Encik Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Oprocz tego ze mamy z tata - ja GSXRa 750 a on Honde Shadow C2 odrestaurowalismy dwa lata temu od podstaw Junaczka M07.. Zdjecia ponizej : http://bikepics.com/members/encik/59m07/ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Bardzo ładny motocykl!Aż miło popatrzeć.Oby było więcej takich motocykli. Gratuluję! :puchar: ;) ;) ;) ;) no to chyba tyle :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Naprawde dobra robota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 poprostu piękny!!! ;) gratulacje ;) oby więcej takich junaków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 2 lata ciezkiej pracy, zbierania czesci - nie bylo kol, zbiornika, siedzenia, licznika, dzwigni hamulca - ktora ostatecznie zostala dorobiona na wzor orginalu (podziekowania dla pewnego kolekcjonera ze Starogardu Gdanskiego ktory nam ja pozyczyl) i wielu innyc czesci. Najgorsze jest polerowanie i przygotowywanie chromow - wiadomo, sprzet nie nowy wiec powierzchnie nie byly idealne. Malowanie - lakier czarny mercedesa - szparunki oczywiscie malowane a nie naklejane. Ogolnie moto mialo wyglada jak nowe i lepiej jak z fabryki. Chyba sie udalo nie? Koszt samego remontu - ok 5 tys pln + cena motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilon 954 RR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zachwycajcie sie chlopaki zachwycajcie ;) Ja widzialem M07 na zywo, M10 tez byla zacna.. Zamilowanie do motocykli to chyba u nich rodzinne! Uczcie sie użytkownicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 jest na czym oko zawiesic ;)poprostu piękny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 piękna sprawa. kiedyś takiego sobie złoże. i postawię w pokoju ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Naprawde wielkie wyrazy szacunku dla ciebie z mojej strony. Wiem co to znaczy kompletować motocykl (kompletuje od pół roku jawe 353). Tosztowało to ciebie duzo pracy i kewnie kupe kasiory. Ale efekt koncowy jest tego wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Siódemaczka oczwiście bardzo ładna. PS. czy to Ty na Polmocie miałeś ksywke Czerwony Baron?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Mam prosbe moglbys podrzucic namiary do czlowieka ktory zrobilby badz posiada VDO do junaka?? :mrgreen: [ Dopisane: 21-12-2005, 22:40 ]Po zdjeciach wnosze ze nie calkiem chyba byliscie z niego zadowoleni bo przeciez byl juz na allegro...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniol Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Szacuneczek. Naprawde piękne moto. Przy tym sprzęcie chowają się amerykańskie chopery i angielskie klasyki. :lol: Kurde od lat zbieram się do kupna jakiegoś Junaczka :) , by go przywrócić światu i nie ukrywam, że chcialbym aby mój moto wyglądał właśnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Junak byl wzorowany na angielskich klasykach to raz.Dwa - wyglad to nie wszystko. Jest cala masa pieknie odrestaurowanych Junakow, ktore " nie potrafia" jezdzic. Bardzo niewiele jest takich ktore "daja rade".Trzy - jesli chodzi o ten konkretny motocykl to za duzo polerki i chromu jak na moj gust, zaden z Junakow nie wychodzil w takim stanie z fabryki.Czy jest to lepszy sposob na renowacje motocykla ?Zdania sa podzielone - w zawodach miedzynarodowych nie przeszedl by eliminacji z uwagi na zniszczenie oryginalnej struktury aluminium przez polerke karterow. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 zaden z Junakow nie wychodzil w takim stanie z fabryki. amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 2 lata ciezkiej pracy' date=' zbierania czesci - nie bylo kol, zbiornika, siedzenia, licznika, dzwigni hamulca - [/quote'] Mało szczegółów widać na tych fotkach.A jak wiadomo, diabeł tkwi w szczegółach 8)Czy dekle silnika pochodzą od tego silnika? M07 nie miał chyba napisów?A z ciekawości spytam, na jakim gaźniku odrestaurowany jest ten motocykl? Powinien być chyba jeszcze Amal... z dzieloną komorą pływakową..Wiem, że się czepiam ...i ogólnie należy pogratulować poziomu restauracji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi