hiszpan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mam od dawna plan aby w tym roku pojechać do Brna na GP. Plan jest prosty - w trakcie urlopu conajmniej na 2 motocykle pojechac do Czech pozwiedzać troszke pokręcic sie po ich drogach a przy okazji jesli nie przedewszystkim załapac się na GP. Jest jeden mały problem: kto zna dokładny termin? na stronie http://www.brnograndprix.com/ jest termin 18-20.06.2006 podczas gdy na stronie http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...sto747527.shtml jest termin jaki widziałem wcześniej czyli 20.08.2006 to jak to jest tak naprawdę? ma ktoś z was także zamiar jechac na GP Czech? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Co roku wypada w sierpniu wiec watpie zeby w tym bylo jakos inaczej...Tak wogole ja tez sie wybieram :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irki Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No ja jestem za, bo wybieram się co roku ale na ten chyba zostanę w PL to może znajdę wolny czas i gotówkę.Co do terminu to niemartw się o to już teraz, z tego co wiem to jest to w ostatni weekend sierpnia rok rocznie, zresztą mam znajomych którzy jeżdżą rok rocznie i tóż po powrocie mówią że jadą następny raz bo tródno znaleźć taką imprezę. A co do dróg to miodzio!!!!!!! tylko też mają ograniczenia prędkości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Nie za wcześnie trochę :-) ? Jeszcze mróz za oknem trzeszczy. Przenoszę do sportu. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 20.08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mam w planach, choc zastanawiam sie tez nad Sachsenringiem (16 lipca) Droga do przebycia podobna, tylko w Niemczech generalnie raczej drozej niestety :-/ No nic, wyjdzie w praniu zapewne - jeszcze mamy duzo czasu :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 no dobra poprostu poszukałem na stronach FIM co oni piszą na ten temat. i znalazłem: http://www.fim.ch/en/calendar/calDisplay.a...2&eventID=14184 termin jest bezdyskusyjny 20VIII2006AMEN! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam od dawna plan aby w tym roku pojechać do Brna na GP. Plan jest prosty - w trakcie urlopu conajmniej na 2 motocykle pojechac do Czech pozwiedzać troszke pokręcic sie po ich drogach a przy okazji jesli nie przedewszystkim załapac się na GP. Jest jeden mały problem: kto zna dokładny termin? na stronie http://www.brnograndprix.com/ jest termin 18-20.06.2006 podczas gdy na stronie http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...sto747527.shtml jest termin jaki widziałem wcześniej czyli 20.08.2006 to jak to jest tak naprawdę? ma ktoś z was także zamiar jechac na GP Czech? PZDR! W czerwcu w Brnie są wyścigu World Superbike/Supersport... MotoGP pod koniec sierpnia... Tak czy inaczej, jeśli ktoś znudził się Brnem w ciągu ostatnich kilku sezonów, to polecam wybrać się na Sachsenring! Jak weżmie się ze sobą odpowiednią ilość zupek chińskich to nie ma się co martwić cenami,chociaż fakt, dobra pizza gdzieś w mieście to minimum 8-9 euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 A ja moze do Assen na GP kol z roboty byl raz i mowil ze fajny klimat tam...no a po Assen z mety moze do POlski na urlopik... tylko co ja na mogo TLa zaladuje...chyba tylko kanapki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Dobra, to ja mam taka propozycje: moze osoby, ktore juz bywaly w Brnie podzielilyby sie jakimis radami odnosnie wyjazdu i samego pobytu? Co udalo mi sie ustalic na podstawie Googli to: - wejsciowka weekendowa na trybuny G, E, D (bez telebimu) to 23 Euro. Trybuna C, z telebimem: 53 Euro- spanie na polu namiotowym (Camp Start?): 16 Euro za namiot+motocykl+2 osoby. No i teraz dochodzimy do kwestii zasadniczych :( - Jakie warunki panuja na polu? W sensie, czy jest sie gdzie wykapac, kible i takie tam.- Co z zarciem? Gdzie najlepiej sie stolowac? Sa jakies spozywczaki lub kanjpy z rozsadnymi cenami w poblizu? Bo podejrzewam, ze na samym torze to drozyzna.- Generalnie jak sie ksztaltuja ceny.- Jak najlepiej poruszac sie po samym torze? Ktora trybune obrac? Generalnie kwestie czysto logistyczne. No i ogolnie, jakby ktos mial jakies spostrzezenia i wskazowki to ja bardzo chetnie poczytam. Gdzie, co i jak zeby bylo najlepiej ;) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 dobre pole namiotowe to Camp Start, duże i ciekawe, jedna wielkja nieustająca impreza, ale w sobote rano juz na nie nie wpuszczają bo ponoc brak miejsc, pare km dalej jest następne, generalnie z noclegeim pod chmmurką nie ma problemy, odległośc od jednego i drugeigo pola na tor jest podobna, z trubunami naturalnymi jest tak że na jednym bilecie możesz obejść większość z nich drogą wewnetrzną, dobre miejsce mozesz upatrzyć sobie w piatek lub w sobote na treningach, na Starcie robia czasem przekręt z naliczaniem dni spędzonych na polu, z góry naliczją opłtae za niedziele i jesli wyjeżdżasz z pola zaraz po wyścigu możesz iść po zwrot tej kasy, z tym że informacja jest czynna do 16 a wyścig kończy się po 15, po opuszczeniu toru nalezy liczyć się z mozliwością zatrzymania przez policję w celu dmuchnięcia w balonik, nawet jak jedzisz po bułeczke do sklepu w poblizu, na koniec jak myslisz o polu Camp start, to najlepiej przybyć tam w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Dobrze wiedzieć jakie tam zwyczaje. Balonika się nie boje bo mam prostą zasadę jak mam jechać to nie piję jak pije to nie jadę :( czyli loosik ;) jak z rezerwowaniem miejsca, biletów? Od kiedy warto się zakręcic wokół tematu? Zakładam że wyścig jest 20VIII jak było od zawsze czyli bilety wstępu kupować przez net? Od kiedy? Od marca czy od lipca a może już? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 bilety roprowadza zwykle Grandysduo, ale na trybuny naturalne nie ma kłopotów, kolega kupował przed samym wyscigiem, na temat biletów na trybuny nic nie wiem, moze ktoś inny ma jakieś doswiadczenie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja też się wybieram. Mam nadzieje że będzie spora ekipa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Doctor_46 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ja tez jade :mrgreen: udalo mi sie przekonac rodzicow :P Jush sie nie moge doczakac... a wyscig dopiero za ponad pol roku :? Co do biletow to chyba zamowie przez neta 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi