kristi_rx125 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Moja nowa maszynka :banghead: Aprilia RX 125, 1997 rok, 36 KM (26 kW), 125 cm3, Silnik Rotaxhttp://w1.bikepics.com/pics/2006/06/16/bik...611310-full.jpg http://w1.bikepics.com/pics/2006/06/16/bik...611312-full.jpg Gratuluję sprzętu. Nie chciałbym cię martwić, ale to mi wygląda na rocznik poniżej 95, bo później były juz inne plastiki i inny wahacz z tyłu... tak na pierwszy rzut oka. Oczywiście mogę się mylić.Nie zmienia to faktu że to porządna maszyna Edytowane 16 Czerwca 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gratulacje. Mi niestety wydaje sie tak samo jak Krystianowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gratuluje włoszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 gratuluje, mi to też nie wygląda 1997 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gratuluję sprzętu. Nie chciałbym cię martwić, ale to mi wygląda na rocznik poniżej 95, bo później były juz inne plastiki i inny wahacz z tyłu... tak na pierwszy rzut oka. Oczywiście mogę się mylić.Nie zmienia to faktu że to porządna maszyna No dobra - nie chciałem humoru szczęśliwcowi psuć, ale skoro już zepsuliście to napiszę - moja maszyna w tych barwach jest z 1993 roku i bliżej jej z produkcją nawet do 1992. Potem zmieniali barwy na inne - no i wahacz był taki bardziej obły. Tak więc twój jest raczej z tych roczników a nie powyżej 1994 czy 1995. NIe zmienia to faktu, że to dobre motory i dają dużo zabawy - a rocznik według mnie ma małe znaczenie w stosunku do stanu technicznego - tak więc olej to i się nie przejmuj. sory za wyraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No nie psujcie humoru, fajna maszyny oby służyła :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 wlasnie kolory to problem bo nie wiem jaki stroj wziac :\ :icon_mrgreen: wytrzymały i dobry :banghead: no i oczywiście gratuluje włocha :banghead: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gratulacje gratulacje dobrej bestii :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Gratuluje! Ładna choinka :banghead: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Być moze w briefie wpisana jest data pierwszej rejestracji 1997, co w polsce często jest mylone z rokiem produkcji. Gratuluje rx, wyglada jak nowka :banghead: tez mialem rx i bardzo milo go wspominam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 i wlasnie o to chodzi, ze wyglada jak nowa :banghead: a rocznik to mnie nie obchodzi ma 16 tys przebiegu wyglada i chodzi jak nowa - mam jeszcze takie 1 pytanie odpowietrznik co wchodzi od zakretki baku powininen gdzies w czyms byc czy moze chodzic luźno ? :banghead: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam. Tja gratki.... :banghead: Pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 (edytowane) Gratulujeale mam jedno pytanie co to :banghead::D:D:D:D czyzby jakas sciema <lol2> http://allegro.pl/item110236694_aprilia_rx...kx_yz_ktm_.html Edytowane 16 Czerwca 2006 przez Mario_PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 i wlasnie o to chodzi, ze wyglada jak nowa :banghead: a rocznik to mnie nie obchodzi ma 16 tys przebiegu wyglada i chodzi jak nowa - mam jeszcze takie 1 pytanie odpowietrznik co wchodzi od zakretki baku powininen gdzies w czyms byc czy moze chodzic luźno ? :banghead: Najczęściej wkłada się go gdzieś z przodu ... ale ogólnie nie mato znaczenia ... właściwie to mozesz ta rurkę całkiem wywalić. Kurcze ... kupiłeś te moto od chłopaka z Podgórzyna koło Jeleniej Góry ???! jeździłem na nim w środę :-)))Mój koles sięna nie szykował ... miał je kupić w niedzielę. Gratuluje sprzęta !!! Ten motocykl jest w 100% OK ... był sprowadzony przez kolegę dla kolegi ... ale temu było za mało koni bo wcześniej miał CR 250. ... no chyba że to nie ten (ale daje sobie głowę uciać że na nim w środę latałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_pol Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 GRATULUJE:D!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi