tommm Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 A coś z prawej strony Wisły jest godnego uwagi? Mam namyśli OSK, które szkoli, a nie "szkoli" i kursant jest tylko osobą, z którą trzeba wyjeździć te 20h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainbow Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) witam, trochę się wtrącę, ale potrzebuję pomocy, a temat wydaje mi się właściwy.czy ktoś może polecić mi szkołę w Warszawie gdzie mogę zapisać się na jazdy doszkalające od ręki i jak najszybciej ? już pytanie nieaktualne Edytowane 3 Maja 2012 przez rainbow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommm Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A ktoś zna odpowiedź na moje pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perlaz Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A coś z prawej strony Wisły jest godnego uwagi? Mam namyśli OSK, które szkoli, a nie "szkoli" i kursant jest tylko osobą, z którą trzeba wyjeździć te 20h.A ktoś zna odpowiedź na moje pytanie? Imola - brałem tam kilka dodatkowych jazd i z pełnym sumieniem mogę polecić. Najlepiej jak pojedziesz na zeran (na przeciwko pętli autobusowej), tam jest plac.Stoi tam przyczepka kempingowa (wisi baner Imoli) i tam możesz złapać instruktora - Marcin Stanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommm Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 No właśnie do Linii mam w miarę blisko i brałem tam kiedyś jazdy na puszkę i nie było tak źle, tylko nie wiem jak tam jest z A, ale skoro polecacie to zrobię wywiad.CO do Imoli to pomyślę, z doświadczenia z B wolałbym mieć szkołę w miarę blisko, bo strasznie dużo marnowałem czasu na dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A widział ktoś, kiedyś Marka na motocyklu? ja widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja go widziałem raz na BMW 1200GS Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 O widzisz dobrze że mi przypomniałeś.Bo zadałem sobie trudu i napisałem do K. Coda, Marek twierdził że pracował w jego szkole CSS.Zobaczymy co mi odpisze.Myślę że takich maili to sporo poszło pod wspomniany adres. Mam wrażenie że temaz zszedł na próbę zdyskredytowania MG, a chyba nie o to chodziło autorowi. Nie żebym kogoś bronił, ale staje się powoli męczące na kazdym kroku wspominanie że MG nie ma uprawnień itp. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 @Yuby - wiesz, że jestem krytyczna wobec Marka i jego różnych opowieści. Jeśli faktycznie napisałeś maila tej treści (co nie jest pewne), to jedyne czym mnie uraziłeś, to stawianiem Polski chyba na równi z Syberią - mało profesjonalne jest pytanie obudowane ozdobnikami: daleki, piękny i słoneczny kraj. Ale to drobiazg. Jednak, reasumując swoje przemyślenia i analizując treść postów zawartych w tym wątku, stwierdzam, że wolę uczyć się u kogoś kto ma porządną wiedzę (nawet jeśli jest tylko teoretyczna) i nie ma uprawnień, niż komuś kto uprawnienia owszem ma, a nawet ubezpieczenie, ale kopiując czyjś program treningowy robi to nieudolnie i wypacza go, wprowadzając swoje udoskonalenia. Uczysz się od człowieka, a nie jego papierka. Przepraszam, jeśli kogokolwiek uraziłam tym postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Pewnie nikt Ci nie odpisze, ale kto wie...Uprawnien Marek nie ma, to ustalone i tyle. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listek79 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Jednak, reasumując swoje przemyślenia i analizując treść postów zawartych w tym wątku, stwierdzam, że wolę uczyć się u kogoś kto ma porządną wiedzę (nawet jeśli jest tylko teoretyczna) i nie ma uprawnień, niż komuś kto uprawnienia owszem ma, a nawet ubezpieczenie, ale kopiując czyjś program treningowy robi to nieudolnie i wypacza go, wprowadzając swoje udoskonalenia. Chyba tutaj bardziej chodzi o historie opowiadane przez Mareczka, niż o jego wiedzę merytoryczną. Obiektywnie patrząc chłopak coś wie, umie to przekazać i 99% motocyklistów idąc do niego na szkolenie poprawiłoby swoją technike jazdy. Jednak razi jego mitomania, jego niestworzone opowieści, kogo to nie uczył i z kim nie współpracował. Jego technika jazdy tez nie jest jedyna i najlepsza (co nie oznacza ze jest niepoprawna). Tutaj wystarczy tylko trochę pokory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Yuby, gratuluję angielskiego :) Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommm Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 A co ze mną? :DIść do tej linii czy szukać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Idź. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Idź, ale zaznacz, że instruktor ma jeździć z Tobą na jednym motocyklu a nie autem... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi