Tepeross Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kurcze te 450PLN to i tak juz ostatnie soki wyciskam z siebie (tych butów to ja nie będę za mocno katował tzn. mam zwykłą DT i nie będą one na tym motorze super eksploatowane, chcę cos dobrego za dobre pieniądze jak napisał crossmen7 "kompromis jakości do ceny") No ale jeżeli one są na prawdę takie super to może postaram się dociulać te 150. Dzięki za odpowiedzi bardzo pomogliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kurcze te 450PLN to i tak juz ostatnie soki wyciskam z siebie (tych butów to ja nie będę za mocno katował tzn. mam zwykłą DT i nie będą one na tym motorze super eksploatowane, chcę cos dobrego za dobre pieniądze jak napisał crossmen7 "kompromis jakości do ceny") No ale jeżeli one są na prawdę takie super to może postaram się dociulać te 150. Dzięki za odpowiedzi bardzo pomogliście Nie ważne jest, czym jeździsz, ważne jest bezpieczeństwo. A uwierz mi na słowo, że rehabilitacje są drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rivera666 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 No wiec koledzy Motocyklisci:DPytanko mam takie co sadzicie o tych butkach? icon_idea.gifhttp://www.challenge75.com/images/axo%20boxer%20blanc.jpgDadza rade na pare sezonow?Poklony dla Was:D notworthy.gifeh...;/ moglibyscie odpisac czekam na opdpowiedz ponad tydzien;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jezdzisz zawodowo?,większość butów spełnia normy bezpieczeństwa,poco rzucać się na firmówki?.Czy glebe zaliczysz na 50 czy 450 efekt be dzie taki sam w butach za 450 albo 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jezdzisz zawodowo?,większość butów spełnia normy bezpieczeństwa,poco rzucać się na firmówki?.Czy glebe zaliczysz na 50 czy 450 efekt be dzie taki sam w butach za 450 albo 800 zł Porównaj sobie buty FLY i np. Sidi crossfire. To i to spełnia normy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Porównaj sobie buty FLY i np. Sidi crossfire. To i to spełnia normy...Gdyby nie spełniały pewnie nie pokazałyby się na rynku,może to nie mistrzostwo świata ale w laikowej jeżdzie pewnie spełnią wszelkie oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Gdyby nie spełniały pewnie nie pokazałyby się na rynku,może to nie mistrzostwo świata ale w laikowej jeżdzie pewnie spełnią wszelkie oczekiwania "pewnie" stanowi tu kluczowe słowo :icon_evil: ale brzmi jak pobożne życzenie, a nie fakt :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akiraone Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 …. Mam pytanko, próbował już ktos przymierzać te buty Scott Geniusalbo jeszcze lepiej może ktos je ma i troche w nich polatal? A może wiecie gdzie w Polsce najlepiej może okolice małopolski można takie byty przymierzyć ? może znacie jakis sklep (kto kolwiek widzial kto kolwie slyszal). Nie podawajcie linkow do stron ze sponsorowanymi testami opisami tych butkow bo tego już w cholere się naczytałem, potrzebuje czyjejś obiektywnej opinii ? Bo za wyglad już maja umnie 10/10 :biggrin: eh Star Wars normalnie … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jak zimować i w ogóle przetrzymywać buty motocrossowe zapięte czy rozpięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jak zimować i w ogóle przetrzymywać buty motocrossowe zapięte czy rozpięte?ja swoich poprostu caly czas uzywam :icon_rolleyes: tak jest im zdecydowanie najlepiej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Jak zimować i w ogóle przetrzymywać buty motocrossowe zapięte czy rozpięte?Ja też cały czas używam swoich. Jak robie moto i nie mogę na nim śmigac to wtedy jeżdzę w nich na rowerze :icon_mrgreen:A poważnie to wypchac lekko gazetą i postawic nie dotykane ży nie nie odkszałciły. Poza tym nic im sie nie stanie Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Jak zimować i w ogóle przetrzymywać buty motocrossowe zapięte czy rozpięte?zapiąć zapinki i powiesić koniecznie do góry nogami, zdecydowanie wydłuża to ich żywotność. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Nie pamietam kiedy ostatni raz myłem swoje buciory,przeważnie zawsze są brudne,ale jeśli już mam trochę czasu,rozpinam i szeroko rozchylam i stawiam przy grzejnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A czym pastować żeby np brud sie nie przyklejał i żeby nie przemakały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 A czym pastować żeby np brud sie nie przyklejał i żeby nie przemakały??Może spróbuj pastą do butów. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi