Tommi Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 oto fotorelacja z dzisiejszego dnia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ja byłam pierwszy raz i jestem zadowolona. Może dlatego, że nie mam porównania... :) PS. Próbowałam też zrobić fotkę rudej pani z "przedziałkiem" ale wyszło mi nieostre :D , sorki chłopaki. ...a to mój ulubieniec V-strom :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 oto fotorelacja z dzisiejszego dnia Smile TomiJak masz możliwość to wyślij mi swoje fotki na[email protected]Z góry dzięki ps. w jednym mailu przejdzie do 20 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 ja byłam pierwszy raz i jestem zadowolona. Może dlatego' date=' że nie mam porównania... ;) [/quote'] byłyśmy... dla mnie też było też w miarę ok (jak na mój nastrój aktualny :D ), chociaż troszkę za dużo ludzi na zdecydowanie zbyt małej powierzchni. ...a to mój ulubieniec V-strom :twisted: o tak... spędziłyśmy przy nim chyba ze 2 godziny z 2,5, które tam spędziłyśmy :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam!Coz mozna powiedziec na temat Moto Show w Wawie - wlasciwie ja bylem w piatek i moim skromnym zdaniem zbytnio sie nie wysilili... No ale pare fajnych motorkow bylo... dziewczyny tez ladne :oops: spodziewalem sie w prawdzie czegos wiecej - lepszej organizacji i jakis ciekawych prezentacji - moze w sobote lub w niedziele bylo lepiej...?Madzia szkoda,ze nie pisalas ,ze bedziesz w piatek - razem bysmy posmigali miedzy stoiskami - faktycznie Suzuki najlepiej sie zaprezentowalo.POZDRAWIAM!!! :D Przemo [ Dopisane: 19-02-2006, 10:09 ]PS. Tommi : dzieki za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romualdo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 oto fotorelacja Serdecznie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja byłem wczoraj między 15 a 16. Jak bym zapłacił te dwie dychy za wejście to bym był zły. Połowa motocykli na targach to jakieś koreańskie/chińskie wydumki na bazie XV 125/250. Hostessy też nie za specjalne (rok temu były lepsze :lol: ). Kto nie był niema czego żąłować. Widziałem kilka osób z forum (min. adu , Olsena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Lipa, lipa, lipa. Mi cholernie przeszkadzała muza napierdzielająca z głośników :? Nie można pogadać, poprzymierzać sie w spokoju od motocykli bo je*ie po glowie jak nie wiem co :? Od cholery akcesoriów a mało interesujących sprzętów :? Yamaha miała fajne stoisko tylko co z tego skoro na niczym nie można było posiedzieć??? MT-03 i FZ1 powinny stać normalnie, a one na podnośnikach stały i można było tylko popatrzeć - kto to wymyślił??? Jedyne dobre stoisko wg mnie miało Suzuki - większość sprzętów, na wszystkim można usiąść, do tego przepołowiony GSX-R600 widoczny na zdjęciach powyżej - super! Najgorsze stoisko miała, natomiast Honda - na niczym nie można było usiąść, a motocykle 3 na krzyż :) beznadzieja! W zeszłym roku mieli najlepsze stoisko a w tym prawie w ogóle go nie było :? Poza tym brak Triumpha i BMW woła o pomste do nieba :? I na co poszedł ten hajs za wejście? Ni ch*ja nie wiem :? Cardinall po raz kolejny po imprezie na Nowym Świecie pokazal że jest beznadziejną firmą organizacyjną!!! Czekam na kwietniowe pokazy w Expo - może impreza organizowana przez Motocykl będzie lepsza od tej Świata Motocykli :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Połaziłem, pozglądałem, wybrałem sobie kombinezon Wintexa i nie udało się kupić garniturka parkingowego dla TRXa. Ogólnie mówiąc to bez większych emocji poza ceną biletu, tutaj organizatorzy ocipieli już do reszty, chyba tegoroczne mrozy na mózg im zaszkodziły :? Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 W sumie totalna porażka, poza kilkoma akcesoriami spoza Warszawy jakie były na boku wystawy nic ciekawego. Chyba nie było nic więcej niż można zobaczyć w salonie. Może dla fanów offroadu było lepiej, bo GasGas (bez siadania!!! !@#$), Husquarna, KTM nawet w miarę szeroko, przynajmniej w porównaniu do reszty! Suzuki w miarę ok, Yamaha też dość przyzwoicie, w temacie drogowców, ale reszta żenuła! Szczególnie Honda?!Widać i tak za dużo sprzedają!Ponad salon to MotoGP Kawasaki Nakano, warto się poprzyglądać i o dziwo Saleen, czyli 4 koła na wystawie 2 kołowej.20 za wstęp to przy takich warunkach przegięcie. Ludzi sporo, ale to wiadomo, motocykle poustawiane tak, że czasem przejść się nie da, więc można się przyjrzeć z przodu ewentualnie z tyłu!!!Może lepiej poszło niektórym poszukującym dodatków, ale to niech się samo wypowiedzą. Pozdro Łukasz PSStoisko Shoei było w miarę ok, bo byli kolesie co kumali po co, jakie czapki i były modele przymiarkowe! Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 To chyba nie mam czego zalowac ze nie poszedlem w tym roku czytajac Wasze relacje :) Dzieki za fotki :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja mam nadzieję, że w Zabrzu będzie lepiej, bo tam planuję się wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Najgorsze stoisko miała, natomiast Honda - na niczym nie można było usiąść, a motocykle 3 na krzyż Banghead beznadzieja! W zeszłym roku mieli najlepsze stoisko a w tym prawie w ogóle go nie było Honda miała dobre stoisko na EXPO w październiku czy listopadzie ubiegłego roku (no przynajmniej poprzymierzać się można było…), a teraz na Torwarze, to nawet aktualnych katalogów nie mieli, tylko rozdawali te same co na EXPO i tłumaczyli się, że powinny być dostępne już za dwa tygodnie. Faktycznie się nie popisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Tegoroczne Motor Show przejdzie do historii jako najgorsze z dotychczasowych. Szkoda czasu i pieniędzy. Stanowczo odradzam. Byłem na ubiegłorocznej imprezie.......inna bajka.Dokładnie. Rok temu targi były większe, można było siadać na każdy motocykl, pełno hostes i lepsza miejscówka na AWF'ie. Tegoroczne to ostry niewypał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Żałuję, żen ie wydałem tych 20 zeta na bilet do kina. W porównaniu do zeszłorocznej wystawy, ta jest totalnym nieporozumieniem. PS. Na stoisku Shoei'a wyjaśniło się jak powstała legenda o motocyklistach z linkami na szyi... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi