Misza Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Chwilowo jestem zaaaaa :) . Chetnie sie wybiorę. Chociaz cholera wie co do maja sie zdarzy. Jakby co to jeszcze potwierdze swoje uczestnictwo w wypadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 pewnie przyjedziemy ze Zbychem. Nie byłoby źle spotkać się całą bandą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja sie dopisuje do ekipy poludnie, moze ktos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Cieszy mnie coraz bardziej wizja zobaczenia TAKIEJ ekipy na małym zlociku :) Będzie extra, pośmigamy, popijemy, ponabijamy się, no i koniecznie poobgadujemy jak stare baby wszystkich forumowiczów, którzy nas nie odwiedzili :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 pewnie przyjedziemy ze Zbychem. Nie byłoby źle spotkać się całą bandą Michał to może i ja bym sie do was dołączył, jeśli nie macie nic przeciwko temu. Raźniej byłoby jechać z wami ni z samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 jasne, po drodze może zahaczysz w Białymstoku o VXa i innych z tamtych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Chcesz tego browca czy oddajesz innym Dyzio oddaje go mi prawidłowa odpowiedz to oczywiście BorutaPaweł ma takie nazwisko a ty dominiku wsspominałeś coś o muzeum diabła boruty Piwo moje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Chcesz tego browca czy oddajesz innym Dyzio oddaje go mi prawidłowa odpowiedz to oczywiście BorutaPaweł ma takie nazwisko a ty dominiku wsspominałeś coś o muzeum diabła boruty Piwo moje!!! Zgadza się i piwko idzie do Seby :!: :!: :!: Gratulacje za skojarzenia :lol: Piwko trafi osobiście przy najbliższej okazji :lol: Nie wiem czy takie substancje można pocztą wysyłać :?: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Taak,panowie,tylko jeden mały problemik.Co tam wspominaliście o śmiganiu po winklach,a mojemu staruszkowi aż w korbowodzie strzyknęło na takie pomysły :) Ja sobie rekreacyjnie dojadę,i kiedy wy będziecie katować sprzęty,to ja zrobię małą degustację (wszystkiego po trochu),czy przywieziona przez was woda ognista to się do picia nadaje :wink:Ktoś będzie jeszcze siakimś staruszkiem śmigał????Redwater,ty na M-ce czy Vx???????Unforgiwen???? [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Chcesz tego browca czy oddajesz innym Dyzio oddaje go mi prawidłowa odpowiedz to oczywiście BorutaPaweł ma takie nazwisko a ty dominiku wsspominałeś coś o muzeum diabła boruty Piwo moje!!! Dokładnie ! Zgadza się ! Pozdrawiam, Paweł Boruta :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ktoś będzie jeszcze siakimś staruszkiem śmigał????Redwater,ty na M-ce czy Vx???????Unforgiwen???? No jasne ja jede Uralcem, reaczej nie mam zamiaru zasuwac 250 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Chcesz tego browca czy oddajesz innym Dyzio oddaje go mi prawidłowa odpowiedz to oczywiście BorutaPaweł ma takie nazwisko a ty dominiku wsspominałeś coś o muzeum diabła boruty Piwo moje!!! Dokładnie ! Zgadza się ! Pozdrawiam, Paweł Boruta :twisted: Oczywiście!Paweł wie , że wiedziałem jak się nazywa. Poza tym wskazówki były bardzo czytelne :D Chciałem zobaczyć jak sie inni męczą :mrgreen: Poza tym nie lubię piwa karmelowego :) :D :D Wolę jasne pełne, tym bardziej, że muszę zaległe redwaterowi postawić :idea: Pozdro i do zobaczenia 8) 8) 8) 8) Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Oj oj oj .... jak mi się chce. W bIałym pada śnieg, ale w maju już chyba będzie ciepło. Możliwe, że zabiorę jeszcze kogoś stąd.Czy można zabrać kolegów nie z 4um? W razie czego pytam. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Oj oj oj .... jak mi się chce. W bIałym pada śnieg, ale w maju już chyba będzie ciepło. Możliwe, że zabiorę jeszcze kogoś stąd.Czy można zabrać kolegów nie z 4um? W razie czego pytam. Pozdrówka. Odpowiadam - można :) . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Taak,panowie,tylko jeden mały problemik.Co tam wspominaliście o śmiganiu po winklach,a mojemu staruszkowi aż w korbowodzie strzyknęło na takie pomysły :) Ja sobie rekreacyjnie dojadę,i kiedy wy będziecie katować sprzęty,to ja zrobię małą degustację (wszystkiego po trochu),czy przywieziona przez was woda ognista to się do picia nadaje :wink:Ktoś będzie jeszcze siakimś staruszkiem śmigał????Redwater,ty na M-ce czy Vx???????Unforgiwen???? [/code] ja jade vx-em ale nie mam zamiaru przycierac podnozkami na winklach, predkosc przelotowa ok. 100 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi