Boczi013 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Witam.dzisiaj zmierzylem cisnienie w cylindrze na cieplym silniku i za 1 kopnieciem było 6atm. za 3 razem było 9atm i wiecej nie szło;/ czyli remacik tak?? http://www.agmot.pl/sklep.php?k=36&cz=28 ktory tlok mam wybrac?? no i oczywiscie był wegierski rozmiar 40.97. pozdro :icon_question: Edytowane 27 Grudnia 2006 przez Boczek013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 a miales otwarta przepustnice?? 9 at to dobry wynik ja mam cos kolo tego a simson 2000km po szlifie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Miałem otwarta ale jak mierzyłem we wrzesniu to bylo 10.5atm;/ moglby mi kto powiedziec ,ktory tłok zamowic i jakie lozyska do stworznia? pozdro Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Boczek013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Pomoze mi ktos?? jutro chcialbym juz zamowic. to jaki mam tłok wybrac i co do niego jeszcze?? pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 chciałem zaprosić znawców w dziale 'wszystko o simsonie' do zarejestrowania się na nowopowstałym forum www.forum.simsonserwis.com / To forum serwisu simsonserwis.com ->>>>>>> http://forum.simsonserwis.com/osoby znające się na simsonach otrzymają oczywiście miano moderatorów. Chciałbym by forum się rozwinęło / prosiłbym entuzjastów do dołączenia . :icon_evil: ZAPRASZAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Co mam zrobic jezeli simek mi sie rypie z tym gownem gaznikiem ?? pomocy starata mocy jeszcze raz piszczie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Tej a po polskiemu to jak to jest?????? :icon_twisted: :icon_twisted: Jeżeli masz pisać takie posty to nie pisz wcale, bo dość ze jest to spam to jeszcze nie zrozumiałe kompletnie. Zastanów się nad tym co piszesz bo zaśmiecasz forum i dajesz niepotrzebną robotę moderatorm... :biggrin: Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Co mam zrobic jezeli simek mi sie rypie z tym gownem gaznikiem ?? pomocy starata mocy jeszcze raz piszczie a może już się kończy kompresja? Pierścienie albo tłok już żużyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Napenwo to przez te pierscienie glupie :) . CAly zestwa cylindra kupilem jakos na wakacje . PIERscienie to były jakies najgorsze i najtansze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Napenwo to przez te pierscienie glupie :) . CAly zestwa cylindra kupilem jakos na wakacje . PIERscienie to były jakies najgorsze i najtansze :banghead: Pewnie żle dotarłes... trzeba bylo mi dac to bym ci dotarl jak nalezy :bigrazz: ...jutro zobaczymy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Co ty matty gadasz ze zle dotarlem jak to jest spowodowane prze te za male dysze sa od 50 :icon_biggrin: pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ja mam pytanie co do kranika? Ile u Was wynosi długośc węzyka tego od normalnej pozycji? Bo ja mam gdzies 5-6 cm i rezerwy mam tak na oko z 50 ml, ale na pewno nie więcej :lalag: Kranik nowy, moze gdzies jest nieszczelność i bierze do zera nawet w zwykłym położeniu? Kurde, nie wiem co z tym robić, bo rozbierałem to już parę razy i dalej to samo. Kranik taki jak na allegro są (bez odstojnika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ale pierwsze slysze zeby rezerwa miala tylko 50 ml :) . Ile na nie przejedziesz prawie nic !!Ja u siebie to skracalem wezyk a ty orginalnie masz bardzo krtotki . :) to nie moze byc wina baku . RACZej jest to spowodowane nieszczelnoscia ze bieze do zera :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 ja mam taka sama wysokosc jak ty i jest git.. mam kranik od sr50 bo on nie ma odstojnika ktury jest bardzo delikatny i latwo pęka.. :D pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Mam pyatnie. Czy właściciel stron www.simson.strona.pl nie zawiesił swojej działalności? Próbuję się do niego dodzwonić, domailować i nic. Ogłoszenia z otomoto znikły, w ogóle jego strona na otomoto nie działa. Może ktoś coś wie na ten temat? Mam wał do regeneracji, a to jedyna znana mi osoba, która robi coś takiego. Chyba, ze ktoś zna inne miejsca gdzie wykonują taką usługę to napiszcie :notworthy: EDIT: Pytanie już nieaktualnie - wszystko już załatwione ;) Edytowane 25 Stycznia 2007 przez BArt_X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi