adu Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Na prośbę Dominika zakładam ten temat.Chcemy mieć pewność, że wszyscy uczestnicy zlotu 4-umowego w Borkach cało i szczęśliwie dojechali do domku. Także proszę się wpisywaćJa jak już widać-dotarłam we wszystkich częściach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dotarłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 ...Jola & Turek... --> DOTARLIŚMY <-- teraz już po Borkach pozostały wspomnienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 No to teraz moi drodzy czekamy na fotki i wrażenia z forumowego zlotu ;) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dotarlem.Ja i moja mama dotarla,z malymi przygodami z moja skrzynią biegów ale jesteśmy w domciu. Wielkie dzięki dla Bartosza za pomoc w zawiezieniu mojego motocykla do garażu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Ja tez dotarłem, tempo raczej ślamazarne, byłem w domu jakoś koło 16:30 :roll: Wliczając po drodze przerwę na śniadanko i takie tam... ;) PS. Aha, Świru też dotarł, bo zdążył już nawet napisac mi coś na gg, akurat jak pod prysznicem byłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Wujek cały i zdrowy.Strat w ludziach i sprzęcie nie odnotowałem 8) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Jestśmy (Pawel i "hujsung :-)). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Rowniez i ja dotarłem , zlot fajniusi atmosfera przefajna , tylko ten kapeć ....... ale teraz to naprawde frajda wspominac jak po 4 browarkach trzeba szybko myslec co robic i jezdzic z kołem i pasazerem po wulkanizacjach :twisted: , Ogolnie spoko pozdrawiam wszystkich ktorych poznałem i ktorych nie zdazyłem P.S dzieki za pomoc w podnoszeniu virago i za klucz 22 :twisted: co prawda nie moje moto ale kumpla virazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Ja również dotarłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 PS. Aha, Świru też dotarł, bo zdążył już nawet napisac mi coś na gg Taaa, zgadza się im bliżej domu tym bardziej senny byłem ;) :-D NOi pragne podziękować SZEFOSTWU za wspaniałą impreze oraz za ten upominek :lol: http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1318 z którego ciesze się niezmiernie. ps. telefon nokia telełantacz 6110, jednozakresowy z bezpośrednim połączeniem z moderatorami na wypadek problemów na forum :-D :-) :-D :-) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 siwy ja mam na imie BARTOSZ :D nie ma za co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Melduję, iż dotarłem do domu bez przygód, w stanie nienaruszonym, jeżeli nie liczyć ogólnego zmęczenia spowodowanego niewyspaniem i takimi tam. ;) Coś czuję, że dziś wcześnie jak nigdy pójdę zgrywać oko z poduszką. Miło było spotkać starych i poznać nowych znajomych. Jak na koniec września, to aurę mieliśmy iście wymarzoną - na szczęście wszelkie podpinki i ocieplacze okazały się zbędne. A sam ośrodek położony jest w malowniczej okolicy, myślę, że jak najbardziej nadaje się na kolejne edycje. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Ja z Piotrkiem też. Dominik, napijesz się wody ? ;) :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 Dojechalimy :arrow: Dominik i l3ftZnowu sie musiałem wlec 190 bo moderatorzy chyba nie uznają tempa pesto :P :D Dzięki Wam wszystkim za udaną imprezkę.dawać fotki dawać, dawać :!: ;)P.S. znalazłem (koło bazy nr 7) ocieplacz na szyję cały czarny totalny nołnejm... jesli ktoś poszukuje to na prv proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi