Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Rama jak u mnie :D nie ma to jak dobra kratownica :)Gratulacje !pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 SuperTenera 750 w ramie Ducati ???? Czy sie myle;-) ??Jakies dane i parametry ???? No prawie, silnik TDM 850 wykorbiony o 270* dzęki czemu pracuje jak V2 90*, jest to odpowiedź Japończyków na dokatoszaleństwo z połowy lat 90. Jest zwrotne, lekka, można się na niej czegoś nauczyć i ma przyzwoite osiągi. Parametry silnika znajdziesz w kazdym opisie TDM po 96r. P.S. Pierwotnie ten silnik pochodzi z XTZ ale został dosyć zmodyfikowany od tamtego czasu. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 gratuluje!zaje**ste moto :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Piękna sztuka - widzę że masz słabość do tego koloru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gossy Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 No prawie, silnik TDM 850 wykorbiony o 270* dzęki czemu pracuje jak V2 90Znam ten dzwiek - fajne moto, gratulacje. Jezeli jest lzejszy od TDMa (powinien taki byc - ażurowa rama) to niezle sie zbiera.Ile byl produkowany TRX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 gratuluje,fjany sprzecik,cos ten mikołaj w tym roku chojny był. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 gratki ,też chcę taką ya-ma-he :D piękna i pierwsza :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Gratuluje sprzęta :-) Ładny kolorek 8) Taki męski 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 eee no moje gratulacje, klasa sprzęt. Bardzo ładny prawie golas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dziadziu, mam nadzieje ze jutro w 2oo z nami opijesz motora :D I opalisz ewentualnie z Twojego prezentu z moją zawartością :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dziadu, cieszę się Twoim szczęściem. Gratuluję, w końcu dopiąłeś swego. :D Dodatkowa pochwała należy się za to, że kupiłeś sprzęta w kolorze jedynie słusznym. :) Życzę Ci pociechy z nowej maszyny i aby Ci służyła jak najlepiej.To kiedy opijamy nowy nabytek? :roll: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 fajna sztuka!chyba bardzo ich malo jest,co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Gratuluję świetnej maszynki... przyznam się, że nigdy nie słyszałam o tej Suczce :oops: , ale spodobał mi się jej włoski temperament :twisted: . Wygląda pięknie i napewno także bosko brzmi, więc życzę wielu nawiniętych kilometrów i bezawaryjnej jazdy całe lata :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 To yamahaa... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 To yamahaa...No i widać, że nie słyszałam :-D Oczywiście że Yamaha, dokładniej TRX 850 (mam nadzieję że tu się nie mylę :D )... jest PIĘKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi