R6surfer Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Wolałbym nigdy takich tematów nie zakładać "Dwaj motocykliści zginęli w wypadku w Ostródzie Dwaj motocykliści zginęli, a trzy osoby zostały ranne w wyniku wypadku, do którego doszło w Ostródzie (Warmińsko-Mazurskie) - poinformowała policja. Do tego tragicznego wypadku doszło na drodze krajowej nr 16, na wyjeździe z Ostródy w stronę Olsztyna.Według relacji rzecznika prasowego Komendy Wojewódzkiej Policji w Olsztynie Anny Siwek, na zakręcie pod wiaduktem w Ostródzie przyczepa jadącej od strony Olsztyna ciężarówki zjechała na przeciwny pas ruchu, uderzając w trzech motocyklistów. Jak poinformował oficer dyżurny olsztyńskiej KWP, kierowcy dwóch motocykli zmarli po przewiezieniu do szpitala. (mj)"link do wiadomości Kolejne [*][*] - niech pedzą niebieskim szlakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Właśnie przeczytałem to na WP! Straszne, mam nadzieje ze nie jest to nikt z forum... [*] [*] :icon_rolleyes: U mnie w ostatnim tygodniu też dwie osoby na motocyklach zginęły, 17 lat tyle co ja... :) [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 [*] [*] kolejna smutna informacja .. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jednym z tych rannych jest trzeci motocyklista, który jakoś wyszedl "cało" z wypadku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Niektóre komentarze pod wiadomością... Ręce opadają... Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 zgineli ;) i pomyśleć, że nie przez swoja wine :icon_rolleyes: :) [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 U mnie w miescie już sa plotk, że szaleli i deszcz ich zaskoczył. Mam nadzieje, że po wysłuchaniu wiadomości ludzie zmienią zdanie. Duży wpływ pewnie miał wczorajszy program na tvn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 ['] [']http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=48139&hl= Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kurcze - ten wiadukt przy wylocie z Ostrody powinni przebudowac. Ile tam osob juz zginelo... I to wlasnie w wyniku wypadniecia na przeciwlegly pas pojazdu wjezdzajacego do Ostrody. Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 [*] [*] ... dobrze ze trzeciej nie trzeba zapalic :icon_rolleyes: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kicer (jezdzi tirem) slyszal dzis na CB i dzwonil do mnie w poludnie, myslal, ze ktos z 3City... na szczescie nikt z qmpli... podobno masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ten odcinek jes strasznie złudny niby ładny asfalt a zle wyprofilowany co prawda ograniczenie do 50 ale chyba nie ma takiego co by tam 50 jechał no moze rowerzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (*) (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jest to bardzo niebezpieczne miejsce, zjazd z góry i następnie ostry zakręt w prawo za wiaduktem. Nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz wypada tam TIR z drogi... http://www.wm.pl/index.php?ct=gizycko&id=796931 :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 [*][*] - szkoda ludzi, którzy ginął przez głupotę innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi