bieniek123 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Szybiego powrotu do zdrowia!!Przezcie pozdrowienia!!!TRzymaj sie chlopie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willydon Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 anioł stróż musiał być już bardzo zmęczony w sobotę wieczorem. embe to 3 znany mi (w tym przypadku tylko z forum) motocyklista, który miał zdarzenie drogowe w ten weekend:(ja w piątek miałem więcej szczęścia i skończyło się na siankach i otarciach, ale widocznie wykorzystałem cierpliwość anioła stróża i później już się tak nie przykładał do swoich obowiązków (drugi - złamana ręka, embe - znamy sprawę). przepraszam kolego.życzę wiele pozytywnej energii i zapewniam, że jeśli będzie potrzebna pomoc, możesz na mnie liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saakaszwili Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kurcze oddawałem krew w piątek i teraz przez 2 miesiące nie mogę :flesje: . No nic życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Embe i pamiętajcie żeby durzo wypić przed oddaniem krwi. Ja ostatnio zapomniałem i miałem odloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Student, cały dzień czekałem na taka wiadomośćjak będziesz sie z nim widział przekaż mu zyczenia szybkiego powrotu do zdrowia z mojej strony kurczew piatek byłem na Barskiej w odwiedzinach u kolegi, tez peknieta miednica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdgeCrusher Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ehhh...No ja Embe znam jeszcze z treningow TKD..Kurcze, strasznie mu wspolczoje bo nie tak dawno tez mialem motocyklowa hospitalizacje i pamietam slowa otuchy jakie od niego otrzymalem (na gronie bodaj). Dlatego nie pozostane dluzny i zycze blyskawicznego zrastania sie i malej uciazliwosci zelastwa w Ciele! Jak bedzie mozna To Cie odwiedz i pochwale sie swoim zelastwem :flesje: Trzymaj sie cieplo i podrywaj pielegniarki! :flesje: Cytuj Moje moto podróżeJeździć póki ciepło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 był na prawde wzruszony odezwem i tym, ile osob chce oddac dla niego krew. Czuję , że jak zwykle w większości przypadków skończy się na chęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Nie znam kolegi osobiście - tylko z postów. Jednak bardzo mu współczuję. Może chociaż niektórym z nas zadrży czasem prawa ręka? Embe! Wracaj do zdrowia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Echhh, przykra sprawa, Embe wracaj szybko do zdrowia !!! Pawel PS. Informujcie na bieżąco co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Również pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Szkoda, dopiero początek sezonu...Szybkiego powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Michał trzymaj się chłopaku, tutaj myślami jesteśmy z Tobą.. Ci co nie znają Michała powiem tylko że to wyjątkowo fajna osoba, otwarta na innych, zawsze chętna do pogadania nie tylko na temat dziewczyn i motocykli. Długo by opowiadać... Jeszcze raz: czekamy na twoje szybkie i jak najmniej bolesne dojście do pełni zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paveire Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Embe, trzymaj sie chlopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Embe wracaj szybko do zdrowia !!!delikatne uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Embe poznaliśmy się u Marysi na działce tego pechowego dnia - trzymaj się i walcz naprawdę wszyscy serdecznie życzą Ci powrotu do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Michał trzymaj się chłopaku, tutaj myślami jesteśmy z Tobą.. Ci co nie znają Michała powiem tylko że to wyjątkowo fajna osoba, otwarta na innych, zawsze chętna do pogadania nie tylko na temat dziewczyn i motocykli. Długo by opowiadać... Jeszcze raz: czekamy na twoje szybkie i jak najmniej bolesne dojście do pełni zdrowia.Nic dodać, nic ująć. Czekam na info n/t oddania krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi