Sofik Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Sądząc po zdjęciu, trzeba by uzupełnić ciśnienie w ogumieniu i poziom płynu w spryskiwaczu. :buttrock: - nono :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 GRATULACJEE!!!!!!!Sprzet zajebisty :buttrock: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratulacje :buttrock:- fajne i ładne moto -zresztą jak każda vfr :crossy:. zapraszamy Pawle na www.vfr-oc.pl :) . BTW oby sie dobrze jeżdziło:) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratulacje extra motorek. :buttrock: Sam sie kiedyś nad takim zastanawiałem ale wybór padł na XX :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Eh... no kurdemol. Paweł, a myślałem, że mi się udało z tym Fazerem. Wreszcie byś kupil moto z prawdziwymi hamulcami :buttrock: Mam nadzieję, że użyjesz brzeszczotu i utniesz ten kwała plastiku za tylnim kołem hehehe... tak na amerykańca...sie wie :) Postaram się przyjechać niedługo i zrobić zrywka przed Twoim garażem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 zapraszamy Pawle na www.vfr-oc.pl :) To już trzecie zaproszenie :buttrock: . Teraz się już nie wykręci, że zapomniał :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Oczywiście że się zarejestruję :-). Teraz czekam na sprzęta, urzędy, serwis, nowe opony i jazda :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 A tak poważnie to gratulacje, w końcu prawdziwe moto kupiłeś :buttrock: Prawdziwe moto przestali produkować w 93 roku... :) :crossy: reglery też... Gratulacje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Gratulacje-Only Honda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Ja Ci rowniez gratuluje. W koncu przestaniesz byc skazany na testową chińszczyzne. Fyfyryfy fajny motur... Edytowane 11 Maja 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Nie jest to coprawda hu*osung, ale też fajne :buttrock: Gratuluję i szerokiej drogi życzę! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Gratulacje!Ale, wiesz Paweł, ten zakup ma bardzo poważne konsekwencje. Nie będziesz miał już wymówek żeby z nami nie jeździć. :buttrock: Zatem do zobaczenia wreszcie na drodze :crossy:Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Dobra pitu pitu lśniąca fałeferka jak każda inna, teraz zbieraj na prawdziwe moto, wiesz o co biega :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ladne z ksztaltu i koloru :crossy:))......tak tak opijaj...ja mialam calkiem nie dawno to samo.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 No stary gratulacje :crossy: Miłego śmigania życzę i do zobaczenia na dwóch kołach :buttrock: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi