edzio Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Abyś na 1 kole nie jeździł i oleju nie przelewał to będzie gut... aaa. pewnie Baśce prezent pod choinkę chcesz sprawić... łobuzie :-))). Pozdr. J-999 N. Nie na prezent a kolega z Raszyna od M800 się nad tym zastanawiał .A ja jakbym Basi to kupił na prezent to zapewne bym w tubę dostał bo to prezent dla Monsterzątka :crossy: a nie dla niej :icon_mrgreen: Edytowane 15 Grudnia 2009 przez edzio Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 panowie i panie znacie to moto ? możecie coś tak z obrazka naskrobać? http://www.allegro.pl/item846677806_ducati...ry_polecam.html Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Tanie trochę to 1098...? Nie wydaje Ci się podejrzane? Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 (edytowane) Ernest ZL- zawsze Ducati kupuje się od Ducatista(y), akurat wiem gdzie są pewniaki- może nie tak cudaczne, ale jeden nieco tańszy, ale zarejestrowany, a drugi full Termignioni- i też wyświetla się Ducati 1098 Racing...odnośnie wspomnianego modelu -Zadaj mi pytanie na priva to Ci odpowiem...Pozdr. J-999 N. Edytowane 15 Grudnia 2009 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 akurat wiem gdzie są pewniaki... "Najlepsze pewniaki są w M...." :icon_mrgreen: A co do zgadywanki obrazkowej, też mam zagadkę : http://www.allegro.pl/item852449826_ducati...er_2007rok.html Dukaty tanieją przed Gwiazdką :icon_eek: P.S. Następca Wdowy poszukiwany. Raczej golas niż plastik. :crossy: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zanim jednak się zdecydujesz- jak zwykle zadaj sobie podstawowe pytanie na kiego Ci Ducat ? bo niemialem nigdy Vki chce sprobowac , pozatym bede w europie na dluzej wiec sprowadze polatam po winkilach i sprzedam nie tracac na nim ( chyba- bo cenny na allegro sa malo atrakcyjne a w usa bardzo szczegolnie w zimie ) jest tylko problem ze sprzedawalnoscia tego czegos pewno niebedzie latwo jak z gsxr :icon_rolleyes: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jeśli wychodzisz z tego założenia j.w moja rada- lepiej pobaw się japońską V. Na pewno łatwiej pójdzie ze sprzedażą niż w przypadku Ducati. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 e to chyba odpuszcze skoro ducati sie slabosprzedaje w polsce , no w sumie najtanszy na allegro to ok 40 000pln a chyba malo kto dysponuje taka gotowka , pewno latwiej bedzie sprzedac 2 latniego gixxera za 25000, czy tam hayabuse k8, musze to wszystko doklaniej przemyslec i upolowac dobra okazje :icon_mrgreen: co to japonskije V ki to raczej niema niczego tym bardziej nawet po jezdzie probnej na rc8 usypialem... :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) nawet po jezdzie probnej na rc8 usypialem... :banghead: No tak, bo górale się nie postarali :icon_mrgreen: KTM zapowiadał się obiecująco, a w wyścigach wypadł marnie, głównie rozczarował niedoborem mocy- więc coś w tym jest :wink: Edytowane 16 Grudnia 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ...bede w europie na dluzej... Do kiedy jesteś za Wielką Wodą? Mieliśmy się spotkać kwiecień/maj. Może u Sokołów albo w drodze na Dziki Zachód. :buttrock: Co prawda będę szpagat ćwiczył na hamerykańskiej V, ale chętnie pogadam o włoskiej :icon_mrgreen: .. lepiej pobaw się japońską V. Na pewno łatwiej pójdzie ze sprzedażą niż w przypadku Ducati. Zgadza się, Kinia. Szwagier sprowadzał motongi- japonia schodziła jak świeże bułeczki. Fazery, Cebry, Gsxy stały w garażu kilka dni, przez to miałem mało czasu na testy :icon_mrgreen: 999 stoi do dzisiaj, ogłoszenie na alledrogo wisi pół roku :icon_rolleyes: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Szramer, a nieprawda, są tańsze 1098 w Polsce niż 40000 ( wiem gdzie jest za ok. 37000- zarejestrowany)tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać... Co do w/w pomysłu myślę, że kupując sprzęta za 10 tys $, wyniesie Cię ok. 17 tys. $ + siwe włosy gratis- przerabiałem to sprowadzając Honde CB 750- z 1976 roku- i tak miałem szczęście , że moto nie było ujęte w eurotaxie... Więcej tego nie zrobię..., żeby się opłaciło, musisz być firmą zarejestrowaną i trochę stracić na początku, żeby potem coś zyskać... podziękuj za to lobby oficjalnych importerów samochodów- bo to ich sprawka... Franek- a nie myślałeś nad włożeniem w ramę większego silnika... popytaj o to Darkstyxa...może to jest pomysł... Trzymajcie się ciepło- my już zakładamy łyżwy zamiast Marchensini w Ducatach...J-999 N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuBBeN Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (...)- my już zakładamy łyżwy zamiast Marchensini w Ducatach...J-999 N. :biggrin: Chce to zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Rubben żartowałem, ale swego czasu popełnilim z bratem wynalazek- SHL na nartach, tzn miała koła - dodalim tylko jakieś połamane resztki ze szkolnych nart, najgorzej było z napędem- przerabialim różne sznury, pasy rzemienne, dopiero zastosownie łancuchów przyniosło jakieś efekty - musieliśmy tylko tylny błotnik zdemontować... To były czasy...ehhhh.. Pozdr. J-999 N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Do kiedy jesteś za Wielką Wodą? Mieliśmy się spotkać kwiecień/maj. Może u Sokołów albo w drodze na Dziki Zachód. :buttrock: : sam do konca niewiem narazie plany , chetnie bym sie szurnol do tej californi , tylko wracajac potem samemu to bedzie nudno, a po takiej trasie napewno z 5x mnie aresztuja za predkosc :banghead: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franekfilm Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Franek- a nie myślałeś nad włożeniem w ramę większego silnika... popytaj o to Darkstyxa...może to jest pomysł... Myślałem o tym od dawna, ale silników 900SS nie ma, czasami się pojawia na ebay za skandaliczne pieniądze. Może kiedyś, jako drugiego Dukata będę Wdowę wzmacniał. :icon_mrgreen: Kto to Darkstyx? Daj jakieś namiary mailem :buttrock: Cytuj http://toniekoniecdrogi.wordpress.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi