alekskm Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam Jutro koncze 16 lat i mam zamiar zrobic prawko kat. A1 i oczywiscie jakis motocykl o pojemnosci 125ccm. Zastanawiam sie nad Honda CBR 125. Ma ktos taka? I jak osiagi? Fajnie sie jezdzi ? Jezdze na motorach od 2 lat wiec troche umiem jezdzic. A i niechcem se kupywaz zadnej pierdziawki tzn. NSR 125 RS 125 itp. Chce jakis 4t. A moze mi ktos moze doradzic jaki ? Czekam na odpowiedzi za kture z gory dziekuje :buttrock: Pozdrawiam wszystkich forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Może coś takiego: http://allegro.pl/item133141100_honda_vara...25_v_jc_32.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Może coś takiego: http://allegro.pl/item133141100_honda_vara...25_v_jc_32.html ...no cos Ty, Prog.... moze cos takiego.... :buttrock: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=135393756 :cool: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 w tej pojemnosci wszystkie sa pierdziawkami. jakbys kupil w miare zywego dwusuwa(nsr125/rs125) to przynajmniej bys troszke pozapierdalal, bo takie 4t125 to straaaszny mul. jesli chodzi o osiagi to we wspomnianych juz pierdziawkach 2t(oczywiscie w wersjach odblokowanych) mozesz miec do dyspozycji mniej wiecej 2 razy wiekszy moment obrotowy i roznice w mocy maksymalnej rzedu 15-20km. poza tym 2t zawsze mozesz przerobic na 160ccm itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Osobiscie nie narzekem na jakiegos zamula w mojej Varadero 125 , ale byc moze spowodowane jet to tym ze mam 2 garki. Mam porownanie do Yamahy dt 125 (dwusuw), fakt detka byla mocniejsza ale palila rowniutko dwa razy wiecej od Varadero ! a to jest znaczna roznica.P.S. varadero tez mozna przerobic na 160ccm Sprzedam swoja Honde :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ...no cos Ty, Prog.... moze cos takiego.... :D http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=135393756 :D :D Właśnie wczoraj przeglądałem allegro i widzę znajome zdjęcie. No tak to 4umowiczka. Ja tam bym wolał Varadero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Mala cebra to porażka, przynajmneij dla kogos kto jusz jezdzil :DJak chcesz plastika to: mito & nsr, ze wskazaniem na to drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekskm Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam A mozecie mi powiedziec wiecej o tej Hondzie Varadero 125 ? Chodzi mi o osiagi, moc, AWARYJNOSC itp itd. Zalezy mi na opiniach uzytkownikow kturzy posiadaja dany motocykl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 jak nie chcesz pierdziawki to sie nie zdziw jak dt 80lc2 bedzie Cie doganiala:] to tylko ma taki odglos 30koni a 13 koni to jest roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekskm Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Moze i tak. Ale ja nie potrzebuje motoru ktury bedzie kijowo chodzilo a szybko jechal. Ja chce tak ktury fajnie brzmi fajnie wyglada . A nie pierdziawe za ktora wszyscy na ulicy sie ogladaja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Szczerze mówiąc ja też bym wolał jakieś 4T. A to, że doganiałyby mnie jakieś 80ccm 2T nie robiłoby mi różnicy. Ważne, że podwyższam umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) ale z dobrym tlumikiem 2t tez ladnie chodza, scigi niebardzo, ale np cr,kx, itd moim zdaniem chodza ladniej niz te 125 4 suwy Osobiscie nie narzekem na jakiegos zamula w mojej Varadero 125 , ale byc moze spowodowane jet to tym ze mam 2 garki. Mam porownanie do Yamahy dt 125 (dwusuw), fakt detka byla mocniejsza ale palila rowniutko dwa razy wiecej od Varadero ! a to jest znaczna roznica.P.S. varadero tez mozna przerobic na 160ccmmito tez mozna na 160 zrobic.... heh Edytowane 20 Października 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomex Yamaha YBR125 Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Jeśli nie zależy Ci na dużych osiągach i szaleństwach a także nie upierasz się przy ścigaczu to może pomyśl o Yamasze YBR125 (4T). Ten naked wygląda bardzo ładnie, brzmi też do rzeczy ale cicho, bezawaryjna, mało pali, cena nowej z salonu oszałamia niskością (7.900 zł). Gdybyś się zainteresował, zapraszam na stronę (link poniżej). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja osobiście wolał bym YBR CBR to taka tania podrobka scigacza. YBR poprostu jest malym motocyklem a CBR to takie niewiadomo co ( opony jak w rowerze, chuda jak śledz i te piorunujące osiągi 8) ) Śmigałem na YBR całkiem przyjemnie ale za mojego 2t bym sie nie zamienil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) CBR to taka tania podrobka scigacza. YBR poprostu jest malym motocyklem a CBR to takie niewiadomo co ( opony jak w rowerze, chuda jak śledz i te piorunujące osiągi 8) ) NSR wyglada dokladnie tak samo :icon_mrgreen: osiagi moze i ma lepsze, ale ten odglos... fuuuuuj :)Poza tym, kazda pliszka swoj ogonek chwali.... Edytowane 22 Października 2006 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi