Cycu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No to ja będę jednym z najwolniejszych :smile:. Jak w mieście, tak i na trasie 50-60 km/h. Większa prędkość na moim sprzęcie mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 a ja wczoraj mimo zlej pogody i zimna przewiozlem jedena kolezanke na mojej Yamaszce 200km/h ... i zeby sie asfalt nie skonczyl to bym prubowal dalej to pociaganac.... ale zazwyczaj jezdze po miescie 60-80 (przez to ze mieszkam w malym miescie i mnie wszyscy znaja) a na trasie to 120-170 (czasem odkrece wiecej.... nie ma sie co wyglupiac za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam,motocykl: XJ 600, a teraz prędkości:miasto: powiedziałem sobie, że nie przekroczę 80 km/h i się tego trzymamtrasa: ok. 100-110 km/h Może będzie trochę szybciej jak zainwestuję w wyższą szybę bo mi wieje prosto w łeb :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zainwestuj :P bez szyby przy 150 wieje juz calkiem calkiem, a przy wyzszych predkosciach .... to juz jest przyjemnosc dla sadomasochisty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazivfr Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Panowie coś ja w te prędkości to nie wierzę... Ja z kolegami coprawda z reguły latam po Czechach ale jak nie ma 180 na liczniku to trzeba uwarzac żeby nie zostać przejechanym przez stado rozpędzonych grubo ponad 200km/h Czechów!!! Tak więc na przelotówkach prędkośc wynosi ok 210-220(do 260...), a na krętych trasach (typu Liberec, Harahowo) dochodzi do 160... i nie są to prędkości przesadzone bo wielokrotnie porównywane do innych urzytkowników motocykli!!! Wg mnie to Wy sie troche uswięcacie, no chyba, ze to sa prędkości w drodze na zlot, bo wtedy (z bagażami) ciezko leciec ponad 150... Co do urzytkowników motocykli predysponowanych do jazdy dystyngowanej (np.: chopperów), to znam takich tylko dwóch i wolno to oni nie jeżdża, czego dowodem jest np.: to że na rondach krzesza snopy iskier spod spacerówek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 na suzi gs 500 na trasie w granicach 120-150 km/hpzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus1 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 A u mnie prędkość zależy jak leży....... max jak wiadomo etla 150 ma w granicach 110 km/h;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) do mazivfr:1. wiesz, snopy iskier od podnóżków w chopperze -tu wystarczy minimalne pochylenie w zakręcie..2. w grupie kilkunastu motocykli, jak pierwszy jedzie 150 km/h, to ostatni, aby nadążyć, na pewno musi śmigać około 200 km/h...3. masz rację, na trasie np. Łódź-Katowice można jechać ze stałą prędkością ponad 200, ale na jednopasmówkach i przy sporym natężeniu ruchu - te ponad 200 to raczej chwilowe porywy - większość pisała o przeciętnych jazdach...pzdrP.S. Byłem co prawda tylko kilka razy w Czechach, ale specjalnie wielu motocyklistów pędzących drogami z takimi prędkościami nie widziałem, nawet na dojazdówce do Brna podczas GP - jak już, to przeważnie mieli polskie rejestracje. Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 1. wiesz, snopy iskier od podnóżków w chopperze -tu wystarczy minimalne pochylenie w zakręcie..nooooo ... teraz to Stasiu minimalnie przesadziłeś :banghead: Nie mów takich rzeczy, bo ktoś jeszcze uwierzy i puści dalej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Prot, bez urazy - kolega płynnie przeskoczył ze ścigaczy do chopperów, a pochylenie choppera - takie do krzesania iskier - jest minimalne w porównaniu z pochyleniami na ścigach w zakrętach. Moja opinia jest taka, że dużo trudniej jechać 150 km/h na chopperze czy cruiserze niż na ścigu i, że nie można porównywać jazdy po zakrętach tych typów motocykli...PzdrP.S. tak na marginesie pamiętam jazdę na dragstarze 650 classic szwagra - jechałem nim z Opola, gdzie go kupił, do Gdańska, i akurat niskie podnóżki od razu rzuciły mi się w oczy, a raczej poczułem to w butach... Po prostu były kur**sko nisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Aprilia AF1 125 srednio 70-80 trasa 100-120 Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Miasto teren zabudowany - około 50 km/hPoza miastem - w granicach 100 - 140 km/hLepsza jezdnia - do 160 km/h Czasami te wartości zmieniam i.......bywa różnie. :P :banghead: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xj 600 n Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 W trasie hm... od 80-180 to zależy od drogi, która dysponujesz inaczej poruszasz się na autostradzie, a inaczej na jednopasmówce. W mieście 50-120 zależy od ruchu i ponownie czy masz jeden czy dwa pasy do dyspozycji.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Na trasie 100-120 km/h no chyba że trzeba szybciej. :icon_mrgreen: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 40 km/h :wink: :flesje: :crossy: :smile: :smile: romet rulaaa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi