Lucass Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Witam, może moje pytanie jest nieco głupie ale tematyka myślę ze jest ważna, jeśli już było to prosze o usunięcie. Mam pytanie podczas jazdy w terenie zapuszczamy się nieraz po 60km od chaty. W tym wypadku niezbętne jest zabranie ze sobą ekwipunku. Biorę ze sobą kluczę + linkę, ale mam obawe, że przy ostrzejszej glebie te klucze wbiją mi się w plecki i nie wiem jak sie przed tym zabezpieczyć. Pozatym chciałbym wiziąść aparat, ale tu jest znowu problem, że aparat może ulec uszkodzeniu przy glebie. Jak wy pakujecie swoje plecaki? A może plecak to zły pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 musisz kupic sobie utike bo inaczej nie widze inne co mozena z nimi zrobiuc aaa wiem zostawic je w garażu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ja zawsze owijam je szmatą, która też sie czasem przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 moze przypnij jakos plecak w miejscu pasazera :buttrock: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Ja zawsze biore jakas kurtke/bluze i nią zawijam pudelko z aparatem, ostatnio wpadlem na genialny pomysl i do tego pudelka wsypalem waciki, zeby aparat byl bezpieczniejszy :crossy: Biore jeszcze lejek i butelke zeby jak komusl sie skonczy benzyna mozna bylo zrobic mala transfuzje, dodatkowo jeszcze dodatkowe google :icon_razz: Zazwyczaj plecak ma jeszcze ta miniejsza kieszonke, to w nia jeszcze wkaldam jakies klucze bo wtedy od nich dzieli mnie miekka bluza/kurtka i zolw. Jeszcze powinno sie chyba wozic swiece, ale na nia nie mam kasy :buttrock: Już bym zapomniał. TELEFON :buttrock: :biggrin: :biggrin: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Ja tak jak wyżej :-) raczej sie nad tym nie rozczulam tylko zawijam naredzia (srubokret, klucze itp) w szmate które sie zawsze moze przydac. Tyle ze kupiłem sobie rowerowy plecak wąski taki na kręgosłup dosłownie i w nim nic nie lata i sie nie tłucze :-) Problem mam z aparatem bo nawet jak go zabezpiecze w plecaku to potem mam z reguły rak rekawiczki i rece ubłocone ze nie mam go jak wyciagnac :-/ Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Do narzędzi kup sak, po to go wymyślili. Aparat włóż w porządny pokrowiec i przyczep od pasa od saka, ale od strony brzucha, nie zgniecie się przy najczęstszych glebach na plecy. Do plecaka lepiej wsadzić wodę i przeciwdeszczówkę. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jeszcze powinno sie chyba wozic swiece, ale na nia nie mam kasy :biggrin:uuu to lepiej kup swiece, bo bez tego to lepiej sie nie ruszac w teren :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Może to nie jest związane z tematem, ale nie chce zakladac nowego tematu, a chciałbym się dowiedzieć jaka swiece, a dokladniej to co powiedzieć w sklepie żebym dostal to co chce i oczywiscie ile mnie to wyniesie :buttrock: Sory za offtopic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 A o wyposażeniu saka napisaliśmy tutaj: http://sokol.poznan.pl/jp2/infopage.php?id=271pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 OK ale teraz mi powiedz iole to wazy kilogramów?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Może to nie jest związane z tematem, ale nie chce zakladac nowego tematu, a chciałbym się dowiedzieć jaka swiece, a dokladniej to co powiedzieć w sklepie żebym dostal to co chce i oczywiscie ile mnie to wyniesie :) Sory za offtopic :icon_question: idziesz do sklepu, mówisz jakie moto (model, marka, pojemność, rok prod), sprzedawca poszuka w katalogu i sprzeda odpowiednią . cena : od 15 do ponad 100zł Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEKAONE Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 np. do sx swieca z Cienikim gwintem / na zime z mala cieplota.. a na lato z wieksza... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 A nie lepiej wejść na strone NGK i odnaleźć swój sprzęt:http://www.ngkntk.pl/index.php?id=1319&pd=...g=pl&t=motorradA później zamówic np. u tego gościa:http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1817262I wyjdzie najprawdopodobniej dużo taniej niż w sklepie.Świeca do mojego moto jest seryjnie już irydowa i kosztuje w sklepach około 130 zł a ja kupiłem za 77co prawda nie u tego z Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Czerwca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 OK ale teraz mi powiedz iole to wazy kilogramów? Może z 1, 1,5 kg. Sak na biodrach nie ciąży, dobrze związany nie wali po dupie i nie obija nerek. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi