pader Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Gratuluje, nie katuj jej za bardzo ;-) ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Gratuluje' date=' nie katuj jej za bardzo [/quote']Ojjj katowanie takiego sprzeta jest chyba nieuniknione :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 No luczas jeszcze raz gratuluje :D :D Tylko nie wsadzaj silnika od Cz :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 19 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Miło że w koncu masz fajny sprzęt! zawsze miałem fajne sprzety:D Ma holologacje więc może zawitasz w Ostródzie taki jest plan :D kto jak kto ale Ty zaslugujesz na taki sprzet jak nikt' date=' bedziesz wiedzial jak go wykorzystac [/quote'] to sie okaze czy bede umiał :PPS jak zejda sniegi to oczekuje fotek i filmikow instruktazowych... ...chyba jak sie nie powinno jeździć ;) Tylko nie wsadzaj silnika od Cz spokojna głowa moja CZ sie poleruje i idzie pod kocyk jako eksponat motocrossu :P, a żadnego silnika nie mam luzem :P (..narazie .. :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Końgratulejszyns :P . I niech Ci ziemia miękką będzie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Każdemu gratuluje się nowego moto ;) Nawet najlepszym ;) Życze miłej jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ładniuśka - gratulacje możesz sie pochwalić ile za nią daleś :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Gratulacje, moto idealnie pod kolor, bo jest w kolorze lekko zgnilych placków idealnie dla ciebie ;), Ciekawe jak husqa prezentuje się na tle cezet 250 ;) Oczy chciały by te moto ale ja wiem, że takie sprzęty to tylko dla kozaków takich jak luCZas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 No kto jak kto ale LuCZas napewno wykorzysta sprzęta nalerzycie i wpełni sprawdzi mozliwości husky ;) GRATULACJE!! Jak bedziesz miał filmiki i nowe foty obowiązkowo zapodawaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 gratuluje nowej panny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Będe oryginalnyGratuluje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 A ja będę oryginalniejszy i poprawniejszy :idea: Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Oczywiscie Gratulacje moto w sam raz dla Ciebie... czekamy na foty i filmy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Maszyna "jak ta lala" :lol: Oby się dobrze sprawowała. Z niecierpliwością czekam na jakieś ujęcia w akcji. Pozdrawiam szczęśliwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Lucas ja teraz też będe mógł do Ciebie wpaść bo mam moto z homologacją.SX został sprzedany z bardzo poważnych kłopotów finasowych - poprostu przeliczyłem sie i za dużo napożyczałem. Teraz w garażu stoi ćwiartka kawy.Motocykl trafił do mnie na servis i sam go robiłem więc wiem że maszynka w super stanie.Oczywiście wersja R, Ma wszytkie nowe łozyska na tynim zawieszeniu i w kołach, z przodu nowe simeringi, ustawione luzy zaworowe i łancuszek w super stanie. Do tego przeszedl mały tuning by MotoDoktor. Jedyne wady to kiepskie oponki i kończońce sie klocki, ale na to zarobie do wiosny.oto kilka fotekhttp://www.bikepics.com/members/strzalek/95klx250/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi