Przemoo Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 dziękia co myślisz o tym modelu właśnie będe go odbierał i nie wiem dokońca czy będzie dobry na mnie do tej pory tylko simkiem jeżdziłem?? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A jeszcze jedno pytanie czy to jest dwusów??iHeh to Ty kupujesz moto i nie wiesz czy to 2 suw czy 4suw heh lekko śmieszne :lol: :) .PZdr Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 dziękia co myślisz o tym modelu właśnie będe go odbierał i nie wiem dokońca czy będzie dobry na mnie do tej pory tylko simkiem jeżdziłem?? 8O Skad ty masz go odbierac 8O ? No a czemu ma byc zly ?? Tylko ostroznie z manetka i nie kozakuj to troche wieksza moc niz w simku :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Najlepiej pojedz z kims kto sie zna :) zebys sie niewpakowal w bagno ale cena wysoka wiec moze moto w bdb stanie :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 wydaje mi się że w dobrym stanie napewno wizualnym obejrze to coś więcej powiem :D Już się doczekać nie moge...! :) [ Dopisane: 02-02-2006, 18:38 ]Skad ty masz go odbierac ? no musze do Poznania po niego jechać ale chyba warto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Aha to dopiero jedziesz ogladac, no to zycze zebys trafil na dobry egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Moto naprawde fajne.Miałem takiego okazje kupic za 3.500tys,sprowadzony w bdb stanie.wygodna pozycja za kierownica nie zle osiagi,moto godne polecenia.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Rocznik 1992 na motorower mogę mieć za 3000zł :)Jakby ktoś chciał kontakt to służę! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 znajomy ma DT-ke 125 z 97 roku chyba, za 5 tys pójdzie , jest jeszcze zablokowana a więc nie katowana (ale wujek Robak może na miejscu odblokowac :P )jak cos to na PW Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A w których miejscach są pozakładane te blokady?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 przemoo zależy od rocznikaPoczytaj temat wszystko o dt. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 ok może tam coś znajde dzięki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 znajomy ma DT-ke 125 z 97 roku chyba, za 5 tys pójdzie , jest jeszcze zablokowana a więc nie katowana (ale wujek Robak może na miejscu odblokowac Wink ) Dołoży 800zł i będzie miał 98 zarejstrowaną na motorower, od mojego znajomego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 odejmie 2tys i będzie miał 1992 na motorower :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ_251e Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 A co myslicie o TDR 250 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi