Guzik Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 hejmimo ze nie znalem chyba embego osobiscie to zrobilo mi sie przykro. W koncu to znajomek z forum... przekazcie mu pozdrowienia i niech szybko wraca do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Nie znam osobiesie poszkodowanego kolegi, ale zawsze przykro jak ktos, kto chociazby pisze na jednym forum, cierpi. Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie szczesliwie i Embe wroci szybko do zdrowia. P.S. Po przeczytaniu tego watku widze jak duzo sczescia mialem w ostatnia sobote. Wpadlem z predkoscia ok 120 km/h w b. ciasny zakret, na ktorym w pewnym momencie dostrzeglem piasek, spanikowalem i wyprostowalem maszyne i polecialem w pole. Wykonalem kilka fikolkow i stanalem na nogach. U mnie skonczylo sie na kilku siniakach i potrzaskanych zegarach i lusterkach. Wiadac mam troche szybszego aniola stuza niz kolega Embe :flesje: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Miklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Embe, wracaj szybko do zdrowia bo nudno na 4um bez Ciebie... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Przeraziła mnie wiadomość o wypadku Michała. Po prostu brak mi słów i jest okropnie smutno... Tym bardziej, że znam EMBE i ogromnie go lubię, to niesamowicie sympatyczny i dobry człowiek. W sobotę właśnie wracał ode mnie z działki ..... Najgorsze, że niewiele mogę zrobić. Czasu się nie cofnie... Jutro jadę oddać krew; chociaż tyle.... EMBE, wracaj szybko do zdrowia! Czekamy na Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Michał, jest nas tu trochę z Tobą... I liczymy na Twoją wzajemność w Borkach!Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Embe wracaj szybko do zdrowia. Jesteśmy z Tobą !!!W imieniu całego EKG - Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Embe, zdrowiej szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 wspolczuje Embowi, zycze jak najszybszego powrotu do zdrowia! trzymam za to kciuki... ehh zle zaczyna sie ten sezon... padl pomsyl na wydruk swego rodzaju "laurki" (karteczka z pozdrowieniami) od nas dla embego - taki maly gest a moze przeciez bardzo ucieszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 przedstawcie jakies konkrety. Podjcie jakie ma obrazenia, coś konkretnego - no bo nic nie mowicie i nic nie wiadomo. Wiadomo ze długotrwałe leczenie i rehabilitacja. 3m sie Michał. Pozdrowienia z podkarpacia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Embe trzymaj sie, zdrowiej szybciutko :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Nie no ledwo go poznałem na Kulikowisku a tu zonk :flesje: Wracaj do zdrowia Embe :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Embe wracaj szybko do zdrowia.Trzymaj sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agghia Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Za jakąś godzinkę z haczykiem wychodzę z domu i śmigam z Greedem odwiedzić Embego! Pomyślałam, że wydrukuję mu ten temat, coby sobie poczytał wasze ciepłe słówka :flesje: Przez najbliższą godzinkę można się jeszcze dopisać do "laurki" dla Embego, a potem robię wydruk :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Ja się właśnie niedawno dowiedziałam o wypadku Michała od mojej mamy. Strasznie się zdenerwowałam. Nie mogłam praktycznie przez kilka minut nic zrobić, tak mi się trzęsły ręce. Całe szczęście, że żyje i to jest najważniejsze! Michał jest najbardziej pozytywną osobą jaką kiedykolwiek spotkałam. Jak tylko go widzę lub czytam jego posty czy sms-y, to od razu robi mi się weselej i mam cały czas uśmiech na twarzy. Ta niesamowita aura jaka go otacza pewnie była wyznacznikiem dla ,,TEGO PANA TAM W GÓRZE", co by był łaskawszy dla jego osoby. Panie EMBE wracaj do nas jak najszybciej i życzę zdrowia, wytrwałości i pozytywnego myślenia, a na pewno wszystko będzie ok! :flesje: P.S. Z tego, co wiem, to Michał ma połamaną miednicę i złamaną nogę. Oprócz tego jest dosyć mocno poobijany Edytowane 5 Czerwca 2006 przez adu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 EMBE bądź dzielny ... JESTEŚMY Z TOBĄ :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi