Adam Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja miałbym dobrą rzecz, ale nie wiem jak potem z kasą za to. Kamizelki nie każdy używa, a ja wykombinowałem rzecz wręcz idealną dla motocyklisty :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Mały EDIT : Paweł + Januszm z żona jeden domek = 3 osoby. W ten sposób masz podaną i liczbę gości, jak też skład zakwaterowania :-). Tak jak pisali poprzednicy - postarajcie się wcześniej zbierać w "składy" w domkach, uniknie to problemów na miejscu. A znam to z poprzednich edycji. Im bardziej ułatwimy życie organizatorom, tym bardziej wszystko uda się dopiąć na ostatni guzik już zanim cała impreza się rozpocznie. Pawel PS. Na koniec mała uwaga "moderatorska" - postarajcie się unikać w tym temacie spamu i gadek nie na temat. Już jest tego 6 stron, za chwilę zrobi się z tego 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Ja miałbym dobrą rzecz, ale nie wiem jak potem z kasą za to. Kamizelki nie każdy używa, a ja wykombinowałem rzecz wręcz idealną dla motocyklisty :} Aż mnie zainteresowałeś :biggrin:mów co i za ile może się cos wykombinuje ;) (jak chcesz może być na PW) A co do domku to zapraszam dwie chętne osoby :D.....bo szczerze mówiąc to nie wiem kto...chętnych którzy nie mają przypożadkowanych domków ;) Edytowane 1 Września 2006 przez Jackuzy Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Rof x1 :biggrin: psale pewnie zbierze sie więcej z łódzkiej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Żeby było czysto i przejrzyście, oddzieliłem i przykleiłem jeden post z listą zapisanych na imprezę: http://forum.motocyklistow.pl/ladami-Borut...006-t56181.html Porszę tam tylko sprawdzać i zapoznawać się z informacjami. Cała reszta spamu z tym związana, niech będzie tutaj, tutaj w tym temacie też każdy chętny jeszcze nie ujęty na liście niech się dopisuje, a Ojro sobie to wyłowi i będzie aktualizował całość w tym oddzielnym temacie, żeby burdla nie było i niepotrzebnego szukania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Szkoda ,że temat Borek skrystalizował się tak późno.Wziąłbym sobie urloipk a tak ....eghhhh szkoda gadać. Tak to jest jak ma się jeden weekend w m-cu wolny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 A więc zgodnie z prośbą onanizatorów uporządkuję skład naszego chałsa: Dziadyga + Joanna + Olsen + Greedo = 4 szt. Udziwnień nie będzie, my jesteśmy normalni :biggrin: Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) W imieniu MarianKa, który żeglując pozbawiony jest netu, proszę o wciągnięcie go na listę A więc zgodnie z prośbą onanizatorów uporządkuję skład naszego chałsa... To i ja dla porządku: Protx2 + MarianKA - jeden domek Edytowane 2 Września 2006 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Na razie proszę o 1 całą chatkę na mój nick.Obsada jeszcze się krystalizuje.dzięki i pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Zauważyłem, że do równej liczby osób w ostatnim domku brakuje 1, więc mogę się poświęcić jako męczennik - do tej pory się tylko przyglądałem temu forum, ale już nie mogę na to patrzeć co tu się dzieje :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 osito x1. Tzn. 1 osito. W domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) W imieniu MarianKa, który żeglując pozbawiony jest netu, proszę o wciągnięcie go na listę To i ja dla porządku: Protx2 + MarianKA - jeden domekprosze o dopisanie do tego domku gerardagrodziskx2 mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko :biggrin:to bedzie zemsta za PIEKIELNE DOLY teraz my wskoczymy wam do łożka i bedziemy chrapać do rana Edytowane 2 Września 2006 przez gerardgrodzisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Nie mamy, tylko musimy poczekać na admina, bo nie moge zedytować listy :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) prosze o dopisanie do tego domku gerardagrodziskx2 mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko :biggrin: to bedzie zemsta za PIEKIELNE DOLY teraz my wskoczymy wam do łożka i bedziemy chrapać do rana Dobra Ojro - dopisz Gerardgrodzisk x 2 do mojego domku A Ty Gerard nie wiesz w co się pakujesz. Świeża dostawa tabletek gwałtu dotarła do nas ... hehehhe ... Więcej tłuków - nie przyjmuję - domek pełny ! :cool: Edytowane 3 Września 2006 przez Prot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Prot, rozmnozyłe się, czy przytyłeś ż tak, że Ci 2 miejsca potrzebne? Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi