pysiak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 jeszcze takie pytanko czy wyrwe exc od 2000 roku za sume 7-8 tys nie koniecznie w polsce np. sprowadzany(planuje go kupic jesienia-po sezonie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 w polsce raczej nie kupisz z tego rocznika za tą kase ale za granica raczej napewno. http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tak czytam i dochodze do wniosku ze ten EXC to musi być straszny potwór :icon_mrgreen: Moim zdaniem wszystko zależy od umiejętności i niewykluczone że koledze po jednym sezonie brakowalo by mocy w tej "najmocniejszej secie" która dla mnie osobiście wcale nie jest taka mocna i nie trzeba być niewiadomo jakim wymiataczem żeby ją opanować. Faktem jest ze Ktm dysponuje przyzwoitą mocą ale bez przesady. Takie moje zdanie :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 a jak sprowadzać to z jakiego kraju, zeby moto było zadbane a cena powiedzmy na moja kieszen-i moze ktos ma adres jakeijs niemieckie strony gdzie mozna sprzedac motocykl takiej jak np. włoska strona www.moto.it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 najlepiej Wlochy :icon_mrgreen: nie ma dowodu rejstracyjnego hehe Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Za 8kz powinienes wyrwac rocznik 2000 :icon_mrgreen: ja wyrwalem w dobrym stanie wiec sie da :lapad: gadasz jak dziecko po pierwszej komuni, masz 20 lat a zachowujesz sie jak 12 latek, mój 12 letni brat radził sobie na cz 125 i jakos zyje do dzis, po sezonie pewnie bedzie interesowala go juz wieksza moc niz exc 125 odblokowane, pozatym jak sie nie wywrócisz to sie nie nauczysz eloelo pamietaj EXC to nie DT, musisz na siebie uwazac jakby co :icon_mrgreen:Porownaj moc CZ i porownaj EXC. Porownaj sobie co sie dzieje jak odkrecisz gaz w CZ, a co sie dzieje jak odkrecisz w EXC (tak, masz racje idzie na kolo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 "najmocniejszej secie" która dla mnie osobiście wcale nie jest taka mocna i nie trzeba być niewiadomo jakim wymiataczem żeby ją opanować. Faktem jest ze Ktm dysponuje przyzwoitą mocą ale bez przesady. Takie moje zdanie :icon_mrgreen:No dokładnie :lapad: tak jak juz wczesniej napisałem mam znajomych którzy przygode z motorkami rozpoczynaki od ćwiarek crossowych. Spoko nic sie chłopakowi nie stanie :icon_mrgreen: a bedzie miał przynajmniej konkretny motor. http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Porownaj sobie co sie dzieje jak odkrecisz gaz w CZ, a co sie dzieje jak odkrecisz w EXC (tak, masz racje idzie na kolo). Zostawia slad jak rusza ??? a bedzie miał przynajmniej konkretny motor. ... ktorego szybko nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 to jak znacie jakas niemiecka stronkę typu moto.allegro(prócz ebay)albo cos takiego jak www.moto.it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) ebay.de jest drogi, bo oni wiedza ze glownie kupuja to ludzie zza granicy. Poszukaj niemieckiej gazety z ogloszeniami motocyklowymi(empik, traffic itd). Bedzie wiecej i taniej. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Plocho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 dokladnie jak mowi plocho, jak masz kogos z rodziny w niemczech to powiedz zeby kupił ci gazetke z ogloszeniami i wyslal skany albo cos, bo tam ceny są naprawde niższe niz na ebay.de który jest okupowany przez polaków :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 www.ebay.dewww.motoscout24.de - czasami okazje tam sie pojawiająwww.mobile.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Jeżeli brać EXC to najlepiej od 01 w góre bo poniżej tego roku silnik jest taki sam jak w SX czyli kupujesz crosówke ze swiatłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 heheheh tak tak porownoj sobie CZ do KTM'a :lapad: pewno jak bedzie mial 13 lat kup mu KTM 525 SX RACING + oboiwazkowy tuning bo chyba mu bedzie za slaby :icon_mrgreen: Porownaj moc CZ i porownaj EXC. Porownaj sobie co sie dzieje jak odkrecisz gaz w CZ, a co sie dzieje jak odkrecisz w EXC (tak, masz racje idzie na kolo). sorki wygłupiłem sie przepraszam, ja mysle o exc dopiero na przyszly sezon moze za dwa :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) za 8000zł nie kupi dobrego zarejestrowanego EXC z roku 2000 w Polsce. Edytowane 28 Czerwca 2006 przez piasektt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi