milosz-RR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 No rzeczywiscie bardzo koloowa ale ladna nie powiem mi sie podoba chociaz ogolnie w crossie nie siedze a to juz cos znaczy sie musi byc ladna. No i 34 KM z 125 no pogratulowac Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Gratulujeale mam jedno pytanie co to :banghead::D:D:D:D czyzby jakas sciema <lol2> http://allegro.pl/item110236694_aprilia_rx...kx_yz_ktm_.html nie sciema z tamtad przyprowadzilem - 250 km w jedna strone mialem, droga byla an szczyt taka, ze sie gumy i hamulce palily w busie :icon_mrgreen: ale bylo warto... amortyzator centralny gazowy itd. itp. pelen wypas aj :banghead: za malo koni bo on jest zablokowany na pol gazu jedzie ps. nie ma briefu - sprowadzony z Wloch i tam tylko jest umowa kupna i tzw certyfikat Edytowane 17 Czerwca 2006 przez ray69 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Niezly sprzet :banghead:, niestety napewno z 1 polowy lat 90. Mialem Aprilie Tuareg Rally 125 z 1991 i wygladala b podobnie, ale nie martw sie tym tylko zakladaj klocki i w teren !!. Napisz dokladnie jaki to silnik, a ja powiem Ci ile seryjnie on ma koni. Bo rotaxy maja w granicach 30 KM wiec nie wiem skad te 6 sie tam wzielo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 rotax123 czyli taki jaki ty posiadasz po calkowitym odblokowaniu ma 33KM, moze jakby założyc układ wydechowy arrowa to 1KM by moze moc wzrosła :icon_mrgreen: a po tuningu na 160ccm i na wydechu arrowa ma prawie 40KM wiec to juz killer :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 rotax123 czyli taki jaki ty posiadasz po calkowitym odblokowaniu ma 33KM, moze jakby założyc układ wydechowy arrowa to 1KM by moze moc wzrosła :banghead: a po tuningu na 160ccm i na wydechu arrowa ma prawie 40KM wiec to juz killer :] Z tuningiem POLINI 160 ccm będzie miał odblokowany 37KM :icon_mrgreen: no i trzeba wówczas wyjąć zawór wydechowy. Będzie słabszy dół, ale od połowy gazu będzie pięknie ciągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Mniejsza o te 6 KM i rocznik :icon_mrgreen: mi wystarcza w zupelnosci wrzucilem dzisiejsze fotki - http://www.bikepics.com/members/ray69/97rx125/ pytanie mam jeszcze - zeby go dac na kolo to trzeba sie odchylic czy jak ? bo z gazu nie bardzo :banghead: wiec chyba nie ma 36 KM, jade na przeglad i zoabczymy co powiedza Edytowane 17 Czerwca 2006 przez ray69 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dokladnie tak jak mowi Kwas a ta Rx to taka sama jak kwasa ale teraz posiada ją zysio o dnas.Buida taka sama jak u niego ten wahacz to nie wiem al troszke chyba inny.Zysia rs to 90 rok pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Gratuluje i życze udanych wojaży po bezdrożach... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 No gratulujemy naprawde fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Gratuluje! Gumowych drzewek i bez awaryjniej jazdy.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Płaski Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Pochwal się ile dałeś za niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 18 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) 5 tys za bika + teraz kupilem ubrania potrzebne do jazdy, dzis smigalem to jego v max 150 km/h i na 3 biegu pali gume :icon_razz: Edytowane 18 Czerwca 2006 przez ray69 Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) 5 tys za bika + teraz kupilem ubrania potrzebne do jazdy, dzis smigalem to jego v max 150 km/h i na 3 biegu pali gume :buttrock: Stawiam skrzynke piwa jeśli twój RX pojedzie 150 km/h. Jeśli nie, ty mi stawiasz ok? :icon_razz: Sorki, że tak cię gaszę, ale sam miałem w niezłym stanie RXa 160 i nie szedł nawet 140, więc wątpię żeby 125 jechał więcej.Pozdro i miłej zabawy motocyklem Edytowane 18 Czerwca 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 chyba że założyłeś odwrotnie zębatki i z tyłu jest 10 zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 18 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Dajcie spokój, chłopak jest młody i ma jeszcze fantazje nocne połączone z polucjami :icon_razz:No i podstawowe pytanie, po co Ci te 150 km/h? Mój 520 EXC jedzie może 140 max, a i tak wykorzystałem to może kilka razy na przelotach...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi