krzychu2003 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Kogo szybszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Nie wiem co mam sadzic o tym poscie, jest bez sensu!Zasmiecanie forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Nie wiem co mam sadzic o tym poscie, jest bez sensu!Zasmiecanie forum.. Też tak myślę:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Mój, mój, mój jest szybszy. Na pewno mój jest szybszy. Na bank szybszy jest.Poza tym to bardzo fajny temat jest. Bardzo mi się podoba. Taki twórczy i szybki. I na pewno mój jest szybszy. Na pewno, na pewno, na pewno. Najszybszy mój jest. Szybowiec po prostu. Szybki jak diabli i znacznei szybszy, niż inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Eeeee, zalewasz, mój szybszy 8) I dobrze, że wreszcie ktoś zapoczątkował właściwy temat na forum. Juz mi sie zaczynało nudzić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Czesc! A u nasz w biurze wszystko , najlepsze, najwieksze, najtrwalsze, najszybsze, najszybsze,najszybsze, takie szybkie , ze szybsze juz nie moze byc:-))))))))))))))))))Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 V-max 67 km/h, 3,5 KM - niedoprzebicia :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 co Wy tam wiecie!! ja mam najszybsza maszyne!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Witam.Znówu jakieś gadanie bzdur......Najszybsza jest moja drukarka.....z 52 potrafi 80 kartek na minute drukować.A wy ze swoimi Comodorami to mozecie 8) :lol: :lol: z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Mój, mój, mój jest szybszy. Na pewno mój jest szybszy. Na bank szybszy jest.Poza tym to bardzo fajny temat jest. Bardzo mi się podoba. Taki twórczy i szybki. I na pewno mój jest szybszy. Na pewno, na pewno, na pewno. Najszybszy mój jest. Szybowiec po prostu. Szybki jak diabli i znacznei szybszy, niż inne.Nie, nie, nie, nie :) . Kłamstwa i pomówienia :wink: . Gdyby tak było, to mój nie byłby najszybszy..... a jest. Zastanów się Dominik co ty piszesz. To niemożliwe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Najszybszy to był Al Bundy. Pamiętacie jeszcze ten serial ? Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Najszybszy to jest mój rower :wink::)A przypomniało mi się jeszcze cosChłopak ( nazwijmy bo A ) pytał się drugiego ( B ) ile pójdzie jego MZ. A-pewnie ze 300 B - haha 300 to ja rowerem jeżdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 a ja i tak wiem, ze moj jest najszybszy. tak szybki, ze szybe wygniata :)a Bundych to sie pamieta... co dzien sie modle, zeby wznowili emisje :wink:pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Mój, mój, mój jest szybszy. Na pewno mój jest szybszy. Na bank szybszy jest.Poza tym to bardzo fajny temat jest. Bardzo mi się podoba. Taki twórczy i szybki. I na pewno mój jest szybszy. Na pewno, na pewno, na pewno. Najszybszy mój jest. Szybowiec po prostu. Szybki jak diabli i znacznei szybszy, niż inne.Nie, nie, nie, nie :) . Kłamstwa i pomówienia :wink: . Gdyby tak było, to mój nie byłby najszybszy..... a jest. Zastanów się Dominik co ty piszesz. To niemożliwe jest. Też tak nie myślę :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Fajne sa pytania w ankiecie :50 km/h 60 km/h i wiecej. Brawo za pomyslowosc!!Tak wedlug mnie to najpierw sie mysli nad tematem a pozniej sie go pisze bo wychodzi taka niedorobka i nikt nie wie o co chodzi. A widze ze coraz wiecej osob nabija sobie posty sposobem Ś.P Goscia :wink: :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi