JĘDRZEJ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 PS prostownik i miernik napicia załatwione, gnam do domuOleska,mam nadzieję,że z moto wszystko będzie dobrze i pojedziesz z nami.Weż ze sobą koniecznie MIERNIK NAPICIA :icon_mrgreen: ,sprawdzę sobie po imprezie ilość promili.Pzdr. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 :biggrin: @#$%$#%^# mać. Z powodu awarii rodzinnej jestem zmuszony zrezygnować z wyjazdu. Szlag mnie chyba trafi, od miesięcy się na niego nastawiałem, wszystko przygotowane i dupa :icon_mrgreen: Po raz kolejny się okazuje że z rodziną tylko na zdjęciach się dobrze wychodzi :wink: Bawcie się przednio i do następnego razu :wink: Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) No już mam sprawny motocykl :icon_mrgreen: Januszm z Gosią przywieźli Yaca, który naprawił moją niunię :biggrin: Dziękuję Ci Yaco, masz u mnie browca w Czarnieckiej Górze :wink: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez oleska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 No to super.Zawiłość konstrukcji urządzenia o którym mówiłem wytłumaczę w sobotę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Witajcie!!! :biggrin: Ide dzisiaj zajrzec do mojej virago - :wink: przewietrze troszke cylinderki przed jutrzejsza wyprawa (posprawdzam sobie ladowanko i takie tam pierdoly...) mam nadzieje, ze moja "niunia" mnie nie zawiedzie :icon_mrgreen:. PS. Jedrzej daj mi znac o ktorej wyjezdzasz z Piotrkowa to moze wyjade po Ciebie na trase Kielecka i smigniemy razem do Sielpi?POZDRAWIAM WSZYSTKICH i do jutra!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 No już mam sprawny motocykl :icon_mrgreen: Januszm z Gosią przywieźli Yaca, który naprawił moją niunię :biggrin: Dziękuję Ci Yaco, masz u mnie browca w Czarnieckiej Górze :wink:...a zdradzisz... co to bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 ...a zdradzisz... co to bylo?W sumie to nie wiadomo dalej, w każdym razie chłopaki sprawdzili napięcia na aku w stanie spoczynku i w trakcie pracy - ładowanie było 14,3V - 14,5V. Yaco przeczyścił jakieś styki w czymś tam ( bezpieczniki :icon_mrgreen: ),popsikał szuwaksem....tak, że w sumie nie wiadomo,czy na trasie GS znów się nie zbuntuje. Zobaczymy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 W sumie to nie wiadomo dalej, w każdym razie chłopaki sprawdzili napięcia na aku w stanie spoczynku i w trakcie pracy - ładowanie było 14,3V - 14,5V. Yaco przeczyścił jakieś styki w czymś tam ( bezpieczniki :buttrock: ),popsikał szuwaksem....tak, że w sumie nie wiadomo,czy na trasie GS znów się nie zbuntuje. Zobaczymy :icon_mrgreen:...jesli Cie to uspokoi... to moge wziac ze soba multimetr oraz stricte motocyklowy (niski prad ladowania) prostownik... male to to jest i spokojnie upchne to na swojej ciezarowce aka czarny msciciel :buttrock: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nie chciałabym Cię naciągać na transportowanie zbędnego sprzętu, ale sama mogę to wieźć - mam mało bagażu :icon_mrgreen: .Janusz co prawda mówił, że ma tam garaż z jakimś osprzętem, ale 2km od naszego miejsca postoju, więc lepiej będzie w razie czego na miejscu wrzucić aku na prostownik i zasiąść przy piwku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Już nie mogę doczekać się wyjazdu, ostatnio tyle stresu mnie dopadło, że tylko marzę o oderwaniu od szarej rzeczywistości dnia codziennego. JESZCZE RAZ PRZYPOMINAMNIE TRZEBA BRAĆ SPIWORÓW ANI TEŻ NAMIOTÓW Edytowane 30 Czerwca 2006 przez januszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Astarte, Swiru, Przemek i ja spotkamy sie z Wami pod jaskinia Raj o 11. Troche nam sie nie chce tak wczesnie wstawac, zeby zasuwac do Sielpi :icon_mrgreen: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Miklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) "Już nie mogę doczekać się wyjazdu, ostatnio tyle stresu mnie dopadło, że tylko marzę o oderwaniu od szarej rzeczywistości dnia codziennego." I o to chodzi.Co do propozycji ustawienia mojego w jeździe grupowej nie wnoszę sprzeciwu.Jeszcze 16 godz. :buttrock: :icon_mrgreen: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja z Rafałem będziemy też pod jaskinią o 11-tej.Rafał, być może pojedzie z nami jeszcze mój kumpel Tomson na Shadowce, ale tylko pośmigać, na nocke wraca do siebie. 8:00 pod Albertem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Troche nam sie nie chce tak wczesnie wstawac, zeby zasuwac do Sielpi :icon_mrgreen: niech każdy mówi za siebie :buttrock: ja tam i tak pewnie o 7 mej będe na nogach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 No dobra mi sie nie chce :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi