fistach Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 A może mi ktoś przesłać jakiś link z całą instalacją do mojego simsona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 A może mi ktoś przesłać jakiś link z całą instalacją do mojego simsona?Masz na pierwszej stronie tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy2108 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam!Mam simsona z 6V instalacją i nie mam ładowania akumulatora. Może mi ktoś wytłumaczyć jak takie ładwanie wykonać. Z góry dzienki za odp. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fistach Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam Poszukuje dokładnego schematu do Simsone Electronica z 1991 roku (czytelnego schematu) gdzie będzie dokładnie widać podłączenie poszczególych kabli do stacyjki z oznaczeniami kolorów kabli. pozdrawiam fistach30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) fistachu czy ty masz jakies problemy ze wzrokiem :D ?? Masz na pierwszej stronie tego tematu. SCHEMATY http://arecki113.republika.pl/schematy/s51.JPG http://republika.pl/arecki1113/s51c.gif Edytowane 28 Maja 2006 przez Bubu Goryl Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 http://img392.imageshack.us/my.php?image=qpa9us.jpg jak znajdziesz dokladniejszy to bedzzie dobrze:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 To że nie masz ładowania może być spowodowane uszkodzeniem regulatora napięcia który sie mieści w komorze akumulatora. Takie metalowe pudełko. Albo poprostu cosil z kabelkami się stało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Ja mam znowu problem z moim Simsonem. Na średnich i wysokich obrotach jest git, ale na małych to może czasem sam zgasnąć mimo, że są dobrze wyregulowane. Zanim wkręci się z niskich na średnie to mija strasznie długo. Mi się wydaje, że trzeba zmienić skład mieszanki tzn. za dużo paliwa i go po prostu nie spala i się zalewa na małych obrotach. Czy cylinder na dotarciu wymaga trochę innego składu mieszanki (pomijając większą ilośc oleju)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Szybkie pytanie...czy tłumik od sr50 jest taki sam jak w s51? czy podejdzie bez żadnych przeróbek? Proszę o szybką odpowiedź...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fistach Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam!Mam problem z simsonkiem S51 Enduro electronic z 1991 roku, a mianowicie postanowiłem zmienić stacyjke no i zrobiłem to nieumiejętnie ponieważ zostały mi kable. Więc rozłączyłem wszystkie kable i postanowiłem je podłączyć według schematu. Wszystkie kable są podłączone tak jak na schemacie, ale nie działa przednia lampa, światła długie i krótkie i postojowe(żarówki są dobre) Sprawdzone na mierniku i na akumulatorze.Tylna lampa działa bez problemu.Czego to może być przyczyna?proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Szybkie pytanie...czy tłumik od sr50 jest taki sam jak w s51? czy podejdzie bez żadnych przeróbek? Proszę o szybką odpowiedź...pozdro tłumik tak, kolanko nie Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 to że kolanko to wiem...dzięki wielkie...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 fistach masz dobrą masę na tej lampie ? Na włączonych światłach podłącz miernik do minusa aku i "gorącego" przewodu żarówki. Jak będzie napięcie, tzn. że masz niepodłączoną/słabą masę. Jeśli nie będzie to masz źle podłączone kable do stacyjki. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motokrosik Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Witam. Czy kupie simsona SR50 do 1000zł ??? Pozdr. motokrosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fistach Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja kupiłem 2 lata temu SR50 1989 rok, stan dobry,zarejestrowany i opłacony za 700zł, ale koło 400zł musiałem włożyć w niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi