dubey Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Wiesz jeśłi to faktycznie Instambuł to tam jest inny świat.... Jak nei jedziesz na czerwonym to na ciebie trąbią. oczywiscie. zolte znaczy jechac, a zielone stop. i kieruje sie nogami, biegi zmienia prawa lopatka, a do pedalow jest specjalny kijaszek, ktory obslugujesz zebami. no i Turcy jedza dzieci z krajow UE na sniadanie, a potem reszte dnia spedzaja w meczetach;)dub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M. Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Ludzie....wy chyba nigdy nie słyszeliście turbosprężarki, bo byście takich bzdur nie pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 ...Dla was wyznacznikiem umiejetnosci jezdzenia w miescie jest taka jazda???? A dla Ciebie nie?? :bigrazz: :notworthy: :icon_razz: :biggrin: Greedo, zakładaj duzą patelnie na tył i bedziesz na gumie po torach WKD popierdzielał... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) A dla Ciebie nie?? :biggrin: :bigrazz: :notworthy: :icon_rolleyes: Tak od dzisiaj trenuje hamowanie tylnim hamulcem z zablokowaniem kola. Paluje do czerwonego pola i przejezdzam przez wszystkie czerwone. Bede tez ocieram na milimetry o samochody, motocyklistow, rowerzystow i pieszych. O wyprzedzani obojetnie ktora strona jezdni i pzrekraczaniu kilkakrtonie predkosci dozwolonej nie wspomne. Jutro zaginam blache wkladam adidasy z 3 paskami, dresik i podkoszulke i yazda!!! Yaco ty na seria dazysz do tego co koles pokazawyal w filmiku?? Edytowane 19 Maja 2006 przez bekriss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Efektowna jazda, można powiedzieć widowiskowa. Motocyklista jednak ma więcej szczęścia niż rozumu. Ale czy będzie mógł się pochwalić wnukom, że to on tak jeżdził na moto? Mam spore wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Też by się ku temu przychylał :icon_rolleyes: nawet jeśli nie to inne tamtejsze miastoPytanie do krytykujących "spóźnionego". Byliście kiedykolwiek w Turcji??? Zrobiliście tam na moto po mieście chociaż z 50km???.... Ja nie bylem ja jestem w Turcji, i powiem tak, ze samochodem strach jezdzic a co dopiero motocyklem.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A dla Ciebie nie?? :bigrazz: :notworthy: :icon_razz: :biggrin: Greedo, zakładaj duzą patelnie na tył i bedziesz na gumie po torach WKD popierdzielał... :icon_rolleyes:Mam pytanie (całkiem serio)Koleś umie jeździć, to fakt. Technicznie namiażdża rewelacyjnie, ale...Ja jestem zwolennikiem tezy, że "jeżeli pasażer czuje się bezpiecznie to znaczy, że wiezie go dobry kierowca" Oczywiście mam na myśli przeciętnego pasażera - nie mamę mojego kolegi, która jak widzi 90kmh na zegarze to już się boi, anie nie mam na myśli tego kolesia, który i przy 200 będzie siedział spokojnie.Jak to jest u motocyklistów? Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Chyba nieodpowiedzialne zachowanie....Kuraki pieczone sunal jak przecinak...ale dobrze, ze sie nic nie stalo...choc pewnie jakies umiejetosci posiada,ale nigdy nie wiadomo, ktos moze wyskoczyc itp...no dobra,ale pomimo wszystko film zrobil na mnie wrazenie....tylko jeszcze nie wiem jakie. Pozytywne,czy negatywne?...hmm....let me think...Ja zgadzam się z kolerzanką!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Z tego co widze to jest ZX-9.Kolo po miescie do 180 dochodzi skubany :icon_question: .Podoba i się to. :)a mi sie nie podoba.sa jeszcze inni i z nimi trzeba sie liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golas Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 To ja zacytuje... STOP WARIATOM DROGOWYM !!! Rozumiem ze korki sa, ze czasem sie mozna poprzeciskac, ale to juz bylo lekkie przegiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 filmik swietny. :) ;) :) odrazu widać ze nie u nas kręcony - u nas ktoś by drzwi otworzył :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 myślę że to był dostawca pizzy, był spóźniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 filmik swietny. :) ;) :) odrazu widać ze nie u nas kręcony - u nas ktoś by drzwi otworzył :notworthy: i moze to uratowao by zycie jakiegos pieszego ....koles ma technike ale jest idota do potegi daleko na puste drogi pewnie nie maa tor to na resoraki ??... ktos pomysli ze stary trup juz pisze , i niech se pomysli , a ja se za niego zmowie kiedsy modlitwe jak beda go ziemia przysypywac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Koleś specialnie tak śmigał ... po to przeciez nagrywał to :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pf85 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 A nie przyszło wam do głowy, że ten filmik jest zmontowany :notworthy: Momentami są takie miejsca, że nie widzę możliwości żeby on się przecisnął, może jakimś supermoto ale nie plastikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi