Limo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Nie da rady. W owiewce trzeba by było dziury wyciąć :icon_rolleyes: No to trzeba założyć nad półką :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Browara stawiam jak najbardziej. Jednak nie wiem jak powinno być w orginale, bo u mnie nie są spięte i do kazdego jest doprowadzone zasilanie z osobna . No i włącza się jeden Włączają się dwa. Sprawdziłem to u siebie wracając w piątek z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Włączają się dwa. Sprawdziłem to u siebie wracając w piątek z pracy. Hehe, dzieki. No to zapraszam na browara. Do rana jestem w robocie otoczony alkoholem :). Nawet daleko nie masz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Widzę że temat praktycznie zamiera, to może tym zdjęciem wywołam jakąś dyskusje :biggrin: http://www.bikepics.com/pictures/1662571/ Podajcie swoje odczycia, spstrzeżena, wnioski inne doświadczena, aby coś się działo w temacie :buttrock: Pozdro Maniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja mam coś lepszego :D http://fzs600-fazer.de/download/die2.pdf Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Ja mam coś lepszego :D http://fzs600-fazer.de/download/die2.pdf Toż to niezły śit, ni go w pizde ni go w oko heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Podoba mi się ten podwójny wydech :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 http://fzs600-fazer.de/download/die2.pdf o_O .. w końcu street FZS który fajnie wygląda i nie przypomina za bardzo pierwowzoru .. ristekpa :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 To jest cafe racer :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 panowie jakie możecie polecić klocki na przód do FZS? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 panowie jakie możecie polecić klocki na przód do FZS? Ja chyba zapodam Carbone Lorraine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 yyy kurde ale one troszku drogie...wiem że co dobre musi kosztować, ale...no właśnie to ale :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_81 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Pytanko Fzs 600 ile wam zjada oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 yyy? nic :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovvero Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 forum chyba zamula :evil: ale ja nie o tym, byłem na jezdzie próbnej nowym fazerem i mi odbiło na punkcie tej maszyny. No i mam dylemat czy wersja od 2007 roku S2 jest sporo lepsza i warta wiekszej kasy niż modele 2004 - 2006 jeździłem starszymi używkami i w mojej ocenie nie były elestyczne a nowy S2 powalił mnie na ryj pod tym wzgledem. No i niewiem czy dlatego ze nowy czy zmienione mapy zapłonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi