pit_1 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 nasz formułowy nowy kolega "Czarek-fighter"...zaliczył wczoraj shimmyy przy 160km/h a co najlepsze przy normalnej jeździe....i niestety leży teraz w szpitalu z połamanymi obiema nogami ..połamaną miednicą i prawą ręką w nadgarstku..najgorsze ze ma ubytek w kolanie...i jak tu ufać naszym drogom...< pytanie retoryczne> 6 tygodni narazie ..takie proroctwa naszych lekarzy... oby szybko sie wylizał :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Nieciekawie to wygląda, sezon raczej ma z głowy. Amorek jednak musi być koniecznie. Szybkiego powrotu do zdrowia zyczę. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 amorek podstawa ...dobrze że przeżył bo jego maszynka scieła znak powiat wita itd... juz z niej raczej nic nie bedzie...wszyscy trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Rany, przerazajace to co mu sie stalo. Mamy niebezpieczne hobby, a przez nasze drogi to juz kaskaderka. Zycze mu jak najszybszego i pełnego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja pierdziele, oby szybko wrócił do zdrowia !!!Może czas trochę zwolnic jak drogi są mega dziurawe ... Przekaż mu, że 3mamy za niego kciuki, żeby wszystko było okiej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 napewno nie omieszkam...przekazac od was życzen powrotu do zdrowia..pewno sie choc troszke ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Dużo zdrowia. Dobrze, że nie jechał szybciej bo mogłoby być gorzej. Nogi sie poskłada i bedzie dobrze. Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 ja wczoraj lecialem katowicka i gdzies przy 120 wpadlem na asfalt ktory byl zfrezowany (kazdy chyba wie jak sie moto zachowuje na takiej powierzchni). czesto zdarza mi sie jezdzic po takiej nawierzchni ale pierwszy raz kierownica wpadla mi az w takie drgania... zrobilo mi sie calkiem goraca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A gdzie on te 160 w Polsce gonił? Ładna mi normalna jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Kurna a jeszcze niedawno gadalismy o wypadzie na lotnisko !!!!!! :wink: Zycz mu szybkiego powrotu do zdrowia !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A gdzie on te 160 w Polsce gonił? Ładna mi normalna jazda...wiesz ..jak masz urala to 100 wydaje sie jak 200 na scigu... Kurna a jeszcze niedawno gadalismy o wypadzie na lotnisko !!!!!! :wink: Zycz mu szybkiego powrotu do zdrowia !!!!!!!! a no bylismy wczoraj na lotnisku w broczynie...potem do chaty sie rozjechalismy a on pojechał dalej no i bęc..... po kim jak po kim ale nikt sie nie spodziewał ze to własnie on zaliczy takie cos ...wszyscy byli zdziwieni ze to on.... ..masakra..bedziemy odwiedzac.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Oby było jaknajmniej takich wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 szybkiego powrotu do zdrowia!troche sie narobilo dzwonow na poczatek sezonu co??przesrane :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 oj wyrazy wspolczuciaja kiedys w padlem w dziure w miejscu gdzie pod asfaltem byly dreny taka dziura a za nia spory wzgorek przod mi dobil a pozniej wyskoczyl w powietrze po ulamku sekundy tyl to samo i moto zamienilo sie w cesne poprostu frunolem traumatyczne uczucie nawet nie zdarzylem sie przestraszyc spojrzalem tylko w lewo prawo gdzie bede lezal ale po zetknieciu kol z podlozem okazalo sie ze moto pozostalo na niezmienionym kursie chociaz szarpalo mnie jak wrobla na wietrze Ufffffffffff dodam ze nie mialem amora jezdze F4i ta cbrka ma to do siebie ze lubi wpadac w lekkie shimmy ale utzrymuje tor jazdy niemniej uwazam ze musze byc ostrozniejszy Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Niech chłop wraca do zdrowia. Moto rzeccz nabyta. Zdrówko jest jedno. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi