TwisterZG Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Siemanko! 1 Kwietnia staneła w moim garazu Yamaha YZ 125 94/95 rok (z numerow wychodzi ze jest to 97 ale szybka weryfikacja z enduroguy'em i wszystko bedzie wiadomo :wink: ).Motocykl jest w stanie srednim.Kupiony od jednego z synow enerdowskiego mechanika.Opony 4+,zawieszenie (podobno tuningowe)w bdb stanie.Na deklu mam napis Boyesen Racing.Dyfuzor (lekko przyrdzewialy ale na szczescie korozja "złapała" tylko wierzchnia warstwe :wink: )FMF Gold Series,koncowka DEP.Musze sie nim zaopiekowac i powymieniac pare rzeczy takich jak uklad napedowy,tarcze sprzegłowe,olej w skrzyni,gripy,wyczyscic go i umyc.Cena niestety lub stety jest tajemnicą :bigrazz: Nie prezentuje sie zbytnio atrakcyjnie bo jest brudny i mam go dopiero jeden dzien z czego jeden dzien jezdziłem :icon_razz: :crossy: Ponizej fotki. http://www.bikepics.com/pictures/554679/ http://www.bikepics.com/pictures/554691/ http://www.bikepics.com/pictures/554684/ http://www.bikepics.com/pictures/554715/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja już gratulowałem na gg ale teraz trzeba publicznie :icon_razz: GRATULACJE, sprzęt napewno bardzo fajny :wink: Jak go odpicujesz będzie super choc i tak teraz ładnie się prezentuje :wink: A i moge się pochwalić tym że znam cene :bigrazz: pozdr. :crossy: Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gratulacje ! Odpalaj Karchera i czyść pucuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Fajna yzeta, GrAtUlUjE :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Maszynka świetna :icon_razz: Cieszy mnie to ,że coraz więcej ludu kupuje moto :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ja osobiście moge potwierdzić, że butaaaa ma.... :wink: Przynajmniej dla mnie :crossy:Nawet na jednym ze zdjęć widać kawałek mojej DT :wink: Ja też Ci gratuluje oficjalnie.. Powodzenia i gumowych drzew :crossy: :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gratulacje.Niedługo i ja dołączam do grona wymiataczy na enduro - DT 125 35PS jest już w drodze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 slo mo co Ty zrobiles ze Twoja dt ma tyle koni?Po jakims super tuningu?SEZON ROZPOCZETY!:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 No no ja tez gratuluje. YZ widze ze ladnie przewala glebe;) I co tam gadasz ze ona brudna jest. Ona jest czysciutka w stosunku do mojej czesi;) No oby bezawaryjnej jazdy zycze, zeby sprzet chodzil jak najdluzej i zebys go regularnie serwisowal no i przedewszystkim dobrego latania zycze. Bo mi w czesi skrzynia padla, bo jak jechalem na 3 biegu to kolo mi sie odrecilo i kostka poszla o wahacz i sie zblokowalo;( No ale juz skrzynie z allegro kupilem wraz z nowym walkiem na kopniak za 110 zl wiec rozloze i zloze silnik na cacy;) Wiec jeszcze raz gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Prywatnie bylo :wink: Ale oficjalnie tez musi byc. GRATULUJE ! :crossy: NIedlugo smigamy .... :icon_razz: A i moge się pochwalić tym że znam cene j.gif pozdr. j.gifLOL :bigrazz: No Tijo nie wiem czy to cos zmieni, moze stane sie Twoim guru jak powiem, ze oficjalnie to ja kupilem ta YZ :crossy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 To co poprzednicy >> GRATULACJE << i gumowych drzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jakiś leśniczy jeździ tym DT :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Gratuluje! Sezon na dobre rozpoczęty! Wczoraj idę na stacje benzynową po paliwo żeby nakarmić mojego sprzęta, patrze, a tu wyjezdzają prawie wszyscy motocykliści z naszego miasta, a jeden wiózł na siodle MARZANNE! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 witaj w klubie YZ :icon_razz: - słuszny wybór :wink: gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi