Kosa Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 http://moto.allegro.pl/item750123630_honda_cbr_600_f3.html Panowie i Panie czy to jest oryginalne malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 tak Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dla scislosci - dlaczemu go tu nie ma? http://cbr600.webd.pl/index.php?id=pc31-97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 To ten ostatni z 98 r po prostu miniaturka nie oddaje w pełni obrazu rzeczywistego malowania .Już kilka razy widziałem takie malowanie na żywo . Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 To ten ostatni z 98 r po prostu miniaturka nie oddaje w pełni obrazu rzeczywistego malowania .Już kilka razy widziałem takie malowanie na żywo . prawdziwe, prawdziwe, jeszcze 2 lata temu planując zakup plastika zlukałem kilka F3 m.in. w takim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1988 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam wszystkich! Mam pytanko: czy lusterka od F4 podejdą do F3 bez żadnego przerabiania mocowania? Tak samo mocowane są do owiewki i na oko rozstaw podobny.. .Może ktoś przekładał? Albo ma F4 i byłby tak dobry i pomierzył to mocowanie (rozstaw śrub, jaki gint itp). Zastanawiam się nad zakupem takowych bo moje są pourywane i potłuczone po wypadku i podczas preszukiwania allegro przylukałem te od nowszej cebry i doszedłem do wniosku że ładniejsze są (ta guma w F3 nieciekawie wygląda). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam wszystkich! Mam pytanko: czy lusterka od F4 podejdą do F3 bez żadnego przerabiania mocowania? Tak samo mocowane są do owiewki i na oko rozstaw podobny.. .Może ktoś przekładał? Albo ma F4 i byłby tak dobry i pomierzył to mocowanie (rozstaw śrub, jaki gint itp). Zastanawiam się nad zakupem takowych bo moje są pourywane i potłuczone po wypadku i podczas preszukiwania allegro przylukałem te od nowszej cebry i doszedłem do wniosku że ładniejsze są (ta guma w F3 nieciekawie wygląda). Pozdrawiam! a nie łatwiej looknąć w serwisówkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1403 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam posiadaczy cebry F4 i F4i ! Wpadłem na pomysł aby stworzyć listę pt " CEBRA F4 " Wszystkich ludzi co mają w garażu "maleństwo" lub "dziewczyne" o imieniu F4 prosze o wpisanie sie na liste. W poście wpisać : nick / imie / sprzet / miasto HONDA CBR F4 1. siurkowski - Bartłomiej - HONDA CBR F4i - Wadowice 2. Legut - Maciek - Honda CBR 600 F4 - Kraków 3. Sławo-cbr vel Romek - Sławek - HONDA CBR F4 - Wadowice 4. Barteck - Bartłomiej - Honda CBR600F4 - Ełk 5. Tommi - Tomek - CBR600 F4 2000 - Skierniewice 6. slawek1403 - Sławek - CBR 600 F4 - Dębica. Tarnów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1988 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Tak się składa, że w serwisówce nic konkretnego nie napisali, jedynie zdjęcie poglądowa jak mocować. Nie ma tam nic o żadnych wymiarach (tylko wielkość śruby M4) ale to mnie nie "urządza".Nic,trudno, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moha Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam Szukam Kogoś z f3 z świętokrzyskiego, w celu małych konsultacji Z góry dzięki za kontakt Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam Szukam Kogoś z f3 z świętokrzyskiego, w celu małych konsultacji Z góry dzięki za kontakt Pozdrawiam wal na prv, a najlepiej na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Tak się składa, że w serwisówce nic konkretnego nie napisali, jedynie zdjęcie poglądowa jak mocować. Nie ma tam nic o żadnych wymiarach (tylko wielkość śruby M4) ale to mnie nie "urządza".Nic,trudno, zmierzone- nie podpasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Lusterka w F4 mają o 1cm węższy rozstaw śrub niż w F3. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1988 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Dzięki za info :) Szkoda, że nie pasują. Przerabianie mocowań to troche za dużo rzeźby. Trzeba zostać przy starych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Dzięki za info :) Szkoda, że nie pasują. Przerabianie mocowań to troche za dużo rzeźby. Trzeba zostać przy starych. wyjścia nie masz, przerabianie otworów to jak rzeźbienie w gó...nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi