Browarny Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Co do trasy to trzeba dopiero mądrze zaplanować. Mam taki pomysł: ponieważ dwupasmówkami latamy na codzień, to może jechać lajtowo podrzędnymi drogami (po naszemu landsztrasami hehe) np. Myszków, Koniecpol, Włoszczowa itd. Chyba że pojedziemy już w piątek po południu wtedy trzeba szybko pomknąć na miejsce. Końskie są trochę nie po drodze ale moża ustalić tam punkt zborny dla wszystkich i dalej jechać w grupie. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 My z Warszawy będziemy jechali przez Nowe Miasto - Końskie do Sielpi więc tam chciał bym zrobić punkt zbiórki. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 OK jeżeli chodzi o mnie może być Sielpia. Koledzy Południowcy? Co Wy na to, jak lecimy? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 OK jeżeli chodzi o mnie może być Sielpia. Koledzy Południowcy? Co Wy na to, jak lecimy? Szybko! :clap: Mi to naprawdę lotto. Ustalić miejsce, termin, godzine i sie stawię. Browarny jest taktykiem południowców, ja tam skromnie wiosłuję z tyłu :clap: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Widzę, że tak dużą ekipą niestety nie zmieścimy się na skromnym podwórku mojego Taty.Będę zmuszony zorganizować nocleg w gospodarstwie agroturystycznym w okolicach pasma Łysogór.Koszty będą niewielkie ponieważ to jest jeden z tańszych rejonów turystycznych. Postaram się załatwić taki nocleg by była możliwość wyboru pomiędzy pokojem i polem pod namiot.Będę u Taty 27 maja i zajmę się wyszukaniem kwatery.Po powrocie napiszę co i jak. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Swego czasu w Słupi funkcjonowało schronisko młodzieżowe. Łapiemy się jeszcze? :clap:Browarny jest taktykiem południowców, ja tam skromnie wiosłuję z tyłu Tiaa, jakoś nie zauważyłem hehe Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 18 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Swego czasu w Słupi funkcjonowało schronisko młodzieżowe. Łapiemy się jeszcze? ;) Jak kupię tupecik i się ogolę to może da radę :clap: Niestety chyba nie da rady :clap: spojrzałem w lustro :) Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Witam!Jeżeli chodzi o miejsce spotkania, to może być Końskie jak i Sielpia. Podajcie datę i godzinę, ja się stawię :clap: Pozdrawiam, Draco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) witam, Chetnie wybiore sie posmigac w Swietokrzyskiem. :clap: ludkow - 1 szt.moto - 1 szt. ...jesli chodzi o spanie - rybka; moze byc namiot... moze byc kwatera... moze byc hotel... whatever... :clap: ...startuje z wafki(janek) pozdr, w Edytowane 18 Maja 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra427 Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 witam.jak moge cos doradzić , to w Nowej Słupi jest fajny kemping.Praktycznie pod Świętym Krzyżem.Jest miejsce na namiot i domki drewniane na 3 i 6 osób.Obok knajpa.Teren ogrodzony.całkiem przyjemnie.Bywałem tam wielokrotnie.Dobra baza wypadowa.Jak będziecie zainteresowani to wstawię jakieś fotki i poszukam telefonu.Ja prawdopodobnie też się pojawię :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 witam, Chetnie wybiore sie posmigac w Swietokrzyskiem. :D Wojtasik, szmato, I twoja pokrzywiona morda tam sie pojawi, no to znowu sie melanz szykuje :clap: :D :clap: Jak tak dalej pujdzie to cala ekipa z Wegier Swietokrzyskie zaszczyci :) Astarte tez moze pojedzie jesli jeszcze do Anglii nie pojedzie ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Wojtasik, szmato,.... Miklas lajzo! szykuj GieeSa (coby znowu matizem nie ganiac za zlymi motocyklistami) ;) i jedziemy..... DOO PIEEEKLAAA!! :) :clap: ...dobra ale koniec juz ze spamem... i robieniem... sobie czarnego PiaRu... bo jeszcze nas nie wezma... :clap: pozdro, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Astarte tez moze pojedzie No właśnie... jak dobre wiatry powieją to także się tam stawie :clap: Z taką ekipą można się bawić zawsze :clap: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 bo jeszcze nas nie wezma... No co Ty, kazdy dobrze wie, ze my to takie aniolki, a tylko tak na pokaz sobie na 4um dokazujemy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Proponuję by ludzie ze Śląska jechali trasą na Piotrków Trybunalski - Końskie i spotkali się z nami w Sielpi bądź w Końskich. Tam również chciał bym by dołaczył Jędrzej z Przemkiem.Jeszcze jedno, proszę wszystkich o przesłanie na PW telefonów do siebie.Ok.O której godz i kiedy mamy być w Sielpi.Mój telefon jest podany w moim profilu. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi