songoku Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 cza zapie**alac i tyle :buttrock: hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tak czy siak to dekoncentruje, przynajmniej mnie. Wolę podnieść podnóżki i mieć spokój. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Na pewno dekoncentruje przycieranie setem czy butem. Mi dwa razy na Lublinie na tej patelni przy wyjeździe zdarzyło się przytrzeć butem i wcale mi się to nie podobało :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mnie najbardziej dekoncentruje przycieranie gmolami-klatką, wystającym wydechem i innym ustrojstwem które sie nie złoży czy cofninie pod naporem asfaltu, Klatka w moim przypadku jest zdecydowanie najgorsza, masakrycznie szarpie motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Gymkhana to co innego niż winklowanie :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mnie najbardziej dekoncentruje jak mi się chce kupę w jednoczęściowym kombinezonie. Rób śmiało, kombi powinien być w miare szczelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Gymkhana to co innego niż winklowanie :) .napewno mniejsze ryzyko związane z glebą, co można sobie zrobić przy takiej prędkości - Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez komandosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mimo wszystko nie powinno się przycierać podnóżkiem chyba że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 to przycieranie podnóżków dobra rzecz, taki punkt graniczny przy którym nic się złego nie dziej nawet jak się więcej odkręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 A do czego Ci to kolano potrzebne? Bo kolano jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 to przycieranie podnóżków dobra rzecz, taki punkt graniczny przy którym nic się złego nie dziej nawet jak się więcej odkręciJak sie odkręci to nic się złego nie stanie bo motocykl sie na zawieszeniach podniesie. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Choć sety się składają to będę się starał wystrzegać tarcia. Przynajmniej na razie. Kombinuję jeszcze co na szybko zrobić z tą nóżką do stawiania motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) A po co coś z nią robić? Szukasz rozwiązania dla problemów, które nie istnieją.Zbuduj pozycje (nie samemu), sprawdź, czy zawieszenie jest pod Ciebie dobrze ustawione i tyle. Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Mówisz że nie glebnę jak nią przytre? Widocznie wcześniej czegoś nie zrozumiałem. Nie ma tematu. Z zawieszeniem sam sobie nie poradzę. Może w niedzielę ktoś coś mi podpowie. Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez Michalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tą boczną? Powodzenia w przecieraniu nią, nie wiem jak trzeba by się gimnastykować, żeby to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi