Gość straganiarz Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Wielkie dzieki i ukłony dla Black Jack'a za polarisa !!!!!!!!!! bardzo mi pomogłeś :P :P :puchar: puchar: puchar: puchar: puchar: clap: pozdrowienia z łodzi straganiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 1 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Teraz z innej beczki. Sposób na to jak zrobić przewod hamulcowy do Hondy (prawie każdy model) Dwa przewody giętkie hamulcowe od Malucha i łącznik :D Działa zajb... koszt ok 30 zł komplet. Komplet nowy do hondy 460 zł :D Pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 szukam, szukam i nic nie moge znalezcMoze masz jakieś namiary na serwisowke do Hondy VT 750 C2 98r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 6 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2003 witam poszukuje danych serwisowych i fiszek itp do Yamahy xj600n rocznik 96 albo 97, jesli masz cos to wrzuc a bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytas Opublikowano 7 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2003 Witam po długiej przerwie, pilnie potrzebuję serwisówki do Yamahy YZ 125, 1989. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacol.mz Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 witami tak jak Pszu, Yamaha XJ600N '97, z góry dziękuję :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 17 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 Moi kochani prosba do was.Zalatwcie kawalek dysku sieciowego zebym mogl dalej prowadzic stronke :) Moj kumpel zrezygnowal z prowadzenia dzialalnosci internetowej i mi wcielo moje www :( PAPAPAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2003 no to ładnie pogrywa.. chyba trzeba bedzie z nim porozmawiać w 4 oczy... :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 21 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 I WILL BACK czy cos :D Sarna Kiler czyli Black Jack WWW.jacus.kastelik.pl XL600 Transalp :buttrock: Full service manual :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siecki Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 O Transalp coś dla mnie :D Tylko jak to ściągnąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2004 I WILL BACK czy cos Sarna Kiler czyli Black Jack Dawaj, bo wreszcie mam stałe łącze i okazję do pościągania tego co tam masz - a jest tego sporo !! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 22 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Czesc, A czy znajdzie się coś dla XT600 z 98 roku i do 900RR z 96 i 99 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2004 Witam!Czy znajdzie serwisowka do malutkiej :D Yamahy DT50MX '94 ? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 Witam!A moze do GSX-R 750 89r. coś znajdziesz???Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2004 no to mam kolejną stronkę do "ulubionych"Dzięki! Black Jack-u, Jesteś zajebisty Sarna Killer!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi