej stoi niż lasu ogląda (praca SUCKS :) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 gratki, z kawy napewno zadowolony bedziesz :crossy: a co do mocy to mnie sie widzi ze silnik ma ten sam co KMX tj 26KM jak jest odblokowany i v-max 130km/h Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 silnik całkowicie inny jak w kmx, kdx ma prawie taki sam silnik jak kx. Po odblokowaniu jakies 30kucy ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 zgadzam sie z kwasem silnik jest zupelnie inny niz w kmx i ma okolo 31 koni po odblokowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturS Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Gratulacje!!! Super sprzet... Teraz mozesz poszalec :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi